עידוכונים

Hip Hop star

New member
../images/Emo41.gifעידוכונים../images/Emo41.gif

-מי פיספסה את התקציר ל-Just My Luck? הנה הוא שוב פעם
=> תקציר -נמנמנמ...רוצות להצביע למקפליי ולעשות אותם ללהקת השנה של TOTP? אז תצביעו באתר של TOTP. -רוצות תמונות? רק תגידו ואעלה תמונות די חדשות שסביר להניח לא ראיתן. ואם גם תרצו,אנסה להפתיע אתכן ולהעלות תמונות שאולי לא כ"כ חדשות אבל אולי לא ראיתן...רק תבקשו בבקשה

DesertRose7

New member
מקפליי בעיתון הולנדי../images/Emo27.gif

בשם 'Hitkrant' תירגום לאנגלית:
Who? well, there's no need to introduce them is there? Mcfly started as the little brothers of Busted but meanwhile Tom, Danny, Dougie and Harry are as much as the biggest band in the UK!! What? the music of McFly is comparable (sp?) with Busted, but with more more depth in the lyrics and more ballads. but they can rock too! they released two albuyms, Room on the third floor and Wonderland, both a sell-out. And us?? well they are forgetting about us. Mainly because they made a movie together with Lindsay Lohan (just my luck) they didn't have time to visit us. but unfortunatly they aren't making plans either...​
מקור: DP.NET

Hip Hop star

New member
נמנמנמנמ...

קצת בעיה מכיוון ששחר העלתה את התמונות החדשות שרציתי להעלות.(אגב,תודה שחר על התמונות.) נמנמנ..אז אנסה לחפש תמונות שאני מקווה שתאהבו ואעלה אותן עוד מעט.

Hip Hop star

New member
../images/Emo41.gifעוד....../images/Emo41.gif

-יכול להיות שהארי יישתתף בקומיק ריליף 2006 במשחק קריקט מול או בנוסף עם דארמוט לוארי שאין לי מושג מיזה.זה לא בטוח,זאת שמועה.... -עוד תמונות מ-cash for kids

אלה בלה

New member
אני מתחילה לראות את הכובע השחור

כבר יותר מדיי על טום! שייפטר ממנווו!!!!!!!!!!!

אלה בלה

New member
אממממ

זה כמווו שהוא צבע לחום! זה זוועתייי אני רוצה את הטום הישן בחזרההה
עם השיער הבלונדינייי והבגדים הצבעונייםם

אלה בלה

New member
לא נכוןן../images/Emo10.gif

זה זה זהההה כמו שדני ייצבע לבלונד או לירוק! ויחליט פתאום שהוא עושה קצוץ! זה יראה נוראאא
(עם כל הכבוד למדהימות\מושלמות של דני!!!)

m i c k e y 15

New member
זה באמת יראה נוראא...עם קצוץ..מתאים

לו ארוךך זה הכי יפה שבעולםםם! ולדני דווקא מתאים חום.. או סגול חח

למעלה