עידוכניי ערב - יום 51 , ה- 21.10

בשירותים יש אבל כמעט אף פעם לא מראים משם

רק אנשי ההפקה יוכלו להנות מלראות אנשים משתינים.. במקלחת לא ברור אם יש או אין.. אף פעם לא היה צילום מהמקלחת

במקלחת יש

לא מבינה מה הבעיה שזה יהיה בחדר...יש לו מה שיש לכל הצלמים שם,מקסימום שוב ישימו את הנפסל לשידור.. כן,גם בשירותים יש מצלמות

Rincewind

New member
עד כמה שאני יודע, לפי חוקי המשחק,

ברגע שמישהו יוצא מהווילה, מכל סיבה שלא תהיה, הוא לא יכול לחזור.

טלטוש

New member
ועכשיו להימורים - האם יחזירו את שי לבית?

אני אומרת שאסור שזה יקרה. גם אם הוא יוצא ללויה של דודה שלו, שזה לא לויה מקרבה ראשונה, הוא יקבל את כל הטיפים שאפשר לקבל מבני משפחתו. הוא ידע שלאון הצביע נגדו - מה שאומר בשבוע הבא לאון על המוקד / גריל. הוא יבין את כל האסטרטגיות - יפנים, יישם, ויאיים.

shlomitgueta

New member
אם מישהו מספר לו הוא לא יכנס

בחזרה והוא כנראה לקח את זה על עצמו בכל אופן לפני ששי פוגש מישהו מהמשפחה שלו אומרים להם לא לדבר על זה אחרת זה יפגע בשי ואני לא מאמינה שמישהו שאוהב את שי ירצה שזה יקרה

טלטוש

New member
בהפקה מעלימים עין מהמון דברים שקשורים בשי

הם יעלימו עין גם מזה. הרי אנחנו בישראל, אין סיכוי שלא יהיה מישהו שילחש לו משהו באוזן, יגיד לו יטפח לו על הכתף... הרי גם בבית הכנסת לא שמרו על תענית שתיקה כפי שביקש האח הגדול. אז בלוייה שתהיה הרבה יותר המונית ממנין חרדים....

טלטוש

New member
בהפקה מעלימים עין מהמון דברים שקשורים בשי

הם יעלימו עין גם מזה. הרי אנחנו בישראל, אין סיכוי שלא יהיה מישהו שילחש לו משהו באוזן, יגיד לו יטפח לו על הכתף... הרי גם בבית הכנסת לא שמרו על תענית שתיקה כפי שביקש האח הגדול. אז בלוייה שתהיה הרבה יותר המונית ממנין חרדים....

למעלה