עידוכניי ערב - יום 51 , ה- 21.10

24 שעות 1

New member
לא צריך לספר בשקט מספיק שמישהו

מהקהל או משפחה חברים או סתם יצעק לו מרחוק אנחנו מכירים את הישראלים וכל אחד מרגיש שהוא מהמשפחה ומרשה לעצמו לצעוק ולדבר איתו כאילו הוא אח קרוב

sivosh

New member
באמת נדמה לכם שכל החיים משחק?

אין לי מושג מה קורה בוילה ואם באמת דודה שלו נפטרה-אם הוא יצא ללויה-כמובן שזה אמור להיות רק אחרי יציאת החג מי בכלל ידבר על המשחק- מישהו שקרוב אליו מת!

MissPop

New member
תת רמה בצורה מבחילה ומעוררת חשק לצאת מהפורום

לא פלא שהם מצביעים לבובלילים אם זו הרמה שלהם. גועל נפש.

24 שעות 1

New member
זה בכלל לא קשור למי מצביע מה

יש חוקים ברורים ההחלטה של כל דייר בכל מצב להחליט אם הוא יוצא לא חוזר ולא משנה מה הסיבה שמחה צער מחלה אישפוז אלו הם החוקים ולכן הדייר יכול לבחור את החלטתו

היו יכולים לדחות את ההלוויה למחר

ואז גם יכל לצאת בבוז מהוילה כי זה מה שמגיע לו וגם להשתתף בהלויה וזה לא יפגע במשחק.... :) כמובן בהומור

מיניונט

New member
למה להכפיש?

אני בעד הבובלילים (לא מצביעה כי לא רואה טעם לבזבז כסף), אבל בחיים, בחיים לא הייתי אומרת מה שחלק מהאנשים פה אומרים. זו לא הרמה שלי. ובכל זאת אני תומכת בבובלילים. ולא רואה שום קשר.

אסתי31

New member
לוויה מאוחרת בגלל החג?

איך הוא יספיק לחזור?כמעט בטוח שאם זה יקרה זה יהיה לאחר ההדחה.

24 שעות 1

New member
אסור להחזיר שום מתמודד שיצא מהוילה

ולא משנה הסיבה גם בחו"ל היתה מתמודדת שאבא שלה נפטר והיא לא יצאה

blur2

New member
זה לא נכון

עוד בתחילת התוכנית אמרו שמתמודד שיצא מהבית - האח הגדול ישקול אם לתת לו לחזור או לא.

דולטש

New member
אז שי חוזר?!

זה בכלל אפשרי לעומת חוקי המשחק של "האח הגדול"? ואם הוא לא חוזר, אתם חושבים שיעשו עדיין הדחה היום בין שפרה ליוסי (2 במחיר של 1!) ? כי בטח ההפקה די לחוצה להכניס ביום ראשון דיירים חדשים.. אז מה אתם חושבים?!

בהלםם

New member
אם ואם ואם...../images/Emo2.gif

אם שי באמת עזב בגלל קרובת משפחה שנפטרה.. האם ההפקה מתאמצת כ"כ שהוא יחזור כי יש סיכוי שהוא גבר על מישהו מהקולות ששווה להפקה להתאמץ להחזיר אותו??
אולי שיפרה קיבלה ממש מעט קולות?? ושי בעצם עקף אותה בהרבה.. אז שווה להפקה להשאיר אותו עוד שבוע שבועיים בשביל רייטינג

יוליקה

Member
מנהל
מה זה החוצפה הזאת להמשיך לשלוח SMSים

הרי אם שי בחוץ - אז מה יש להמשיך לשלוח? רק בשביל להרוויח עוד כסף מה-SMSים? זו ממש הונאת הציבור - הרי לא כולם נכנסים לפורומים... לא כל המצביעים יודעים מה קרה בוילה עם שי - זו ממש הונאה!! ואם שי לא בהצבעה - זה לא פייר - לשיפרה אין סכוי מול יוסי. או שמבטילים את האצבעות הערב....

למעלה