עידוכניי ערב - יום 51 , ה- 21.10

בהלםם

New member
בחו"ל היתה אחת שאבא שלה נפטר במהלך התוכנית

ולא הודיעו לה את זה רק בשביל שהיא לא תצא מהוילה כי היא היתה מועמדת מובילה.. אם היא היתה יוצאת היא היתה נפסלת..ואם אני לא טועה היא זכתה גם לא?? :\ בכל אופן אלה החוקים!! ככל הנראה אם מחזירים אותו זה הכי לא הוגן שיש וקשת עברו כבר כמעט את כל החוקים שאפשר לעבור!

redsnowhite

New member
לא הודיעו לההה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

באיזו גרסא?

Sycko

New member
בבריטית או האמריקאית

זה נכון, אבא של אחת המתמודדות נפטר והמשפחה בחרה שהמתמודדת לא תדע מכך כי הם רצו שהיא תשאר ותנצח. החוקיםן בחו"ל הם מעל הכל, כאן, הכל בזילזול, אם שי יצא, הוא לא חוזר, זה לא ייתכן שקשת יפרו בצורה כל כך בוטה חוק כל כך ברור של המשחק למען הרייטינג.

Lady in red2

New member
אז הם לא צודקים, יש גבולות מסויימים גם למשחק

ולא להודיע למתמודדת על כזה דבר...
אבל מצד שאני אתה אומר שהמשפחה בחרה בכך.

redsnowhite

New member
למשפחה אין החלטה פה לטעמי בכלל../images/Emo12.gif

היא תדע רק ברגע אמת אם היא רוצה לדעת על דבר כזה. יכולים להודיע לה והיא תבחר אם להישאר או לא. אבל לצאת מהוילה ופתאום לגלות שאבא שלה מת לפני כמה שבועות והיא לא הייתה אפילו בהלוויה ולא נפרדה.. נשמע לי נוראי כ"כ!

24 שעות 1

New member
כל דייר מציין בהסכם על מה מוכן לצאת מהוילה או

שיודיעו לו והוא יחליט אם הוא יוצא או לא

24 שעות 1

New member
לא ההפקה החליטה - המשפחה החליטה

מכיון שידעה שהיא לא תחזור לתוכנית ועשו את השיקולים שלהם

האבא היה חולה הרבה זמן והיה ידוע לה לפני שנכ

סה שזמנו קצוב, ושזה עלול לקרות שתהיה בוילה והוא ביקש קודם לא להודיע לה, רק כשתצא

babylon4

New member
זה אמיתי וזה היה באוסטרליה בעונת השידורים

האחרונה של האח הגדול. זה זיעזע שם את המדינה. כולם ראו אותה בבית עושה שטויות וכל המדינה יודעת שאבא שלה מת חוץ ממנה

בהלםם

New member
כשנכנסים לתוכנית וחותמים על החוזה

יש סעיף שאומר, וזה הולך משהו כזה: באיזה מהמקרים תרצו שידווחו לכם אם קורה משהו בחוץ כמו מוות.. וכו.. והמישהי הזו ביקשה שלא יודיעו לה על כלום ושזה לא יפריע לה למשחק... אז לא הודיעו לה! ואין לי מושג באיזה גרסא ....... אני מאמינה שמישהו מכיר תסיפור יותר טוב ממני ויתן קישור או משהו

redsnowhite

New member
וואלה, אבל פה זה כבר מוגזם../images/Emo2.gifזה האבא!

תודה לכם על התשובה.

lol123

New member
זה היה באוסטרליה,

היא באמת הייתה מובילה,אבל היא לא זכתה,ואמרו לה את זה כמובן איך שהיא יצאה מהבית.

למעלה