אם את כוסית... אני אפילו אבוא לאסוף אותך סתם..
ד דורון New member 21/10/08 #158 פתח תקווה רחוק??? אני תופס עכשיו את האוטו גג 15 דקות אני בת"א. התוכנית מתחילה עוד 20 דקות אז יש לך זמן
פתח תקווה רחוק??? אני תופס עכשיו את האוטו גג 15 דקות אני בת"א. התוכנית מתחילה עוד 20 דקות אז יש לך זמן
י ילדה טובה של הפורום New member 21/10/08 #166 אין לי רכב, חיפשתי משהו ללכת פה ברגל אבל כנראה שאאלץ לצפות באינטרנט מה קורה בוילה ורק אחר כך מהאתר את השידור.... כמו לראות משחק כדורגל לא בשידור חי, מבאס
אין לי רכב, חיפשתי משהו ללכת פה ברגל אבל כנראה שאאלץ לצפות באינטרנט מה קורה בוילה ורק אחר כך מהאתר את השידור.... כמו לראות משחק כדורגל לא בשידור חי, מבאס
ל ליאורי13 New member 21/10/08 #118 מי אמר לך? .........עכשיו שמעתי שיוסי אומר שיש לו הרגשה שהוא הולך היום
ד דינה128 New member 21/10/08 #155 זה כדי שיצביעו לו. כל שבוע הוא עושה את זה ואחרי זה אומר ידעתי שאני לא עוזב. הוא לא יודע עד כמה הציבור איתו ואחריו.
זה כדי שיצביעו לו. כל שבוע הוא עושה את זה ואחרי זה אומר ידעתי שאני לא עוזב. הוא לא יודע עד כמה הציבור איתו ואחריו.
S superjets New member 21/10/08 #115 יוסי התחיל לדבר על משהו ועינב השתיקה אותו ואמרה לו אסור לדבר על זה.
ה האח85 New member 21/10/08 #128 כרגע עינב אמרה שהיא מצאה קופסאת סיגריות והיא החזירה אותה לאח הגדול כי אסור להשתמש בחפץ של קשור לבית
י יובנטיניו New member 21/10/08 #120 ממקור מוסמך הסיבה האמיתית לעזיבה של שי היא : ממקור מוסמך הסיבה האמיתית לעזיבה של שי היא : פטירתו של בת דודתו בטרם עת .
ממקור מוסמך הסיבה האמיתית לעזיבה של שי היא : ממקור מוסמך הסיבה האמיתית לעזיבה של שי היא : פטירתו של בת דודתו בטרם עת .
Y Yellow Fever New member 21/10/08 #133 נראה לי הבנו את זה כבר אתה מקור מוסמך ההיא אבא שלה שוטר השניה מהמשפחה רק "אחד שיודע" לא קפץ אצלנו לבקר. חרא.
נראה לי הבנו את זה כבר אתה מקור מוסמך ההיא אבא שלה שוטר השניה מהמשפחה רק "אחד שיודע" לא קפץ אצלנו לבקר. חרא.
י יובנטיניו New member 21/10/08 #147 אף אחד לא רשם את הסיבה האמיתית הכל שמועות בניגוד לשאר "האלו שיודעים" אני באמת יודע את הסיבה האמיתית ואת תראי ואז תבקשי התנצלות ממני . אני חוזר ואומר בת דודתו נפטרה בטרם עת . הקטע הוא שהוא לא עזב הוא רק הלך להלוויה שמתחילה ב9 .
אף אחד לא רשם את הסיבה האמיתית הכל שמועות בניגוד לשאר "האלו שיודעים" אני באמת יודע את הסיבה האמיתית ואת תראי ואז תבקשי התנצלות ממני . אני חוזר ואומר בת דודתו נפטרה בטרם עת . הקטע הוא שהוא לא עזב הוא רק הלך להלוויה שמתחילה ב9 .
Y Yellow Fever New member 22/10/08 #170 כבר ידענו שזאת הסיבה התכוונתי למה שכתבתי בהודעה - הבנו את זה כבר . פשוט עכשיו זה מ"מקור מוסמך".
נ נסיכת הנילוס22 New member 21/10/08 #132 איזה קטע!! מישהו זרק להם קפסאת סיגריות!! ועינב החזירה לאח הגדול.