עידוכנים- יום א' 49, ה-18.10

../images/Emo41.gif עידוכנים- יום א' 49, ה-18.10 ../images/Emo41.gif

היום נדע את מי הם בחרו למועמדים להדחה והמנדרג' לא מפסיק.. אחרי השיחת סוכה שעשו שי, צבר, רנין ושפרה עם ליאון עינב "תפסה" את ונסה ואיתי לשיחה מוטיבציה כנגד שפרה וצבר.. כל העדכונים של מה שקורה ביום ה-49 לוילה לשרשר לכאן.

דולטש

New member
שפרה "כלב ליקוק"

וואי עינב הורגת אותי לפעמים עם היציאות שלה.. וזאת רק אני או שאיתי וונסה ממש חמודים עם עינב ? כי ש"צ ושי עולים על העצבים של כולם!! אה, וגם רנין כמובן..

droriko

New member
שי לוקח את איתי לשיחה

ואומר לו ששבמידה והוא ישאר ביום שלישי אז הוא רוצה ממנו שישתנה בככה וככה וככה (הככה וככה וככה לא חשוב עכישו). אתם יודעים מה נראה לי? ששי בכלל לא הצביע לאיתי , יש לי תחושה רצינית לגבי זה. עובדה שהוא לא יקרא ליוסי או עינב או ונסה לשיחה כזאת. מבחינתו השלושה זאת כבר חזית רצינית נגדו, בעוד איתי עדיין בגדר מתנדנד ואפשר עוד לשחק איתו. (כל מה שכתבתי לא נכון במידה ושי באמת אירגן עם אחד מהשלושה שיחה אבל פיספסתי כי הלכתי לאכול מקודם)

איך זה קרה זאת לא אדע, אבל כבר מה נוצר בין

שנינו, ויום אחד עוד יהיה של שי לעעעעווווללללםםםםםםםםםםםם

../images/Emo6.gif אריאל

"שם שי הולך שם שי רץ שם הוא בשמש מתרוצץ וגם אני זה רצוני להיות איתו" השתגע

nadd

New member
בחצות הלילה ישבו שי, צבר,שפרה ונדמה גם רנין

בנו אסטרטגיה קבוצתית למי להצביע וגם שי דיבר עם ליאון כדי להעביר אותו לקבוצה שלו הם לא אמרים ישירות למ להצביע להדחה אך זה ברור יותר מש"צ שי הוא הדובר, אבל צבר הוא היוזם והרוחש מזימות הסדרה הפכה להיות הישרדות שבה קיימים 2 קבוצות והם מנסים כמה שיותר לצרף לקב'. ההפקה הייתה צריכה להתערב בשיחה שהתקיימה בין חברי הקב' על ליאון וגם להעניש את שי וצבר על-כך ל ה ד ח ה

nadd

New member
לפי החוקים אין להגיד במי מדיחים

יצירת קבוצות זה כמו להגיד במי אתם מדיחים

../images/Emo2.gif עינב מתה להתפוצץ על שפרה

אמרה עכשיו שהיא מתה שהיא תעשה משהו קטן שיגרום לה להתפוצץ עליה.. ואי ואי אם וכשזה יקרה אני לא מרחם על שיפ..

ruti

New member
מחר בשידור חי. המועמדת הבאה היא שיפרה

ואז עינב תצא עליה בשידור חי וזה יהיה מעולה

ruti

New member
איתי יוצא החוצה לנסות לפרק את קבוצת הנחשים

חחחחחחחח

למעלה