עידוכנים- יום א' 49, ה-18.10

droriko

New member
האח הגדול זה ניסוי חברתי

אין כללים מחייבים, כל אחד בוחר להתנהג לפי ראות עיניו , ויש אנשים שבכל זאת שומרים על צלם אנוש ועומדים במבחןהמוסריות והאנשים האלה והם לא שיפרה וצבר. הלינץ' של צבר ושיפרה על איתי אתמול שהם צחקו עליו והתייחסו אליו בזילזול ובעצם ניצלו את חוסר הביטחון שלו כדי לשטוף לו את המח כמה הוא דפוק ועוד לגרום לו להתנצל על זה....... זה פשוט רוע אין מה לאמר..... . גם כל היחס המזלזל הזה של שיפרה באנשים מהיום הראשון לא בדיוק נותן לה נקודות זכות , לא סתם היחידים שהתחברו אליה זה צבר שרואים היטב שמנצל אותה בשביל המטרות שלו(לפי התנודות הקיצוניות ביחס שלו אליה בין יחסי חברות לקרירות מוחלטת) וליאון שכבר אמר לא פעם שהוא מרגיש שכל פעם שהוא מדבר אל שיפרה היא מתייחסת אליו כמו ילד קטן וזה לא נעים לו(אפילו ערן ידע לדבר אליו כמו לחבר).

Lomsahne

New member
מה ?????

הלינץ' ששפרה וצבר עשו על איתי ? טוב עזוב אני עייף עכשיו מחר אני אתייחס לתגובה המוזרה הזאת.

קפרי

New member
אני שמעתי את נעמה מחוץ לווילה והתרשמתי עד

מאוד (בהתחשב בעובדה שאני צוחקת על 4 אחיותיי שהן מורות בישראל) ואגב נראתה הרבה יותר טוב ממה שנראתה עם החברים שם.

SnowKing

New member
מצחיק

עוד לא ראיתי את שפרה וצבר מתנהגים בצורה מרושעת, לפחות לא כמו איתי וונסה שפתאום הופכים להיות החברים הכי טובים של אנשים שהם העמידו כמעט כל שבוע להדחה.

bibaso

New member
וונסה היא האחרונה שאפשר להאשים בצביעות

אם עקבת אחריה בשידור ליי באתה אמור לדעת את זה. קודם כל היא כבר שבועיים לא הצביעה לעינב וגם היא לא ה"חברה הכי טובה" של יוסי, וזה שהצביעה נגדו לא אומר שהיא אמורה לא לדבר אתו שבוע עד ההצבעה הבאה, היתה לה סיבה והיא אמרה אותה. אם השבוע (נראה היום) אתי ו-או וונסה הצביעו ליוסי או עינב זה כבר סיפור אחר. אני מתערב שלא

Jason2

New member
ובגלל זה

איתי וונאסה לא מעניינים ואם הם לא היו זה לא היה מפריע לאף אחד. למרות שאני לא חושב שהיה משהו מרושע.

shlomitgueta

New member
יותר נכון לומר שהאחיות של שיפרע הבינו שהיא

המודחת הבאה ולכן מקווים שהיא תפרוש מאשר תודח

קפרי

New member
מי שכותב. יש המון שנאה למי שלא מעריץ את

משפחת בובליל, אני בהתחלה לפחות, נבהלתי מאוד ולא האמנתי כמה ארס יש, כמעט ברחתי אבל התחשלתי, ביקשו להוריד כל תגובה שלי שלא מצאה חן מהמנהלים של הפורום ותראו מה אני רואה עכשיו? אספסוף גרוע יותר, שמתלהם בכל הכוח להוכיח את אמיתות דבריו אפילו תמורת מילים הכי בוטות, השוואה בין אשכנזים ומזרחיים, כינויי גנאי שכל מי שיכנס לכאן פעם ראשונה יחטוף שוק. אלה פני המגיבים, פני המעריצים והמבין יבין ויכול לאכול את הכובע ולהחזיר לי באבי אבי.

לאון לרנין

אני כבר לא יודע מי אוהב אותי... רנין- אני יודעת שמי שאוהב אותי אוהב גם את החברים שלי. ערבייה!! (החלטתי שערבייה זו קללה בפני עצמה
)

blur2

New member
היא אמרה ש"מי שאוהב בי לא פוגע באנשים שאני

אוהבת" ואני חושב שבעניין זה היא צודקת 100%, אבל לאון נתן לה תשובה במקום - שזה לא בהכרח ככה במשחק.

blur2

New member
לשפרה..

על איך שהיא כאילו התנהגה עם נעמה.. כאילו שעינב התנהגה בצורה שונה משיפרה בעניין נעמה. היחידה שאיכשהו אפשר להגיד עליה משהו טוב כשזה מגיע לנעמה היא ונסה - וזהו.

JasPoint

New member
מה אתה מדבר, עינב עודדה את נעמה

שהיא הייתה בדכאון ולא יצאה מהמיטה. אפילו רנין התייחסה יפה לנעמה. שפרה לעומת זאת אפילו לא באה להיפרד ממנה כשהיא פרשה, איך אתה משווה בכלל.

blur2

New member
אבל ברגעים שהיא הכי הייתה צריכה אותם

אף אחד לא באמת היה שם, ואף אחד מהם לא באמת הגן על נעמה מול שי - חוץ מונסה.

ברגע שזה משודר בפומבי זוהי עבירה פלילית!../images/Emo190.gif

עינב עושה ומתנהגת בדיוק כפי שהיא מתלוננת שאחרים מתנהגים. היא צבועה. היא מרכלת. היא מקללת. היא אומרת מילים אסורות עפ"י חוק (נאצי), ושנחשבות טאבו עבור העם היהודי. ואח"כ היא בוכה שאחרים מרכלים, מתנשאים וכו' וכו' ומלכלכת על ה"אשכנזים הקרים"....פחחחחח (הרי ברור שהיא מזרחית חמה... הפתיל דולק אצלה ללא הרף...) והבעיה שלנו היא שכנראה (אני לא חתומה על כך) המזומנים של האבא בובליל עובדים בשבילה כל שבוע מחדש (שמועות שרצות בכל פורומי האח הגדול הקיימים...)

shlomitgueta

New member
להזכירכם גם קרן קראה לצבר נאצי 3 פעמים בשיחה

הפרטית עם ערן. וההפקה לא עשתה בנידון כלום ולא שידרו את זה וכל הודעה שכתבתי בפורום קשת בנושא נמחקה מיד אז אם עינב קראה לשפרה נאצית זה ממש לא בסדר ואני מאוד אוהבת את עינב אך מה ששפרה עושה איום ונורא גם כן, בייחוד מה שאמרה ללאון על אשר ועל הדתיים בנושא "קבלת" הומואים.

droriko

New member
היא לא קראה לשפרה נאצית

היא אמרה שהיחס של שיפרה לנעמה היה כמו היחס לנאצים

blur2

New member
ואחמדינג'אד לא באמת אמר שהוא רוצה להשמיד את

ישראל. די להתממות. היא אמרה שהיא "התנהגה אל נעמה כמו נאצית", וזה ציטוט מדוייק.

למעלה