עידוכנים- יום א' 49, ה-18.10

MEYTAL 14

New member
אתה באמת קשה הבנה?

נו ומה המשפט "התנהגה אל נעמה כמו נאצית" באמת אומר? נסה להבין אותו. הוא אומר ששיפרה התנהגה אל נעמה כאילו נעמה נאצית. מה לא מובן במשפט?

blur2

New member
זה לא קשור לקושי הבנה,

אפשר להבין את המשפט הזה בשתי דרכים: 1. ששיפרה התנהגה אל נעמה כאילו שנעמה נאצית 2. שצורת ההתנהגות של שיפרה היא כמו של נאצי - כלפי נעמה. מההקשר זה נשמע הגיוני הרבה יותר שהיא התכוונה ל-2.

droriko

New member
טוב אתה יודע

בישראל של 2008 שכל אחד מרגיש חופשי לספר בדיחות שואה או להשתמש בכינוי "שואה" או "שואתי" על כל מבחן קשה שהיה לו באוניברסיטה, לצעוק בפורום "להדיח אותה כי היא השתמשה במילה נאצית" זה די בדיחה .

אף אחד לא נסחף ואמר להדיח... אתה מקל ראש!

אף אחד לא דיבר על להדיח. אפשר להתלונן ולקבול על כך והיא תינזף ע"י האח הגדול ותלמד שיעור לחיים, לאו דוקא בקשר לאח הגדול. אבל אסור להקל ראש במילה המזעזעת הזו... אין שום איסור בחוק על איזכור המילה שואה, אבל עובדה שבחוק נאסר לכנות אדם אחר בשם נאצי, כך שכפי שאמרתי זוהי עבירה פלילית, וזכותנו להתלונן על כך. אני מקוה שאולי מנהל הפורום הזה, יעביר תלונה מסודרת לערוץ 2.

droriko

New member
מי את בכלל שתתני לה "שיעור לחיים"

את חושבת שאת מכילה בתוכך את כל המוסר הקיים? את חושב שאם שפרה תתבע את עינב על זה(אם היא באמת אמרה עליה) השופט יעשה עם זה משהו? הוא יצחק לה בפנים! (ויזרוק איזו בדיחת שואה לדרך)

מותק נסחפת לגמרי והוצאת דברים מהקשרם...חחח

אני דיברתי על כך שאפשר להעביר תלונה לאח הגדול (לא שפרה!!!), והוא יכול לקרוא לה לשיחת הבהרה בחדר הסודי (כמו שעשה לשי) ולתת לה נזיפה על כך, ובאמצעות זה יהיה לה שעור חינוכי לחיים. לי אין שום כוונה לחנך, לנזוף, לתבוע, לאלף או כל דבר אחר...חחחח

blur2

New member
אני כבר מזמן חינכתי את חברים שלי לא לדבר ככה

זה פשוט מזעזע בעיניי. להגיד ש"בישראל של 2008" זה פשוט ככה = להעלים עין, חד וחלק. אם אתה רוצה שינוי אתה צריך לעשות משהו בשביל זה - להביע את דעתך, להגיד שמשהו לא בסדר ובכך למנוע מתן לגיטימציה לדבר כזה.

droriko

New member
אני לא מעלים עין, אני משתף עם זה פעולה

וכנראה הדיעות שלנו ישארו חלוקות , ואין מה לעשות

MEYTAL 14

New member
בדיוק. אני ממש חושבת ש1 נכון.

כמה ששפרה תהיה גרועה עינב בחיים לא תגיד על מישהו "נאצי". אבל ברור שמי שלא אוהב אותה תמיד יוציא אותה הכי רעה שיש.

מה קרה? אהבתך לעינב החרישה את אוזנייך???

גם אני בעצמי לא שמעתי, אבל ביקשתי עדכון מהחברים כאן וכל מי שענה לי סיפר שהיא אמרה את המילה נאצי בהקשר לשפרה או נעמה, כך שאין חולק על כך שהמילה נאמרה. לא יפה מה שאת עושה!!! את יכולה להעריץ את עינב עד מוות אבל להגיד לחברי הפורום שקרנים זה לא לעניין! ואולי לא אמרת את המילה המפורשת, אך ברגע שאת קובעת שמה שהם אמרו אינו נכון, את בעצם קובעת שהם משקרים!

MEYTAL 14

New member
קודם כל שתה מים

אתה בכלל לא שם לב מה אני אומרת. אני אומרת שאפשר להבין את המשפט ב2 אופציות. אם אתם לוקחים את זה במובן ששפרה נאצית, שיהיה לכם בכייף, אבל אתם מילא שונאים אותה גם בגלל סיבות אחרות אז תמיד תוציאה אותה מניאקית. ואפשר לקחת את זה במובן שנעמה נאצית. מה שבטוח שעל שני אלה אי אפשר להיות סגורים במאה אחוז, אז לא להינעל על זה ולקחת את זה כעובדה, אין לכם אפילו הוכחות שזה נכון.

שתיתי יין, ואת פשוט מצחיקה...../images/Emo6.gif

מה זה משנה למי היא קראה נאצית לשפרה או נעמה? זה בדיוק אותה כוונה ואותו מעשה.... והאמת... אני מרגישה שאנחנו כבר חופרים יותר מידי בנושא, אז די!

MEYTAL 14

New member
תאכלס זה לא מי יודע מה מעליב שהיא אומרת ששפרה

התנהגה אל נעמה כאילו נעמה נאצית.. ובכל מקרה, באמת חפרנו על הנושא.. :)

MEYTAL 14

New member
במקום להסתכל על הפרופיל תסתכל על הכינוי

ותראה בת כמה אני. למה להסתבך? -.-

למעלה