עידוכנים- יום א' 49, ה-18.10

אור2221

New member
"אל תרגיש רע עם עצמך לגבי מה שאמרו"

כל אחד מדבר על עצמו, אתה צריך לבוא מעצמך עם כל מה שזה כולל.

דודויו

New member
הורדת את הפרט החשוב

נראה שלאון החליט לבחור את "הקבוצה" של שפרה.......... לבחור צדדים הוא אמר....ושפרה אמר שתמות אם הוא לא יבחר את הצד שלה.... וזה נראה שלאון הולך בעקבות הקבוצה שהחליטה שהיא קבוצה ומנדה את כל השאר....

אור2221

New member
ליאון ועינב

עינב אומרת שאולי היא לא קוראת אנציקלופדיה כל היום, אבל היא יודעת הרבה דברים, או משהו כזה. עינב אומרת שהיא אוהבת את רנין, ונסה, א יתי ושי! ליאון מצחקק בחוסר אמון מובהק. הא! הא! עינב אומרת שהיא לא רוצה לשמוע שהוא משתתף בשיחות שמדברים עליה. ליאון אומר שהוא לא שומע כלום על זה. עכשיו מה בדיוק ההבדל בין מה שעינב הרגע אמרה למה ששי אמר?

bibaso

New member
הדרך שבה שי עשה את זה

'אית את 2 הסיטואציות - תשפוט לבד

דינה128

New member
למה אתה אומר דברים לא נכונים?

שפרה אמרה לו שזה עצוב לה שנהיו מחנות, שזה לא דבר שרצתה אבל זה קרה וזה לא פעם ראשונה שהיא אומרת לו שהיא אוהבת אותו ותאהב אותו ולא משנה מה יבחר. וזה בניגוד לעינב שאומרת לו שבחוץ היחס שלה אליו ישתנה לפי מה שתראה בVOD. שפרה מדברת עם לאון כל הזמן על זה "כשתבוא אלי הביתה.." ללא תנאי. אז אני יודעת שקשה להגיד מילה טובה על שפרה, אבל כאן דווקא היא נותנת ללאון יותר ספייס מאשר עינב

Lomsahne

New member
לא הבנתי על מה הוא מדבר...

חשבתי כבר שאני חירש ולא שומע דברים,מסתבר שכצפוי זה המצאות שרצות פה בפורום.

TLV GUY2

New member
עינב עינב את חתיכת גוש של טמטום מהלך

גועל נפש. לא מבין איך שפרה מבליגה יחסית לדברים שעינב מוציאה כל 2 שניות עליה... חושבת היא מינימום מלכת הבית, בטוחה כל כך שהיא צודקת. מת מת מת לראות אותה כבר יושבת על הכיסא מול ארז טל ורואה את שלל ההצבעות נגדה.

TLV GUY2

New member
עינב אמרה בפירוש לליאון שהיא שונאת רק את ש"צ

הקנאה אוכלת אותה מבפנים, שהיא בחיים אבל בחיים לא תגיע לרמה שלהם, לא מבחינה אינטלקטואלית אלא מבחינה אנושית... היא אפילו אמרה שהיא אוהבת את שי רק כדי להדגיש ומנתה אתהשמות של כל שאר הדיירים חוץ מש"צ כדי להבהיר ללאון כמה היא שונאת אותם.

superjets

New member
לאון הכי מסכן

שנייה הוא מבלה עם שפרה, ישר הוא צריך לתת דין וחשבון לעינב שחוקרת אותו ומסבירה לו כמה שפרה רעה

דודויו

New member
נו די להמציא דברים..

שמעתי בדיוק כמוך... היא לא אמרה ש"צ ולא נעליים... היא אמרה ללאון לכבד את הדעות שלה וזה.....על צבר היא בכלל לא דיברה ממה ששמעתי.... עינת לא הבחורה הכי חכמה בעולם זה נכון, אבל בגלל זה היא הכי אמיתית שם ולא שוקלת מילים ואומרת מה שהיא חושבת ולא עושה פוזות למצלמות כדי להיות יפת נפש.....(כמו שפרה) בגלל זה אוהבים אותה ומשאירים אותם בוילה שבוע אחרי שבוע... אני מקווה שימשיכו להשאיר אותה היא מעניינת וזה בסך הכול תוכנית בידור והיא מבדרת אותי. שפרה למשל מתחילה לשעמם עם כל הסריגות שלה כבר... והיפות נפש שלה כבר נראת מתנשאת והיא מעצבנת... לכן היא גם תפסיד לבובילים (אני מקווה..)

Lomsahne

New member
היא אמרה ש...

היא אוהב את איתי ונסה רנין אבא שלה את לאון ואת שי ופה היא הפסיקה.מן הסתם שניתן להסיק שהיא לא אוהבת את צבר ושפרה אבל היא לא אמרה שהיא שונאת אותם.

אור2221

New member
לא חושבת - היא גם אמרה אח"כ

שאין לה כלום נגד צבר, בניגוד לשפרה. אז למי היא עוד הצביעה, חייב להיות או שי או צבר.

droriko

New member
אני אסביר

עינב (כמו כולם בוילה בעצם) שונאת את שפרה אישית בגלל הסנוביות והפלצנות אוקי ? עכשיו את שי וצבר היא לא יכולה לשנוא כי סך הכל הם אנשים שמדברים בשפת הרחוב, אנשים שאפשר להתחבר אליהם בלי בעיות ,ולדבר ולצחוק והכל. עכשיו את בטח שואלת למה אז היא אמרה מקודם ש"צ ולא רק שפרה, אז זה בגלל שצבר נמצא הרבה ליד שפרה(או יותר נכון שפרה נמצאת הרבה ליד צבר,אבל עינב לא קראה את זה כנראה) והיא מסתכלת עליהם כזוג לכל דבר , מבחינתה על כל משפט מעצבן ששיפרה תוציא מהפה צבר יגיד אמן , בגלל זה היא מרגישה איום מצבר גם אם מבחינה אישית היא מסתדרת איתו לגמרי .

Lomsahne

New member
אור...

צאי מהסרט,ראיתי את התיאום לכאורה שלה ושל אבא שלה ואיך שהיא דיברה עכשיו עם לאון לא קשה לנחש למי היא הצביעה.

אור2221

New member
אני חושבת שהיא הצביעה דווקא לשי

ולא לצבר. היא בהחלט השמיצה אותו יותר השבוע.

24 שעות 1

New member
אתה משקר ומטעה בכוונה

עינב אמרה לליאון אין לי כלום נגד צבר עם שיפרה יש לי דעות שונות אבל אני לא שונאת אותה ולא שונאת אף אחד וחלילה אם יקרה משהו לשפרה או תצטרך את עזרתה היא הראשונה שתקום אליה ותהיה בשבילה

למעלה