עידוכנים- יום א' 49, ה-18.10

אור2221

New member
עינב: אצלי הדת מעל הכל

אני מאמינה ששפרה עשתה את זה (סיפור השבת) בכוונה, זכותי להאמין לה וזכותי שלא. אצלה הדת מעל הכל? היא שומרת שבת ואוכלת כשר, וצמה ביום כיפור. זהו בערך. אז, אין לי בעיה עם זה, וכל אחד יכול להיות בכל רמת דתיות אפשרית, אבל לבוא בטענות לאחרים זה כבר גובל באבסורד. עינב כל כך לא צנועה, שפרה צנועה ממנה פי עשר, גם בהתנהגות וגם בלבוש.

אור2221

New member
ליאון: "אני אוהב את שפרה וצבר, אני לא נוקט

עמדה" עינב: "אתה כל היום איתם" ליאון: "אני לא" עינב: אתה כן. עינב: "אם יקרה משהו לשפרה, אני אתמוך בה. כמו מה שקרה לנעמה - אני לא אהיה נאצית אליה." (והנה התשובה לדיון הנאצית).

אור2221

New member
עינב קוראת לשפרה בת זונה

"את אוכלת כמו פיטום אווזים, שאת תגידי משהו לאבא שלי"

cordelia2

New member
ועינב

אוכלת כמו זקנה בלי שיניים ועושה כל הזמן תנועות מגעילות עם הפה והלשון. ושי לא מפסיק ללטף את עצמו ואת הפטמטת שלו ואת השיער שלו. סתם הערה מתלהמת ולא אינטליגנטית.

TLV GUY2

New member
עינב "המלכה של הוילה" בציטוט על שפרה

"מי את בכלל יא בת בת בת בת זונה"

droriko

New member
אני לא מבין

אתה מנסה להצדיק את ההתנהגות של שיפרה על ידי זילזול בעינב? הרי זה ברור שעינב היא בהמה חסרת שכל (עשו עליה גם סרט בנשיונאל ג'יאוגרפיק "מינים מיוחדים של בהמות ללא שכל") אז שיפרה ליד עינב נראית חכמה , סו וואט? עינב היא לא מדד לכלום ומצדי שיעשו מחר הדחה כפולה וששתיהן תלכנה הביתה.

אור2221

New member
ליאון שואל את עינב אם היא מרגישה בן אדם טוב

הוא אומר שיש לה יציאות מגעילות כלפיו. עינב אומרת לו שהוא ילד בראש, עינב אומרת שלהתפשר זה לוותר על האישיות שלך. ליאון אומר לה שהיא תבחר בסיגריות על פני אוכל בשבילו, עינב אומרת שהיא לא תבחר בסיגריות על פני אוכל לקבוצה, אבל תזמין לחם גבינה וסיגריות, ולא לחם גבינה ופסטה.

bibaso

New member
אולי יקרעו אותי כאן

אבל אם נוריד לרגע את העניין שההתבטאות משודרת לכל עם ישראל, כל עוד זה בשיחה פרטית בין אנשים, אני לא פוסל אדם שמתבטא ככה, כי תכלס זה כבר מזמן נפוץ. להתבטא ככה בפורום למשל זה משהו אחר לחלוטין, וכך גם להשמיע קריאות גנאי בין מחנות אוהדי כדורגל לדוגמא, ואם תשאלו מה ההבדל - אז ההבדל הוא כאשר שיחה פרטית בין אנשים.

וסתם מעניין אותי ...

פיתאום כל העניין של לרכל על מישהי אחרת גם נראה לך שונה ? כי עכשיו זה תחת ההגדרה של " שיחה פרטית " . משום מה ההגדרות הללו לא תופסות על שי , באעסה לו .

bibaso

New member
ברמת העיקרון זה תופס גם על שי

אבל בעיני יש הפרדה כאשר הריכול בא מהרגשה אמיתית של הבנאדם או מתוך מטרה במשחק. בגלל ההבדלים ביננו בראיית המשחק - ריכול אסטרטגי גרוע בעיני מריכול שבא מהרגשה אמיתית, ואני עושה לעצמי את "מבחן המרפסת" - כלומר שואל את עצמי אם ברגע זה המרכל היה יושב בביתו עם אישתו או חברה טובה וכו, - אם היה אומר לו את אותם הדברים. (לא אכנס כאן לסיגנון הדיבור).(כמובן שאני לא נמצא בתוך הראש של אף אחד, אבל אני מנסה לא לתת לרגשות שלי כלפי המתמודד להשפיע על השיפוט). אני מבין שלראייתך ריכול אסטרטגי פרושו לשחק את המשחק - אל תכנס לזה כי נחזור לדיון שכבר עשינו. בנוסף היחידי (חוץ ממיקי) שראיתי שמסלף עובדות, ומסכסך בכוונה זה שי. היות ואתה בטוח תסכים ששי הוא זה שפעילותו החברתית היא בעלת המשמעות הרבה ביותר בבית, אז תבין מדוע כששי מרכל על מישהו מדליק נורת אזהרה שיש כאן משהו מעבר, שעומדת להתבצע "תפירת חליפה".

אתה מנסה לשפוט

על פי העקרונות שלך בלי שום קשר למשחק . האם זה לא ברור לך שכולם משחקים את המשחק ואפילו אומרים את זה בגלוי ? אז אתה מנסה לשפוט משחק כדורסל על פי העקרונות של ריצה למרחק . זה משחק מסויים שכולם משחקים בו . ואילו אתה ושכמותך החליטו שהם הולכים נגד המתמודדים ושופטים את המשחק על פי כללי משחק שונים . אבל אנחנו ( כרגיל ) הולכים סחור סחור ואין טעם לחזור ולדוש בזה . העניין הוא שבלית ברירה או טו טו תצטרך לשנות את האומדנים שלפיהם אתה שופט את המתמודדים . לי זה נראה מאוד ברור , ולך ?

bibaso

New member
האמת שמבחינתי זה מה שמעניין

לראות אם זה באמת יקרה, ובאיזה דרך (אני מתכוון להידרדרות מבחינתי ביושרתם של המתמודדים). כבר כרגע לא הייתי נותן מליון לאף אחד, ונראה לאיזה סכום יגיע בסוף אצלי הראשון

Lomsahne

New member
אוי עינב עינב...

היא אומרת ללאון שכולם מדברים על זה שהם {לאון שפרה וצבר} כל הזמן ביחד והיא היחידה היום שדאגה להגיד ששפרה וצבר מתבדלים מהאחרים וכולם לא הבינו על מה היא מדברת אבל לטענתה של עינב כולם אמרו לה את זה {מישהו אמר המצאה?}. עינב חטפה עכשיו גוש לפנים,היא שאלה את לאון אם שפרה דיברה איתו על מה שהיה בתקציב אז הוא אמר לה שלא ושהיא לא מדברת איתו על הדברים האלה,חחח גוש לפנים.

דינה128

New member
שוב עינב מדברת על הרעים שהדיחו את אשר

איזה בום לפנים יהיה לה כשתצא ותראה שמי שהדיח את אשר זה אבא שלה ולאון. ומעניין מה תגיב על זה שתדע ששבוע שעבר צבר לא הצביע לא לה ולא לאבא שלה. היא כל כך בטוחה שהוא נגדם... בטח תגיד "מה קשור"?....

Lomsahne

New member
חחחחחח

כן הכי מצחיק שהרעים שהדיחו את אשר שהיא מדברת עליהם זה האנשים הכי קרובים אליה.אשר עצמו אבא שלה לאון ואיתי {נו טוב נהיה קרוב בשבוע האחרון אחרי שהצביע לה}

LIVE mc

New member
גם צבר בחר באשר...

לא רק לאון ואבא שלה... אבל כן זה בום לפנים....

BMCB

New member
הסיבה ששפרה מבליגה

היא שאין טעם לענות ולהתווכח... היא פשוט לא ברמה של עינב, היא יודעת מתי לקחת צעד אחורה ולא לענות. זה כמו שאתה נכנס ל"וויכוח" עם ערס, לא משנה מה, הוא ימצא מה לענות לך, הוא ימצא איזו קללה לזרוק לך... תמיד הוא יגיד את המילה האחרונה, ויעשה את זה בצורה הכי ברוטלית... ככה עינב. היא יודעת להקיש כמו נחש, וזה לא לרמה של שפרה.

למעלה