עידוכנים- יום א' 49, ה-18.10

קפרי

New member
ואז העולם ידע כמה היא וולגרית ומתעצבנת מכל

פיצוץ קטן וזה יהיה הכי גדול, כי זו מה זה תכונה נהדרת לשלוח אגרופים לכל מי שממרה את פיך או דעותיך כמו כאן בפורום.

קפרי

New member
מפניני הביטויים של המתלהמים:

"מתפוצץ, נקרע, תצא עליה, דובה, שמנה, חזירה" שאף אחד לא יצפה שישתקו לו (אני מגיבה לפי רוח הדברים).

איתי בל

New member
הלוואי זה יקרה

כי עינב זו בחורה שהיא ילדה קטנה של אבא ילדת שמנת שחושבת שהכל מגיע לה בבית כמו שיוסי אמר היא הרבה יותר צועקת בבית היא נסיכה קטנה שמקבלת כל מה שהיא רוצה וכשלא היא צורחת כמו מטומטמת או יותר נכון כמו ילדה קטנה ע שהיא מקבלת מה שהיא רוצה היא מעולם לא צרחה על מישהו שהוא לא אבא אמא אח אחות ברגע שהיא תצא ככה על שיפרה ושפרה לא אמא שלה ולא אבא שלה או ששפרה תצא עליה חזרה ותשפיל אותה או שמהשקט תשפיל אותה או שצבר שי או וואטאבר יבואו הלגנת שיפרה כך או כך עינב תשתין במכנסיים תקלוט שלא משנה כמה חזק היא תצרח וכמה המר היא תדבר היא רק מוציאה את עצמה יותר מטומטמת ותצא הכי מושפלת והכי בוכייה מהשיחה הזאת היא לא מבינה שדיון זה לא למי יש את הטונים הכי גובהים גם אני מת שזה יקרה

droriko

New member
אתה עושה צחוק תגיד?

אתה לא שם לב שכל פעם שמנהלים שיחה עם הרבה אנשים(כלומר שיחה בקול רם יותר משיחה עם מעט אנשים) שיפרה משתתקת בצד? אז תחשוב מה יקרה שמישהי תבוא ותצרח עליה,היא תקבל שיתוק!

איתי בל

New member
לא...

אמרתי לך גם מהשקט שיפרה יכולה גם לבד לגרום לעינב לחרבן במכנסיים עזוב שאני חושב שמישהו מהצד ישים לב אולי שי אולי צבר ויצא להגנתה אבל גם בשקט עינב תתמלא בעצבים ששיפרה לא מתעצבנת גם כאן ומגיבה באדישות ותתעצבן עוד יותר כמובן שהיא לא חכמה מספיק כדי דלעת מה לעשות עם זה אז היא תתחיל לצרוח עוד יותר ועוד יותר ושיפרה רק תכניס לה בקטנות בשקט וברוגע עד שיכאב לעינב הגרון מהצרחות ותלך לבכות כמו ילדה קטנה שיפרה עד היום לא קיבלה שיתוק מכלום היא פשוט לא צרחה עינב המוח שלה כבר משותק לבד

מצדיקה את עינבוש כל כך...

כל אחד כאן אם היה חי באח הגדול באיזשהו שלב היה יוצא על שיפרה..היא מאוד מאוד מאוד מרגיזה,איך אמר נוסבאום עליה בביפ באחות הקטנה"אישה מוזרה"... אני איתך עינבוש.

blur2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן|

כ"כ נכון. החינוך של עינב לקוי, היא מסוג הילדים שההורים שלהם לא יודעים להגיד להם לא - וככה זה נראה.

איתי בל

New member
אני אגיד לך איזה ילדה היא

תינוק כשהוא נולד הוא בוכה מכל דבר שלא טוב לו כשהוא מתבגר טיפה לפני גיל העשרה הוא יודע כבר לבקש וכשהוא לא מקבל את מה שהוא במקש הוא גם שוב בוכה וצורח פה ההורה צריך לחנך אותו שהוא לא יכול לקבל את מה שהוא רוצה בצרחות ושלפעמים לא קיבל מה שהוא רוצה כנראה עינב צרחה הרבה בגיל הזה וידעה גם לעשות פדיחות אם זה בחנות או סופר מתחילה לצרוח כולם מסתכלים אז ההורים נתנו לה הכל בגיל ההתבגרות זה לא נפסק והתחילה לצרוח על כל דבר שלא טוב לה כמו באיזה שעה תחזור הביתה ועם מי היא תצא כיום זו גרסה יותר בוגרת של אותה ילדה בת 5 שרוצה צעצוע לא נותנים לה אז היא בוכה ככה זה נראה אם לא מטפלים בזה בגיל צעיר

blur2

New member
בדיוק

וואי, אתה לא מבין איך התמונה שתיארת כרגע עלתה לי לראש כל כך הרבה פעמים לאורך התוכנית בהקשר של עינב. דוגמא קלאסית למה שקורה כשהורים לא יודעים להגיד 'לא'.

קפרי

New member
המעריצים יעשו מזה מטעמים ויצדיקו אותה-ויהפכו

התנהגות וולגרית זו ללגיטימית. העובדות של מי טוב ומי לא מדברות על המסך ולא לפי המעריצים. ועכשיו-היכון: שיתפוצץ עליי מעריץ או החברה שלה רותי...יאללה חגיגת השתוללות .

0הבורר0

New member
עינב בן אדם טוב,היא בחיים לא תעשה דווקא..

לבן אדם שמאמין אחרת ממנה שפרה ממורמרת בגלל ההורים שלה אז היא מוציאה את זה על כל מי שמאמין, יש פה את אחיות של שיפרה שמציפות בפורום שמלכלכות על עינב אבל זה בעצם לא נכון עינב אומרת בפנים הכל ואין נחש יותר גדול משפרה ושי כנסו לעצומה נגד שיפרה ותבינו כמה אנשים קלטו אותה- עצומה_נגד_שיפרה- http://www.atzuma.co.il/petition/shifrahabaita/1/

קפרי

New member
א. את העצומות עושים מי שנגד וזה לא יכול להיות

אחרת, אם נניח אחליט לעשות עצומה נגד עינב ואכפיש את שמה, תראה כמה יש לי כאלה שאיתי וכמה כאלה שיהיו נגדה. עצומה נגד משהו לא תכתוב בעד אותו משהו. ב. על מה אתה מדבר, אני רואה כאן את רוב התגובות המתלהמות נגד שיפרה ולא מבינה היכן האחיות שלה, למה הן לא עושות משהו חזרה ואולי הן עדינות מידי? לא בסגנון הזה כמונו? המחנה של עינב כולו בוקס ועוד בוקס והמצאות על שיפרה שחלקן "מצוצות".

0הבורר0

New member
איך את משחקת אותה לא אחותה, עלק עדינות..

את יכולה להתבייש בך ובאחותך,כשהיא ביקשה את הברית החדשה לעשות דווקא לאשר, כשהיא בישלה את האוכל של אמא של אשר בחג כדי שלא יאכל שתתבייש לה היא אמרה לצבר לא לעשות לבן שלו ברית מילה, היא שונאת את ארץ ישראל היא מתוסבכת עם חולניות ברמה גבוהה, והרבה אנשים רואים את זה היא לא מפסיקה לאכול גומרת את התקציב ומתנגדת לסיגריות לעשות דווקא לאנשים פשוט בן אדם רשע, ובקשר לאנשים את והאחיות שלך ושל צבר היחידים שתומכים בה ונראה את זה בשלישי הקרוב כשהיא תעוף. פשוט בן אדם שנוא על כל הארץ. בעוד שאת מעלילה עלילות על עינב שהיא באמת אמיתית ואפילו אם היא צועקת לפעמים זה בגלל שהיא רוצה צדק! שיפרה רעה מבפנים ונחשה וכולם ראו מה עשתה אתמול ללאון שפיתאום עמדה עם שי וצבר נגדו שתתבייש לה.

למעלה