עידוכנים- יום א' 49, ה-18.10

Lomsahne

New member
אני פשוט מזועזע...

אתם ראיתם כרגע איך עינב דיברה? ולבנאדם כזה אתם מצביעים ? אבוי לי ולמדינה שאני חי בה.

blur2

New member
דיברה בצורה מזעזעת

ואפשר לחשוב שהיא הייתה קדושה מעונה.

droriko

New member
עיקר השיחה היתה על ההתנשאות של שפרה

זה לא שעינב לא מתנשאת פה ושם, אבל היא לא פרומיל משפרה בקטע הזה . שפרה זה כבר ברמה של לחיות בעולם משלך .

blur2

New member
עינב לא שונה בגרוש משפרה מבחינת ההתנהגות

היא רק צועקת יותר ומדברת יותר מהר ומציגה את עצמה כיותר "עממית". אבל כל הדברים שהיא אומרת כאילו לרעתה של שיפרה היא עשתה בעצמה אם לא בצורה גרועה יותר ממנה.

droriko

New member
ושיפרה אמרה על אשר ועינב שידחפו ירבועים לתחת

בוא לא ניתפס למי דיבר יותר לא יפה כי זה לא רלבנטי כמו שאמרתי,מדי פעם לעינב יש את היציאות המתנשאות שלה(בעיקר על אשכנזים) אבל ממה שנאי ועוד רבים מתרשמים ממנה בסך הכל היא אחת שמדברת בגובה העיניים,ולא איזה כאילו-אינטלקטואלית שמנסה להוציא את אלה שלידה מטומטמים ,אפילו עם זה חברים שלה (ליאון). ובלי קשר היא פשוט בחורה שיוצרת איזשהיא אווירה של ריחוק ,במודע או שלא במודע זה לא משנה כבר, מה שמשנה זה שבכל סקר שמעלים שיפרה תמיד תיהיה מזוהה עם סנוביזם והתנשאות בעוד עינב אם כבר תקבל על הראש אז זה רק בגלל הבהמיות והטיפשות (ובצדק). עוד לא נתקלת הרי במישהו שהעלה הודעה עם כותרת "באנה איך אני שונא את עינב הסנובית הזאת".

blur2

New member
לא טענתי לשניה אחרת,

אני חושב ששיפרה גם מודעת לעניין הזה בעצמה שהיא "לא נגישה" בעליל. למרות שהיא נתפסת בעיניי כבחורה די חמה.

קפרי

New member
שיפרה לא דיברה יפה ואני לא מעריצה אף אחד שם

כדי להצביע אבל אפילו כשאומרים למשל: "שק לי ב..." בצורה שקטה וחפרנית זה נשמע שונה מלקפץ את הגוף ולירות בקולי קולות "שק לי ב..." לפעמים אתה "עוקץ" משהו בשקט וכביכול אלגנטיות, זה חודר יותר מצרחה שהמילים שלה יותר פשוטות אבל קולניות. אף אדם לא מחוסן אבל תלוי כלפי מי, איך, וכמה ועינב מתלהמת על כל שטות ועושה רושם שהיא הבעלים של כל התוכנית, אשמה ההפקה שנתנה לה לגיטימציה ולו עבור הרייטינג.

קפרי

New member
אולי שיפרה (ולהזכיר אני לא מצביעה סתם בפורום)

לא מוצאת עצמה מול כל הצרחות שיש מולה? (מתוך עדינות או אולי מה שהיא עברה או אולי סלידה). גם מותר לאדם להרגיש טוב עם עצמו אם הוא לא עושה רע לאחרים, תגיד, למה היא צריכה להיות חברה של עינב אם עינב צורחת כל היום והיא לא יכולה לשאת זאת מסיבותיה? רוצה חברה כזו? (.. אני , גם היום אם משהו ירים עליי קול, עפה קילומטר ומחליטה לא לראות את הפרצוף שלו יותר. העולם של האחרים בווילה אגב, לא כזה זוהר כדי להיות במחיצתם.

blur2

New member
לקרוא לבנאדם נאצי נראה לך לגיטימי?

סלח לי, אבל זה גועל נפש של התבטאות.

ruti

New member
אני מעדיפה את עינב מאשר את הנחשית שיפרעעעע

היא פשוט רעה. רוע נוזל ממנה. היא מכשפה על מטאטא כמו רנין לפחות עינב לא עושה כאלה דברים מאחורי הגב והיא ישירה

blur2

New member
איזה לא עושה מאחורי הגב?

כל היום מקשקשת עם ונסה ואיתי על צבר ושיפרה ויורדת עליהם על ימין ועל שמאל.

droriko

New member
הקטע שעינב מלכתחילה שנאה אותם

שפרה אוהבת את ליאון ובכל זאת שיתפה הערב עם שי פעולה מאחורי הגב שלו.

blur2

New member
לא שמעתי מה הלך הערב אז לא יכול להגיב ../images/Emo13.gif

אבל משהו אומר לי ששיפרה רוצה שלאון יהיה איתה.

SnowKing

New member
אז מה?

זה שעינב מההתחלה שנאה אותם (שזה דבר ממש מגעיל לעשות, רצח אופי לבנאדם שאתה לא מכיר, והאמת שכולכם עושים את זה) נותן לה זכות ללכלך עליהם בכל מקום אפשרי ולסמן לאבא שלה את מי להדיח? "ישירה" ו"כנה" זה לדעתי סיסמאות שלכם כדי לתאר את הרשעות של עינב. זה שהיא "כנה" (דבר שמאפיין גם את שפרה, אגב) לא עושה אותה צדיקה.

קרמפה

New member
עינב צבועה.

ובטח שלא שופטת את עצמה באותה חומרה כמו שהיא ששה לשפוט את כל השאר. אחרי שהיא ושפרה עשו שיחת סולחה והיא שוב עלתה לגריל, היא הניחה ששפרה הצביעה בשבילה ולכן התעצבנה עליה שהיא מצביעה עליה אחרי השיחה. כאשר בעצם היא גם הצביעה לשפרה! אם זאת לא צביעות אז מה כן?

למעלה