עידוכנים- יום א' 49, ה-18.10

SnowKing

New member
שפרה רעה?

שפרה מעולם לא לכלכה על עינב בצורה כזאת. אתם ואני כנראה לא רואים את אותה תוכנית.

BMCB

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני חושבת...

שכל הריב בין שפרה לעינב...התחיל משי אם שי...קצת לפני ההדחה - לא היה מחמם את אשר ועינב על "החברים" שלו..זה לא היה מגיע למצב הזה. ואיך אמר אשר ביום שישי: "שי יצטרך מסכה שהוא יצא מהוילה" כי הוא מחמם את כולם על כולם...והוא "עלק" חבר של כולם.

קפרי

New member
לא יודעת איך זה התחיל, אני רק יודעת שנוצרו

שתי מחנות (אולי אני בורה וזה טבעי בתוכניות הללו) אבל, עשו רצח אופי ממשי לשיפרה ומילא, על משהו אמיתי ביותר, אוקיי, הקימו צעקה שהיא לסבית, אוקיי אמרו שהיא שמנה, אמרו שהיא לא יפה (ענייין של טעם וניתן על כל אלה להתווכח) אבל מכאן ולהכניס הכפשות על ההורים שלה, האחיות שלה, להמציא סיפורים מההפטרה ולדעת מה היא חושבת על העתיד, לכנות אותה דובה? וכל זה לא נראה כקונטרה על משהו , אלא סתם התלהמות, לכן ,אני כותבת כפי שאמרו לי בתגובות הראשונות שלי-"להרגע", יש קווים אדומים, ושוב, שאף אחד לא יצפה שיתקפו את הפבורייט שלו בלי להחזיר...

קפרי

New member
ברגע שגיליתי שאתה בעד לשבור חפצים של משהו

וכל תגובה שלי מדליקה אותך גם אם היא מנסה להיות מתונה ביותר רק שאינה לגיטימית, לא אטרח אפילו לפתוח את ההודעות שלך כמו עכשיו (ואני מספיק גדולה להתאפק) ועושה זאת לעוד כמה "נחמדים" כאן שלא שמים על כלום מלבד על ההסחפות הבלתי נשלטת להגן ולהפיל עד "אימה" את היריב של חביבם. אז אם זה כך, אני מעדיפה להיות כמו שיפרה (שוב , אני לא מהמצביעות).

קודם כל אני בחורה

ודבר שני אם את מעדיפה להיות כמו שיפרה, אז אני באמת מעדיפה שלא תתייחסי, אני עוד עלולה למצוא את עצמי סורגת לכלבה שלי סוודר...

בזה את צודקת....

גם אני לא בעד שמות גנאי וכו'. אבל זה על כולם....גם על עינב אומרים דובה וכו'. ואני, רשמתי להם.....היא לא שמנה - היא מלאה!!! ובגלל כל המילים שאנשים זורקים באוויר, בלי לחשוב על ההשלחות. בגלל המילים הנ"ל הרבה נשים מגיעות לאנורקסיה. ולדעתי שפרה סקסית ויפה.

קפרי

New member
יפה כתבת, מקווה שישרור כבר שקט נורמלי קצת

בפורום, כי גם אותי זה מטריף , אני מבינה שכלם רוצים שהצד שלהם יזכה ואולי גם אני הייתי עושה הכל, אבל לדעתי יש גם גבול וגישה, יודעת מה? כל התגובות שהם אנטי שיפרה שבכלל לא הפנתה תשומת לב מיוחדת רק כשצפיתי בה חשבתי שהיא יפה (בפנים, לא בגוף) , ואני יודעת באמת ובתמים שהיא לא טיפשה ולא בקטע של האופי, עכשיו גרמו לי לאמפטיה, אני מרחמת על האחיות שחיות כמו יתומות שם וצריכות להתמודד עם כל זה. מילא, לעשות פרסום על כמה פלונית שווה כי... להפנות תשומת לב על אחרת שבאמת עשתה ואולי גם משהו שהוא לא תמיד לגיטימי להזכיר (אנחנו לא רובוטים, מלאי רגשות ורצונות ), לעשות מסע שיכנועים עם כל המכרים להצביע נגד או בעד, אבל מכאן עד לעשות רצח אופי????

ruti

New member
שפרה בוודאות מועמדת להדחה

נותרו 3 מקומות להדיח ומאוד קשה כעת להגיד.

droriko

New member
קשה לי להאמין שמישהו יצביע לשיפרה

אפילו מטרוסקסואל שכל הזמן מגן עליה פה אמר שהוא לא אוהב אותה אישית .

ruti

New member
כן ברגע ששיפרה על הגריל היא עפה החוצה ואז

אשר יחכה לה בפינה להוציא עליה מה הוא חושב על הדת שלה

למעלה