עידוכנים- יום א' 49, ה-18.10

קפרי

New member
לא יודעת אם זה המקום, אבל רואים את אשר

בתוכנית הבוקר בערוץ 2 עם המשפחה-נראה נהדר! ויש לו ילדים מה זה חמודים. ממש מתוקים.

מי שלא הצביע למי הוא חושב שהדיירים בחרו להדיח

שיצביע.. מי שינחש את מספר הקולות הרבה ביותר יזכה ב...אהמ...אהמ.. מי שכחול יזכה להיות כחול למשך יום נוסף לפחות מי שאדום יזכה להיות אדום למשך יום נוסף לפחות מי ששחור יזכה להיות שחור למשך יום נוסף לפחות ואפילו יזכה להיות שחור מודגש אצלו במחשב אז שווה..

ExsoTic Cop

New member
אני מת על עינב היא ואבא שלה זה נכס

זה מדהים שכל מה שהם אומרים הם צודקים ב-100% ואומרים הכל נכון והכל בפנים במיוחד עינב עכשיו בשיחה עם ונסה ואיתי..וגם יוסי מפליא אותי בשלוות שיחה עם כל מי שבא לשמוע ממנו עצה טובה.

קפרי

New member
החוכמה להעמיד אדם בפני דילמה, מול ויכוח, מול

מתלהם אחר וכך אתה רואה אם הוא שלו או לא. כולם רגועים כשלא "מעצבנים" אותם ועושים כבקשתם. צאו מזה, לבחור בן 56 נורמלי תמיד יש חוכמה מסויימת שעולה על כל צעיר. ההשוואה הנכונה בן הבת לחברים שנמצאים באותה ליגת גיל.

קפרי

New member
ואבא של אמא שלי ז"ל היה אומר תמיד: "לא חכם

להגיד הכל בפנים, רק טיפש ושיכור מוציא החוצה בלי לחשוב אם פגע".

BrokenWings16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אנשים מתלהבים מזה שהם ישירים ואומרים הכל בפנים אבל תחשבו מה אתם אומרים

דינה128

New member
מה דעתכם האם גם השבוע ונסה הצביעה לעינב?

עד עכשיו כל שבוע ונסה הצביעה נגד עינב. השבוע היא ממש דבוקה אליה, הרבה בזכות איתי שנצמד ליוסי ואולי כי הבינו השניים מי החזקים בבית. נראה לכם שהשבוע ונסה נשארה בהצבעה שלה או שסוף סוף ירדה מעינב?

ExsoTic Cop

New member
לדעתי איתי וונסה לא הצביעו לעינב ויוסי

אם כן זה יפליא אותי מאוד.

ruti

New member
ונסה כנראה שינתה דעתה וקיבלה שכל

ברור שיוסי ועינב הכי חזקים ומי שיהיה איתם יוכל לסחוב עוד אחרת יעוף

24 שעות 1

New member
ונסה מצביע ליוסי מתחילת התוכנית

נקוה נאמין ונחזיק אצבעות שהפעם לא עשתה זאת

bibaso

New member
לפני שבועיים היא הצביעה רנין שי

ובשבוע שעבר כעסה עליו על ההתנהגות המבישה לאחר ששמע שנשאר שוב לאחר ההדחה של קרן. השבוע אין מצב שהצביעה לו.

bibaso

New member
כן, כתבתי - זה בשבוע שעבר והיה לה נימוק הוגן

כמו שהצביעה נגד שי לאחר ההתהפכות על נעמה לפני שבועיים יוסי לא עשה שום דבר שהכעיס אותה והיא לא הצביעה נגדו.

bibaso

New member
ונסה לא הצביעה לעינב

בשבוע שעבר הצביעה רנין יוסי לפני שבועיים הצביעה רניו שי אז כבר ברור שירדה מזמן מעינב

למעלה