עידוכנים- יום א' 49, ה-18.10

בלוג המשפחה של שפרה יוצא נגד ההודעות בפורומים

"בימים האחרונים, לאחר שאני חוזרת מטיולי הערב אני מתישבת על המחשב לקרוא את התגובות בפורומים של האח הגדול ומזדעזעת!" ובהמשך.. "הם שופטים את שפרה לפי איך שהיא מתנהגת במשחק הזה שנקרא האח הגדול, נראה איך הם היו מתמודדים בוילה סגורה, 100 ימים, 50 מצלמות ו-2 בובלילים. הרי כמה שעות של צפייה בטלויזיה לא מקנה לכל “שונא שפרה” למינהו את הזכות ללכלך עליה ככה. הוא מעולם לא פגש אותה, לא ניהל איתה שיחה ולא יודע עליה דבר מלבד מה שהיא בוחרת לחשוף בתכנית. בסופו של דבר על כל “שונא שפרה” קולני אחד יש 1000 אנשים שאוהבים ומעריצים אותה בשקט. מסקנה השתיקה שווה זהב. זה סך הכל משחק. לשלוח הודעות לפייבוריטים זה מעולה. לקלל ולשנוא בפורומים זה לא. כל כך הרבה אנרגיה מבוזבזת פה על שנאה וחבל. זה לא תורם דבר, מלבד עצבים וקארמה רעה. קצת פרופורציה, זאת תכנית טלויזיה אחרי הכל. עם זאת, הרשו לי להיות לא אובייקטיבית לרגע, הגעגועים מתחילים לגרום לי לחשוב ששפרה צריכה, כמו שעשתה נעמה, להבין שהמקום הזה מוציא את הרע שבכולם. שפרה קורנפלד היא איכותית והמשחק הזה רק מוריד ממנה. היא עשתה את שלה באח הגדול והגיע הזמן ששפרה תחזור הביתה, תיקח אותי לטיול ותמשיך עם החיים האמיתיים שלה. כשתייסיר שלח לרנין מכתב עם מסר סודי שמפציר בה לחזור הביתה, לא הבנתי בזמנו מה גרם לו לעשות זאת, עכשיו אני מבינה ומזדהה." מסקנה: קשה לראות מישהו שאתה אוהב מקבל כלכך הרבה ביקורות שליליות...

blur2

New member
קשה להאשים אותם עם מה שעושים לה

אם זה ביקורת בענייני דת, מה שהיא מכניסה לפה ועד הקול שלה. אני אישית מרחם עליה.

ruti

New member
יש לה משפחה? לפי איך שהיא מתנהגת החינוך שלה

זה מבית מפורק. הורים גרושים. אחיות לא ממש שמתות עליה. היא נראית לי די אבודה ואישה שאין לה כיוון בחיים

blur2

New member
על מה את מדברת? אחיות שלה מתות עליה

היא לא מפסיקה לדבר עליהן. וממה שאני זוכר היא קשורה מאוד לאחד ההורים שלה ורק לצד השני לא.

ruti

New member
תקראי בלאישה. אחיותיה של שפרה לא דיברו איתה

הרבה זמן. היא לא היתה בקשר. היא היתה בחו"ל. גם עם ההורים לא בקשר. הם באות מבית מאוד הרוס ופגוע

blur2

New member
לא קורא לאישה, מספיק לי לשמוע ממקור ראשון

והיא דיברה לא פעם על הקשר עם אחיות שלה ואמרה רק דברים טובים.

קפרי

New member
תקשיבי ליוסי (טוב את יודעת בעצם) הוא סיפר

שעינב צורחת ככה כל היום בבית ועושה להם את המוות ואחרי הקידוש (עם כיפה או לא, מעניין) כולם בורחים ואף אחד לא רוצה לשבת יחד... והם לא נראים כזו אידיליה לידיעתך. חוץ מזה, הורים גרושים לא עושים ילדים רעים, חוץ מזה פרסומים לא תמיד נכונים וחוץ מזה אמרו שיוסי לא שילם לפועל הערבי ולעוד אתיופי ועשה עוול (שכאלה שיראו בזה יותר מעוול), סתם פרסום? יפה! איך משהו אמר פעם? לאישה זה לטיפשה!

droriko

New member
לא רק שההורים שלה גרושים

גם אבא שלה הוא איזה היפי אמריקני מסומם , זה למה היא יצאה כזו מוזרה

קרמפה

New member
תגיד לי, אתה לא מתבייש?!

כמה נמוך אתה יכול לרדת בן אדם? אני אגיד את זה פעם אחת כי הסיכוי שתפנים הוא נמוך עד אפסי. אבל מנסיון החיים שלי אפשר להסיק מסגנון ותוכן הדיבור או הכתיבה של בן אדם הרבה דברים, ואני חייב לומר לך, אתה בטח בחור צעיר או נער, ולפי זה שאתה שואב סיפוק מללכלך בכזאת נבזות על אנשים שאתה לא מכיר, אני יכול לומר די בודאות שאתה בדרך הבטוחה לחיות חיים מאוד מאוד מרירים ומלאי שנאה. מה שבכרח גורר סבל גדול. אני חייב לומר שכדאי לך מאוד מאוד לשנות את דרכיך, אחרת, באמת שיגיע רק סבל. ולצערי אני יודע על מה אני מדבר.

blur2

New member
היה היפי ואז התחרד...

היא עצמה גדלה בבית חרדי, אם כבר אז זה למה היא יצאה כ"כ מוזרה.

droriko

New member
היפי נשאר היפי , גם אחרי שהוא נגמל

תיקח אתה סמים כמו היפי אמריקני מצוי (חח נשמע כמו מיון של בעלי חיים) נראה אם זה לא ישרוף לך את כל תאי המח.

blur2

New member
אוי נו זה כבר מוגזם. אתה והגברת רותי מדברים

על אנשים שאתם לא מכירים, על מצבים שאין לכם בהם מושג (או שיש מושג ואתם בוחרים לעוות כדי שיתאים לכם). זה כ"כ מגעיל.

FreshF5

New member
שמתי לב שאתה מבקר אחרים בפורום אך מתנהג

לא פחות שונה מהם, לדוג' את מבקר המוזיקה הפעם סתרת את עצמך וירדת לגמרי נמוך, בזמן האחרון אני רחוקה מלהעריץ את שפרה, אבל לרדת נמוך וללכלך על המשפחה שלה?! זה כבר ממש בזוי

droriko

New member
האמת שהקטע עם ההיפי נאמר בתור בדיחה

(די גרועה מסתבר) אבל בלי קשר אני חושב שהיא מתוסבכת לאללה .

FreshF5

New member
האמת, שהפתעת אותי

בכל אופן, באמת שהבנתי כבר מזמן מה אתה חושב לגבי שפרה. הבדיחה עצמה אכן הייתה גרועה ונכון שיש שיתרצו את דעותיהם/בדיחותיהם בשם חופש הביטוי ובלה בלה בלה מבחינתי גם בשם חופש הביטוי, צריך לדעת מתי לעצור.

קפרי

New member
נו באמת, מוזרה, כל מי שלא מתחבר לכל אחד

מוזר? ומה זה שייך בכלל לבית החרדי? ואללה? היא חרדית לשעבר ולכן אסור לה לדבר נגד הדת? עבורי יותר מוזר שיהודי יושב ליד שולחן קידוש בערב שבת ולא טורח לכבד להניח כיפה על הראש, תגובה לכל מתלהמי שי שלפחות עשה זאת, עבורי מוזר זה להתערטל לפני האבא, מוזר עבורי זה להוציא אצבע משולשת מול ההפקה, מוזר לדעתי זה לצרוח צווחות איומות ולאיים כל היום בקולניות וכן, גם שיפרה אמרה מילים לא יפות אבל הן אגוז ליד ביצה של אחרים. האישיות שלה המתובלת כישורים וחיים קשים (ישר כוח ששרדה) מוציאה דעתו של כל מי שלא מבין וגם, אם היא קצת מתוסכלת מהחיים שעברה - לא עושה אותה רעה, מבחינתי מגיע לה קרדיט על הטיפול באחיותיה למרות הכל, על ההתקדמות שלה ונסיון בניית החיים באופן שיותיר אותה נורמלי ככל האפשר, לא חוכמה לתפוס את המסך עם תמונות שלוקחות את הפוקוס ובגלל וולגריות ולהחליט שאני טוב. הדיעות של המגיבים מפריעה פחות מזה שהן לא אובייקטיביות, מחפשים אותה בכל פינה , ואגיד משהו שיכול לפוצץ: אולי עינב שונאת אותה על כך שצבר מיודד עם שיפרה ולא איתה? בזה לא מודים אה?

קרמפה

New member
כל מילה בסלע

דבר קטן- מי שחוזר וצועק שוב ושוב ש-"אף אחד כאן לא יותר טוב ממני!" בהכרח מרגיש שיש שם אנשים שיותר טובים ממנו.

למעלה