עידוכנים- יום א' 49, ה-18.10

Lomsahne

New member
וואי...

את בכלל לא שווה תגובה.את נראית לי כמו מישהי משעממת שחוץ מלשנוא את לא עושה כלום.

mui mui

New member
האחיות שלה מתות עליה..

והיא מתה עליהן.. זה ברור וידוע.. אתן ממציאות דברים.. שלא לעניין..

קפרי

New member
????? אין לה מה? מה היא עושה באקדמיה?

מה היא עשתה כדיילת? מי כמוה טיפל במשפחה גדולה כי כך הגורל רצה? מי טייל וראה עולם (אוקיי עשתה שטות שלא אהבתי ומי מאיתנו לא), איך את אומרת שאין לה כיוון? מה את יודעת בכלל על התכנונים שלה? את כותבת עליה כפי שצחקת שצבר אמר על "ליל הבדולח" את המילה פורענות, מי יודע יותר טוב על כך מהאשכנזים אבותיו, והאם יש מילה מתאימה יותר מזה?

אחיות של שפרה המתוקות

קחו בחשבון שכל הבלוגים של הכלב שלכם רק מגבירים את האנטגוניזם כלפי אחותכן המכובדת והאיכותית, זה פשוט פתאטי! ואני מסכימה על דבר אחד- שפרה צריכה לעזוב. אם זה ביוזמתה או ביוזמת הקהל הכי טוב בשבילה זה להיות מחוץ לבית וממש לא על המרקע. ביי אחיות מאגניבותתתתת!!11

ruti

New member
אם האחיות דומות בעשירית לשפרע אז בעיה ../images/Emo4.gif

קפרי

New member
בושה וחרפה! אבל במציאות לא כל אחת יכולה

להיות דיילת ולא כל אחת מתקבלת ללימודי אקדמיה והמבין יבין.

Prime Time

New member
מה זה קשור???

גם לא כל אחד יכול להיות מהנדס ולא כל אחד יכול להיות רופא ולא כל אחד יכול להיות כלכלן ולא עו"ד. טוב זה אולי כן זה שהיא הייתה דיילת, לא אומר עליה כלום חוץ מזה שיש לה אנגלית טובה, וזה שהיא התקבלה ללימודי אומנות לא אומר עליה כלום חוץ מזה שהיא פלצנית. אז די לזקוף כל דבר למעלתה על חשבון אנשים אחרים, שלא פחות טובים ממנה.

קפרי

New member
לא כל דבר, אבל צוחקים עליה שהיא טיפשה וכלום

ומכוערת ולא הותרתם תא אחד שלה שיכול להעיד על משהו חיובי (תקרא את ההודעות כאן), "אם האחיות דומות לשיפרה יש להן בעיה?" מי אמר שהאחרות טובות יותר? אז כן, אם האחיות שלה מוכשרות כמוה ויפות כמוה, ושורדות את החיים כמוה, אשריהן.

ruti הבעיה ככל הנראה היא רק שלך ../images/Emo4.gif

את חושבת שאת יותר טובה מכולם ולפי כל מה שכתבת כדאי מאוד שתבדקי למה את מלאה בשנאה וכעס לבחורה שמעולם לא עשתה לך שום דבר רע באופן אישי.

droriko

New member
אגב

כשאחותה כותבת "יש 1000 אנשים שאוהבים ומעריצים אותה בשקט" היא בעצם מגייסת לטובתה את אלה שבקומה.

אם אלו באמת היו הנתונים

האחיות הקוליות לא היו ממליצות לשפרה לעזוב ביוזמתה.. הן מנסות לחסוך לה את הפדיחה שבהדחה.

המסקנה שלי היא מעט שונה .

עבורי האח הגדול זה כמו סרט דוקומנטרי וגם הפורום נכלל בקטגוריה הזו עבורי . כאשר התחלתי לראות את מידת ההתלהמות בפורום החלטתי שאני צריך לעשות משהו בעניין ולכן התחלתי להגיב בפורום . וזה כמובן גם יצר לא מעט מתנגדים כי אני הפרעתי להם בהנאה שלהם . יש אנשים שחשים שהמתמודדים זה כמו לוח מטרות ושהם מחזיקים חצים ואמורים לנסות לקלוע בעיגול הפנימי ביותר במטרות ( המתמודדים ) . ואילו אני באתי והסתרתי להם את המטרות הללו ולכן הם פיתחו כלפיי סוג של תיסכול . אבל התיסכול שמופנה לעיתים כלפיי הוא כאין וכאפס לעומת התיסכול שאני חש כאשר אני בוחן את הדברים . הרצון להסתכל על אנשים אחרים ואינטרקציות בין אנשים הוחלף בשינאה עיוורת ומעוורת כלפיי מתמודדים מסויימים . הרצון להתדיין על סוגיות חשובות ומהותיות בחברה הישראלית איבד את מקומו לתמונות של מתמודדת שרחמנא לצילן אוכלת . הרצון להוקיע גזענות איבד את מקומו לגילויי גזענות בוטים לא רק כלפיי מיעוטים אלא בין אשכנזים למזרחיים ולהיפך . הרצון במדורת השבט איבד את מקומו בשריפה שמשתוללת על ידי עשבים שוטים . למעשה , מבחינתי אין חשיבות מי ינצח באח הגדול . כפי שזה נראה כרגע , על פי התגובות בפורום , כולנו הפסדנו . ולכן המסקנה שלי היא מעט שונה . אני חושב שבאמת הגיע הזמן שאנשים יבינו שהמתמודדים הם בני אדם . ומגיע שיתייחסו אליהם בכבוד . ביקורת זה אחלה , אבל השתלחויות מהסוג הנפוץ גם בפורום הזה , אולי הגיע הזמן להבין שהן אכן פוגעות . ואם זאת המטרה של ההשתלחויות הללו אז זה עושה את המשתלח לאדם הרבה יותר גרוע מזה שהוא משתלח נגדו . אם המשפט שדוגלים בו חלק מהמשתלחים הוא " אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך " אז רצוי שיתחילו עם זה בעצמם כלפיי עצמם . אף אחד לא רוצה שישפטו אותו על פי טון הדיבור או מה שיש לו בצלחת . ואף אחד לא היה רוצה שיעוותו את שמו על מנת לעשות לו דימוי שלילי בקרב ציבור הקוראים . חשבתי שכבר עברנו את זה בערך בכיתה ג' וגם אז זה היה מאוד ילדותי . אבל , אלה דברים שהיו ידועים מראש ולא צריך את הבלוג של המשפחה של שפרה על מנת להוכיח את זה . רק קצת שכל ומעט אינטילגנציה ריגשית . ולי נדמה שאלה מצרכי החודש בפורומים השונים ( כל חודש , כל החודש ) . לא צריך הרבה על מנת לעשות את השינוי הקטן והמשמעותי הזה . רק קצת אחריות אישית על הדברים שיוצאים מהמקלדת . רק לחשוב על כך שיש אנשים רבים שעומדים לקרוא את הדברים הללו . ושבסופו של דבר כולנו מפסידים כתוצאה מההשתלחויות משוללות הרסן והגזענות המשתוללת . אז כן , אתם יכולים לכנות אותי טרחן . אבל אני לפחות טורח למען משהו חיובי . ואתם ?

droriko

New member
יצאת כאן צבוע

אתה כותב " 'אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך ' אז רצוי שיתחילו עם זה בעצמם כלפיי עצמם " אז למה כל פעם שמישהו אומר לך משהו שמעליב אותך(במכוון או לא) אתה מעליב אותו בחזרה? שמתי לב שזה קטע קבוע אצלך, וזה סותר לגמרי את אותה האימרה שאתה כל כך מפאר.

למעלה