עידוכנים- יום א' 49, ה-18.10

תגיד , הצמדת את הערך של המילה צבוע

לערך של הדולר ? כי יש כאן מנהג לשחוק את המילה הזו על כל דבר כמעט . וכעת אענה לך . אני לא ישו ואני לא מטיף על להגיש את הלחי השניה . עם מישהו כותב משהו במטרה להעליב אותי שלא יצפה בשום צורה שאני אחייך לו בנימוס בחזרה , או שאגיש את הלחי השניה . יש הבדל גדול בין לכתוב משהו למישהו שיכול להגיב על זה ולהגן על עצמו לבין לכתוב משהו על מישהו שלא יכול להגן על עצמו . אם אני מגיב למישהו אז הוא יכול להגן על עצמו . אם אתה כותב על מתמודד/ת שהם מגעלים ודוחים הם לא יכולים להגיב לך ולהסביר לך את הדברים מנקודת ראותם . למעשה זה ההבדל בין 2 מבוגרים שהולכים מכות לבין מבוגר שמרביץ לילד . 2 האקטים הם לא חיוביים , אבל להרביץ לילד חסר ישע זה בכמה רמות מתחת . רוצה לקרוא לי צבוע ? זאת זכותך אבל אני יכול להגיב לך ולהסביר בדיוק כפי שהסברתי לך כעת . אבל חשוב שיבינו שזה דבר שנמנע מכל המתמודדים שנמצאים כעת בוילה . ויש כאן לא מעט חכמים גדולים שתוקפים מתמודדים על בסיס אישי כאשר הם מנועים מלהגיב .

אתה צודק והבלוג הזה רק מראה לנו

שהודעות תמימות בפורום באמת פוגעות באנשים אמיתיים.. הודעות כמו שפרה שמנה, רנין מסריחה, ולא יודע מה עוד לא תורמות לשום דיון וממש לא נחוצות.. אבל אין מה לעשות אנחנו חיים בחברה של אנשים חכמים וטיפשים כאחד ומה שלא נגיד ומה שלא נעשה תמיד יהיו הודעות מהסוג הזה ואני מציע לאחיות של שיפ ולכל המשפחות של המתמודדים לקחת אותם בערבון מוגבן..

MEYTAL 14

New member
אמן ואמן. נמאס כבר מההודעות הדוחות האלה

יש פה כמה אנשים שלא מפסיקים לרדת על אנשים שאני אוהבת וזה פשוט נותן לי תסעיף. הכי טוב שתכתבי את זה בשרשור נפרד, שחלק מפה באמת יקלטו.

קרמפה

New member
אתה הנכס הכי גדול של הפורום הזה.

אני מקווה שהרבה אנשים שנוטים לטבל את הודעותיהם בקללות יעכלו את ההודעה שלך.

טלטל99

New member
../images/Emo45.gifכל מילה בסלע. לא מבינה את העצבים והזעם

שמופנים כאן. אנשים איבדו פרופורציות לחלוטין וחבל. מעבר לכך שזו תוכנית טלויזיה וכל אחד מאיתנו היה יוצא רע, ממש רע אחרי חודש אם לא לפני, זו גם חלקית פני החברה בישראל. למזלנו החלקים הטובים במדינה או לא צופים בתוכנית או לא כותבים בפורום. זה בהחלט נראה כמו פורום של ילדם בני טיפש עשרה שכותבים כל שטות שעולה על רוחם.

דינה128

New member
כל מי שכותב לא היה רוצה שיכתבו עליו גם אם חטא

הרי ברור שכל מי שכותב לא היה רוצה שיכתבו עליו את מה שהוא כתב על אחרים. כל אחד כאן (כולל אני) חושב שהוא יודע יותר טוב מאחרים מה טוב להם מי צודק מי ישר מי צבוע מי בוגד ובד"כ זה על פי המעשים אבל גם על פי מידת הקרבה שפיתחו לאותו אדם. לכן, אפשר לקרוא כאן בפורום על התנהגות דומה אצל שני דיירים- דעות שונות לחלוטין ממש קיצוניות. אין דבר קל מלהתחבא אחרי המקלדת , לקטר ולהכפיש אחרים. אני יודעת שבעקבות המכתב הזה, כל פעם כשאכתוב אחשוב על זה שיש משפחה שקוראת.

דורון

New member
לאחיות של שפרה...

אני מאחל לכל בן אדם שיהיה לו אחיות כמוכן. רק מלראות את הבלוג שלכן רואים שהיא מאוד חשובה לכן. אבל בתוכנית הזאת היא פשוט גורמת לעצמה נזק לא נורמלי. אני יחסית בן אדם מאוד רגוע, סטייל צבר לצורך העיניין, אבל זו פעם ראשונה שאני באמת שונא ככה בן אדם. אני יודע שזה תוכנית ושאר הבולשיט אבל היא פשוט יוצרת אנטגוניזם כלפיה ברמות לא שפויות בכלל. בינינו, את המיליון היא כבר לא תיקח. אז למה כל הסבל הזה? תקראו פה בפורום, תמונות שהיא אוכלת, קללות ושאר דברים לא נעימים. אתן גרות בירושלים, לא יודע איך כל אנשי הדת שם יקבלו את מה שהיא אמרה ואומרת בתוכנית. כל ההשתלחויות האלה בדת פשוט לא נראות טוב. אני מאמין שאם זה היה תלוי בכן, ביום שלישי היא לא הייתה בתוכנית. בכל אופן, כמו שאמרתי זה מאוד יפה לראות כמה אתן משקיעות ואוהבות אותה.

אור2221

New member
אף אחד שם לא מתנהג ברוע

זה הזוי שמישהו שונא מישהו מהתוכנית או חושב שהוא מתנהג ברוע. אני חושבת שכולם שם אנשים טובים מדי, לכן התוכנית קצת יבשה. גם עינב, גם שפרה, גם איתי, גם אשר - כולם אנשים עם לב טוב, אבל שונים, מהשוני הזה והמגורים המשותפים יוצאים דברים לא נעימים לפעמים, אבל לא רעים. היחיד שקצת מרתיע אותי זה שי, בגלל הכוחניות. שפרה לא גורמת לעצמה שום נזק, האנשים שכותבים כאן ומתרשמים ממנה לרעה הם ברובם צעירים ממנה בכמה וכמה שנים, ולא מתחברים אליה ולאופי שלה, זה מזכיר לי קצת את השנאה שמרינה מקסימיליאן בלומין עוררה. לגבי התמונות שהיא אוכלת והקללות - זה מעיד רק על אומרם, בטח לא על שפרה. ואתה הזוי אם אתה חושב שלאנשי הדת אכפת מה שפרה אומרת על הדת בתוכנית, כאילו חסר בירושלים דתל"שים.

droriko

New member
אוי באמת

"האנשים שכותבים כאן ומתרשמים ממנה לרעה הם ברובם צעירים ממנה בכמה וכמה שנים" זה כזה בולשיט אלוהים! זה שהיא בת 28 לא נותן לה לגיטימציה ליהות כזו פלצנית ומוזרה , הכרתי המון אנשים בגיל הזה ומעל והיא האמת בין הבודדים שמדברים בצורה הזאת (כמה מפתיע שכל המוזרים למדו בבצלאל או בשנקר אה?), קיצר סתם התנשאת עלינו בצורה מטופשת עכשיו וכבר ביקשתי מאנשים שלא יעלו תמונות של שפרה אוכלת, כי ידעתי שאנשים קטנונים כמוך ישתמשו בזה לרעתנו ויציגו את כל המחנה שלנו ככאלה ששונאים את שפרה רק כי היא גרגרנית.

droriko

New member
בסדר, אבל המנהלים אמרו שימחקו להבא וזה נפסק

אז למה להמשיך להיתפס בזה

דרוריקו ... אתה מתחיל לאבד את זה .

" (כמה מפתיע שכל המוזרים למדו בבצלאל או בשנקר אה?), " כמה בוגרים של בצלאל ושנקר אתה מכיר על מנת לצאת בהצהרה כזו ? או בעצם עליי לשאול ... כמה מוזרים אתה מכיר והאם כולם למדו בבצלאל ובשנקר ? בכל מקרה הייתי מציע לך להרחיב את מעגל החברים שלך . אולי ההגדרה שלך ל " מוזר " תשתנה עם החשיפה לעוד אנשים . רק אל תשכח לקחת איתך קרם שיזוף כי השמש מאוד לא בריאה לאנשים בעלי גוון עור בהיר מאוד שנגרם כתוצאה מאי חשיפה לשמש ביום יום . " וכבר ביקשתי מאנשים שלא יעלו תמונות של שפרה אוכלת, כי ידעתי שאנשים קטנונים כמוך ישתמשו בזה לרעתנו ויציגו את כל המחנה שלנו ככאלה ששונאים את שפרה רק כי היא גרגרנית. " דבר ראשון , זה הדבר היחידי שהפריע לך כשפירסמו את אותן התמונות של שפרה אוכלת ? דבר שני , יש כזה דבר " המחנה שלנו " ? זאת אומרת , אתם מתואמים בינכם שם במחנה שלכם ? איך זה הולך בדיוק , זה כמו מחנה קיץ ? איזה באעסה לי , אף פעם לא הייתי במחנה . מה הדרישות להצטרפות למחנה שלכם ?

droriko

New member
לא הבנת את דברי

התכוונתי מכל המכרים שלי כל המוזרים היו מבצלאל ושנקר, לא אמרתי שכל מי שמשם הוא מוזר , אבל כן אפשר להבין את המסר מדברי ,ולא אני המצאתי אותו, זו סטיגמה ידועה וסטיגמות לא נוצרות סתם. "המחנה שלנו" זה סתם ביטוי ואתה סתם כבד מדי ומשעמם בזה שאתה חופר על ביטוי ועוד דורש ממני פרטים כאילו אני עובד אצלך אתה יותר מדי תוקף בהודעה שלך ואתה מתעלם בשיא חוצפתך מזה שאני לא חייב לך שום דין וחשבון , כן נהנתי מהתמונה או לא זה לא עניינך , אל תחטט לי יותר מדי במח ובמחשבות (אני לא אגיד באיזה איבר, רק אגיד שאתה זיין שכל) .

שמת לב כמה פעמים " לא מבינים את דבריך " ?

שמת לב כמה אנשים לא מבינים את דבריך ? או את ההומור שלך ( עיין ערך אבא שלה היפי אמריקני מסומם ) ? משום מה לכולם יש בעיה להבין אותך , אבל זאת בטח אשמתנו . כמו שאשמת שפרה שכל המוזרים שאתה מכיר הם בוגרי בצלאל ושנקר . כמו שאשמתי זה שאני זיין שכל , אבל כשאתה כותב את השטויות שלך על גבי כל הפורום זה נחשב דיון ענייני . ואגב הפעם התעלית על עצמך עם האימרה : " זו סטיגמה ידועה וסטיגמות לא נוצרות סתם. " אז הסטיגמה שפרסים קמצנים לא נוצרה סתם ? טוב לדעת . כי אני אישית הכרתי אנשים ממוצא פרסי שהיו האנשים הכי לארג'ים שהכרתי עד היום . והסטיגמה שהיהודים הם רודפי בצע ( גם זו סטיגמה ) ? כי נדמה לי שלא כולם כאלה , אבל אם אתה כתבת שסטיגמות לא נוצרות סתם אני משוכנע שכתבת את זה אחריי בירור מעמיק . אתה לא חייב לי דין וחשבון . אתה רשאי להמשיך וללהג את השטויות שלך כאילו שיש מיכסה מסויימת שאתה חייב לסיים בכל יום . ואתה גם יכול להמשיך לסיים כל דיון עם מישהו שמעביר עליך ביקורת באותה הצורה . אבל בשורה התחתונה זה מעיד יותר עליך מאשר על כל אחד אחר . נ.ב אז אני מבין שדחיתם את המועמדות שלי להצטרף למחנה שלכם ? או שיש לי עוד סיכוי ? נורא חשוב לי להיות במחנה , ראית מה קרה עם לאון שלא הצטרף לאף מחנה . וחוץ מזה גם לי יש חשק להתחיל לכתוב על עצמי ברבים ( אנחנו , שלנו , עשינו ) אומרים שזה נותן נופך דרמטי לתגובות .

droriko

New member
זה לא שנאי לא יכול לנסח את עצמי

זה פשוט שהבנת הנקרא שלך לקויה בחסר אם אני כותב "לא כל מי שבא מבצלאל הוא פלצן" ואחרי זה מוסיף"להגיד שכל מי שבא מבצלאל זו סטיגמה" מה שאתה אמור להבין מהדברים שלי זה שסטיגמה זה ממילא לא משהו שאמור לייצג את כולם אלא רוב המכריע שעושה שם טוב או רע לקבוצה (בכלל הבנתי שאתה נגד קבוצות,או חלוקה בכלל, זה בטח לא תואם את תפיסת העולם המתחסדת והמזוייפת שלך . למה אני בכלל מדבר איתך כל כך הרבה ,אני הרי מבזבז את זמנך , אני אתן לך להמשיך לשמוע בלופ את IMAGINE של ג'ון לנון שאתה שומע רק כדי להזכיר לעצמך שאתה וג'ון כל כך נאורים ומדהימים ). אגב ג'ון לנון מת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גדול ! פשוט גדול ! לכתוב : " זה לא שנאי לא יכול לנסח את עצמי " ואז לכתוב אחרי זה : " זה פשוט שהבנת הנקרא שלך לקויה בחסר " זה פשוט ... קורע ! ידידי , או שהבנת הנקרא שלי לקויה . או שהבנת הנקרא שלי לוקה בחסר . אבל אם הבנת הנקרא שלי לקויה בחסר אז כנראה שיכולת הביטוי שלך היא לא מהמשופרות .
ולגבי עניין הסטיגמה , על פי איזו כמות של אנשים החלטת ( כן אתה החלטת , כי אני לא ראיתי אף אדם כותב את הסטיגמה הזו פרט לך ) שהסטיגמה הזו בכלל קיימת ? האם לפי דעתך הסטיגמה הזו תופסת על כלל האנשים שמתעסקים בעיצוב ובאופנה או רק ספציפית על בוגרי בתי הספר שנקבת בשמם ? ומתי תבין שכל ההכללות הללו הן מיותרות והופכות את זה שאומר אותן לבור ודיי עילג ? אתה לא מסוגל להתייחס אל שפרה כאל אינדיבידואל בלי להביא לטובתך את הטיעונים המפוקפקים הללו ? אתה חייב לשייך אותה לקבוצה מסויימת ולהטיף לדהלגיטימציה של קבוצה שלמה על מנת להכפיש אדם בודד ? כנראה שאין לך מושג כמה עלוב זה נשמע למי שקורא את זה . ואגב , ג'ון לנון לא מת . ג'ון לנון נרצח . וזאת היתה תוצאה של תפיסת עולם מעוותת של שינאת חינם . והערה אישית . לא כל תפיסת עולם היא מזוייפת או מתחסדת רק בגלל שהיא מרימה את הרף מעט יותר גבוה מהביוב הרגיל שאתה כלכך נהנה להשתכשך בו . ולידעתך גם סטאלין מת ( אז מה זה מוכיח ? )

droriko

New member
את דעתי על שיפרה טחנתי עוד לפני ההודעה הזאת

ואתה עוד אומר שהטיעון היחיד שלי נגדה זה שהיא מבצלאל?

למעלה