עידוכנים מהוילה - יום 48, ה-18.10

galacticat

New member
מסכימה לגמרי -הקרדיט לביבסו !

פשוט ביבסו ואני חולקים אותו מחשב ואותה טלויזיה ,שנינו ראינו וצחקנו ,וביבסו שתפס ראשון את המחשב רץ לספר לחברה'... בקרוב נחנוך מחשב נוסף בביתנו ,ואז יש סיכוי שאתבטא בפורום קצת יותר...
לגבי צפרה ושבר -מנקדים בדיוק כמו שפרה וצבר.

Yaki J

New member
אותי הרס כשצבר אמר שליל הבדולח היה פרעות

ביהוי רוסיה. זה לא יאומן איך אף אחד בבית הזה לא קורא ולא מתעניין בכלום (אלא אם כן מדובר בהכנת קוקטייל כזה או אחר). אני מניח שזה מייצג את הדור שלהם, שרק מיעוט בו באמת אינטלקטואלי.

אור2221

New member
זה לא בדיוק מה שקרה

איתי ניסה להזכר בשיר של ביאליק שנכתב אחרי איזה פוגרום ברוסיה. צבר לא הבין בדיוק על מה הוא מדבר, ושאל אם הוא מדבר על ליל הבדולח, זה היה מנסיון להבין על איזו תקופת זמן איתי מדבר, ולא בקביעה שליל הבדולח היה ברוסיה, הוא חשב שאיתי טועה בתקופה וסתם ירה מהמותן כששמע את המילה פוגרום. איתי דיבר על עיר ההריגה, כמובן.

קמבילי

New member
או "על השחיטה"

השיר הכי שנכתב אי פעם בעולם (לא כתבתי הכי מה כי עטי קצרה מלתאר...) *תודה על התיקון, הטעות של צבר באמת נשמעה נורא.

קפרי

New member
סתם חיפשתי-

המסמך הבא ממחיש את העובדה שפרעות ליל הבדולח היו רחוקות מלהיות ספונטניות וכן את מרכזיותו של הגורם המשטרתי הגרמני בעיצוב וביצוע מדיניותו האנטישמית של המשטר. במרכז אירועי ליל הפוגרום והימים שאחריו עמד, בנוסף לשרפת בתי הכנסת, גל המעצרים המתוכנן ורחב ההיקף שביצעו רשויות המשטרה הגרמניות. הייתה זו בעצם הפעם הראשונה שבה נעצרו בגרמניה המוני יהודים אך ורק בשל עצם היותם יהודים וללא שום עילה אחרת. הדגש שניתן במסמך על מעצרם של יהודים אמידים מראה את המגמה להפיק רווח כלכלי נוסף מרדיפות היהודים גם בשלב זה. לא שמעתי איך הוא הסביר את זה בדיוק אבל הנה מה שהיה כתוב בהסבר, פרעות ליל הבדולח, ולא אני כתבתי.

מייד אשפר את דרכיי הנלוזות !

בחיאת יNOT נהנתי לקרוא את הכתבה ואת ההשוואות שנעשו בה . ממה כבר הספקת להתאכזב ? או שקצת היה משעמם לך וחיפשת שיחה וזה הפיק אפ ליין הקבוע שלך ?

יNOT

New member
כן,בין חיפושי סקס, אני מחפש פיק אפ ליינס ../images/Emo3.gif

(חצי מהפוסט שלך נשמע כמו של דוריקו , מקווה שתמצא לך השפעות חיוביות יותר בפורום ) אני לא אטרח להסביר... זה כבר באמת מאוס גם עליי.
בכל מקרה טוב שמצאת בזה עניין, והעיקר שנהנית מ"הכתבה" (אני מצטער על המרכאות הכפולות, אבל אני לא יכול לשקר לעצמי
)

אם כבר כתבות אז שיהיו

כתובות ברמה הזו של הכתיבה , כפי שבאה לידי ביטוי בכתבה שהובא לה הקישור כאן . לי מעולם לא היו בעיות עם כתבות שאנשים בחרו להביא לידיעת הגולשים בפורום הזה . אם אתה חושד בנסיונות ההפקה פשוט לייצר באז . אז אני מעדיף נסיונות כאלה מאשר נסיונות אחרים שרמזתי עליהם בפוסטים קודמים שלי . כתבות הן חלק לגיטימי ממערך של יחסי ציבור . כך זה גם בנוגע למוסיקה לדוגמא . בסופו של דבר עיתונאים אמורים לכתוב על דברים שמתרחשים ( ולא כולם דבקים לכלל הזה משום מה ) וזה תמיד משרת מטרה כזו או אחרת ( גם כשזה נכתב כדיעה אישית של הכותב ולא מטעם אף אחד ) . ו יNOT אפשר להעריך כתיבה גם אם לא מסכימים עם התוכן . ואני חייב להודות שבחלק גדול ממה שנכתב בכתבה הזו אני גם מסכים עם התוכן . זה פתאום נראה לי כמו צוהר של היגיון לכל טירוף המערכות שמתחולל כאן בפורום בין קבוצות של מעודדים/משמיצים מקבוצה כזו או אחרת לשניה . אז זה באמת בסדר מבחינתי שהתאכזבת . אני לא מנסה לגרום לאף אחד להתאכזב או לפתח ציפיות ממני . מן הסתם יהיו דברים שחלק יראו איתי עין בעין וחלק יחלקו עליי . ובנושאים אחרים יהיו חלקים אחרים שיסכימו ואחרים שיחלקו . זה נראה לי צפוי ומובן . אבל אני כותב לך את כל זה מ2 סיבות : הסיבה הראשונה היא על מנת לנצל את ההזדמנות ולנסות ולהסביר לך שכאשר אתה כותב למישהו שהתאכזבת ממנו זאת הדרך הכי גרועה לתת מחמאה . אז אני בהחלט מוכיר את המחמאה אבל דיי לא מחבב את הדרך
היא מייצרת אנטיגוניזם ולכן הייתי ממליץ לך אולי על לנסות דרך שונה למתן מחמאות . והסיבה השניה , כנראה שממש משעמם לי . נו מתי יבוא הכינוי מטעם ההפקה שיעיר כאן את הפורום עם איזו הערה נבזית וקטנונית ?
( עכשיו אתה פחות מאוכזב ממני ?
)

יNOT

New member
../images/Emo11.gif עזוב אותך מאוכזב, לא מאוכזב

באמת לא חשבתי תפתח על זה דיון פילוסופי.
(ולכן סיכמתי את זה ב "לא משנה" ) למה אהבת את ה"כתבה" זה ענייו שלך , וכמו שאמרתי אני לא אסביר למה אני לא אהבתי את ה"כתבה" מעבר למה שרשמתי כבר. הסיבות שלך לכתוב את הפוסט הזה שנובעות מצורך לחנך, הן יוצרות אנטגוניזם. (מילה שנהייתה כבר נפוצה בפורום
) אני לא נתתי לך מחמאה. אני משער שאפשר לשמוע מחמאה בכל פוסט ופוסט בפורום אבל זה כבר הופך להיות באוזני השומע בלבד בלי קשר לכוונה הכתובה. ואם משעמם לך פשוט תראה ה"אח הגדול"
זה ירדים אותך בקלות , וייפתור את בעיית השיעמום.

דינה128

New member
אהבתי למרות שאני לא מסכימה עם הכותרות שלו

נהנתי לקרוא איך הוא רואה את הדברים חבל שהוא לא כותב כך שגם הבובלים יוכלו להבין כשיצאו ויראו להם מה כתבו עליהם. אגב, רוצים באמת לצחוק? תדמיינו את ונסה קוראת את הכתבה... מי שראה אותה מתאמנת על קריאת המטלה שקיבלו יודע למה אני מתכוונת.

למעלה