בכלל לא בחרתי לתקוף.. ולמען ההגינות, גם לא
להתגונן. אני פשוט לא חושב שהתגובה שלך מוצדקת כי היא באה מכיוון מסויים של "להעלב בכל מחיר" אין לי בעיה עם זה שהבנת, ואת בעצמך ציטטת את המשפט "שמתגאים בזה שהם הבינו כל מילה ומזלזלים במי שלא." יש המשך למשפט, התכוונתי לאנשים ספציפיים שלא רק קראו והבינו \ נהנו \ חייכו \ צחקו. אלא לאנשים שכתבו על זה אח"כ בפורום, להראות לכולם שהם הבינו את השפה הכביכול גבוהה ואינטיליגנטית הזאת. ועוד מיהרו להעמיד את זה מול הבובלילים והמעריצים שלהם שלא יבינו רמה כל כך גבוהה אז בסך הכל באתי להרגיע שאם לרגע הם חשבו שזה מעמיד אותם מעל הרבה אנשים שלא יבינו את הטקסט הזה, הם מוזמנים לחשוב אחרת כי זה לא כזה איי איי איי ובטח לא מרשים אף אחד. אפילו לא הכתבה אז בטח לא זה ש"הבנתי ובאתי להתגאות בזה בפורום" מה, אנשים חושבים שהציפיות מהם עד כדי כך נמוכות? שהם באים להוכיח לנו שהם מבינים את זה? אני מאמין לכולם שהם הבינו את זה, זה בסדר גמור. ובקשר ל"שמכריחים את עצמם לצחוק" אני אתן לך דוגמא, משתי הודעות אחד שכתב "תנו את זה לבובלילים ולמעריצים שלהם אני בטוח שלא יבינו" <ואני מהזכרון אומר אז זה לא יהיה מילה במילה ואני לא מנסה ליצור רושם מוטעה, תעלו לקרוא לבד אחרי זה, תבינו שזה לא משנה איך זה נכתב> ובתגובה לו נאמר "תתפלא, אני ממעריצי הבובלילים והבנתי ואפילו גיחכתי" אין פה עניין של אגו או של לא לענות כמו שצריך, מבחינתי יכולתי גם להשאיר את ההודעה שלך ללא מענה ולגמור את הסיפור רציתי רק להסביר לך מאיפה זה בא, שזה לא מהמקום שחשבת. אני אכן מצדיק אותך בקטע שאין טעם לעורר וויכוחים וליצור אש, אבל זה לא אומר שאני צריך להתעלם משאר ההודעה בשביל זה. ואני בטוח שתסכימי איתי על זה. וויכוח אוהבים את ההוא ושונאים את ההיא יהיה פה תמיד. זה לא משנה. אני לא הגבתי במטרה להצטרף לוויכוח אלא במטרה להרגיע את אותם אנשים שחושבים שהם יותר טובים רק בגלל שהם תומכים במתמודד מסויים או הבינו טקסט מסויים, זה הכל.