עידוכנים מהוילה - יום 48, ה-18.10

ShukyD

New member
לכל מעריצי שיפרה

שחושבים שכל מקום שדוחפים אליו מילים גבוהות ו"אלגנטיות" הוא מקום לאנשים אליטיסטיים ואיכותיים שמתגאים בזה שהם הבינו כל מילה ומזלזלים במי שלא שמכריחים את עצמם לצחוק רק כדי שלא יבואו ויגידו להם איך לא הבנתם את ההומור האיכותי הזה הכתבה הזאת על הפנים הפלצנות נשפכת ממנה לכל עבר מי שחושב שזה השיא של חייו והדבר הכי מעשרי שהוא קרא אי פעם שיתעורר בדחיפות ויגש לקבלה לקבל כאפה של בוקר טוב

Jason2

New member
אני בעד שפרה

אבל אני חושב שהכתבה לא מצחיקה ודי סתמית. ונכתבה באולי חמש דקות, גם אני יכול לכתוב כזאת כתבה כלאחר יד.

כפונקציה ובעל תפקיד בפורום הייתי מצפה ממך

ראשית, אני מצפה למעט כבוד כלפי מי שאינו מסכים עם דעתך. שנית, ראוי כבעל תפקיד לתת דוגמא לכל חברי הפורום הנוספים שלא מגלים סבלנות וסובלנות כלפי דעה שונה. אם הפורום לא נועד לכל הצופים ומטרתו האמיתית היא לעודד ולתמוך רק בעינב בובליל אז יש צורך לשנות את שם הפורום. אני קראתי את הכתבה ונהניתי למה הגעת למסקנה שבגלל זה אני מזלזלת במישהו????

ShukyD

New member
אמרתי שמי שקרא ונהנה ממנה מזלזל במישהו?

אמרתי על תגובות קודמות כמו "מעריצי כך וכך בטח לא יבינו" או "יוסי ועינב בטח לא יבינו" וכו' אין לי בעיה שתקראי ותהני כמו שזכותך לקרוא ולהנות זכותי לקרוא ולא להנות זו דעתך - זו דעתי כמו שזה לא פורום שנועד לתמוך רק בעינב בובליל כך זה גם לא פורום שנועד לתמוך רק בשיפרה ו\או להשמיץ רק את עינב בובליל הם כתבו משהו רע על עינב, אני נתתי קונטרה אם את לא קוראת לזה אובייקטיביות <בתמונה הכוללת> למה כן תקראי? אני מצפה באותה מידה למעט כבוד כלפי מי שאינו מסכים עם דעתך.

הייתה לי תחושה שתגיב כך

במקום לבדוק את עצמך אולי יש משהו בביקורת שלי ולו מעט. אז הבחירה שלך היא לא להישאר חייב ולהגיב זה בהחלט מסביר את התגובה שלך. אני מצטטת את אשר כתבת "הוא מקום לאנשים אליטיסטיים ואיכותיים שמתגאים בזה שהם הבינו כל מילה ומזלזלים במי שלא שמכריחים את עצמם לצחוק" מסתבר שהבנתי טוב מאוד אבל אתה מנסה להתחמק במקום לקחת אחריות ולהתנצל אין צורך לפתוח בויכוח אוהבי ושונאי X , Y יש צורך לנסות להבין את המסר שלי שהוא בעד להרגיע את הניסוחים הלא מכובדים וחסרי הסבלנות במקום לחזק אותי ולתמוך בכך אתה בוחר לתקוף אז שיבושם לך.

ShukyD

New member
בכלל לא בחרתי לתקוף.. ולמען ההגינות, גם לא

להתגונן. אני פשוט לא חושב שהתגובה שלך מוצדקת כי היא באה מכיוון מסויים של "להעלב בכל מחיר" אין לי בעיה עם זה שהבנת, ואת בעצמך ציטטת את המשפט "שמתגאים בזה שהם הבינו כל מילה ומזלזלים במי שלא." יש המשך למשפט, התכוונתי לאנשים ספציפיים שלא רק קראו והבינו \ נהנו \ חייכו \ צחקו. אלא לאנשים שכתבו על זה אח"כ בפורום, להראות לכולם שהם הבינו את השפה הכביכול גבוהה ואינטיליגנטית הזאת. ועוד מיהרו להעמיד את זה מול הבובלילים והמעריצים שלהם שלא יבינו רמה כל כך גבוהה אז בסך הכל באתי להרגיע שאם לרגע הם חשבו שזה מעמיד אותם מעל הרבה אנשים שלא יבינו את הטקסט הזה, הם מוזמנים לחשוב אחרת כי זה לא כזה איי איי איי ובטח לא מרשים אף אחד. אפילו לא הכתבה אז בטח לא זה ש"הבנתי ובאתי להתגאות בזה בפורום" מה, אנשים חושבים שהציפיות מהם עד כדי כך נמוכות? שהם באים להוכיח לנו שהם מבינים את זה? אני מאמין לכולם שהם הבינו את זה, זה בסדר גמור. ובקשר ל"שמכריחים את עצמם לצחוק" אני אתן לך דוגמא, משתי הודעות אחד שכתב "תנו את זה לבובלילים ולמעריצים שלהם אני בטוח שלא יבינו" <ואני מהזכרון אומר אז זה לא יהיה מילה במילה ואני לא מנסה ליצור רושם מוטעה, תעלו לקרוא לבד אחרי זה, תבינו שזה לא משנה איך זה נכתב> ובתגובה לו נאמר "תתפלא, אני ממעריצי הבובלילים והבנתי ואפילו גיחכתי" אין פה עניין של אגו או של לא לענות כמו שצריך, מבחינתי יכולתי גם להשאיר את ההודעה שלך ללא מענה ולגמור את הסיפור רציתי רק להסביר לך מאיפה זה בא, שזה לא מהמקום שחשבת. אני אכן מצדיק אותך בקטע שאין טעם לעורר וויכוחים וליצור אש, אבל זה לא אומר שאני צריך להתעלם משאר ההודעה בשביל זה. ואני בטוח שתסכימי איתי על זה. וויכוח אוהבים את ההוא ושונאים את ההיא יהיה פה תמיד. זה לא משנה. אני לא הגבתי במטרה להצטרף לוויכוח אלא במטרה להרגיע את אותם אנשים שחושבים שהם יותר טובים רק בגלל שהם תומכים במתמודד מסויים או הבינו טקסט מסויים, זה הכל.

Yaki J

New member
../images/Emo45.gif מסכים איתך

מעציב לראות חלק מהרטוריקה שחובבי ש"צ משתמשים בה (ואני כותב חובבי כי נמאס לי השמוש פה ב"מעריצי הבובלילים". האם מישהו כאן תולה פוסטרים של יוסי בחדר? זה גם נעשה כדי למנוע מצב שבו יש קיום לאנשים שלא חובבי הבובלילים וגם לא חובבי ש"צ) שכוללת נסיון התקפה על האיטלגנציה של מי שלא אוהב את שפרע (עם כינויים ססגוניים כמו מזרחים לא משכילים, ילדים וכו'), תלונות השכם וערב על ניקים (חלק גדול מחובבי ש"צ פה הם ניקים שנפתחו לאחרונה) ובעיקר תאוריות הקונספירציה על ההפקה שרוצה לחמם (ובגלל זה במשדר המרכזי מוציאים את ש"צ הכי טובים שיש?) ועל קבלני קולות SMS.

קרמפה

New member
מי זה "הם"?

מעריצי שפרה? אני מציע שפעם הבאה לפני שאתה יורה לכל הכיוונים וכותב הודעה מלאת שנאה לכל מי שהבין את הכתבה ולכן הוא בהכרח אליטיסט, מתנשא, ומעריץ של שפרה, תבדוק מי כתב את ההודעה לגבי הבובלינים ותראה שזה אדם שרחוק מאוד מלהיות ממעריצי שפרה.

קרמפה תודה ,

לקחתי ציטוט ממשפט שנכתב ע"י SHUKYD בהודעה שלו שנפתחה בנושא "לכל אוהבי שפרה" . ביקשתי SHUKYD לבדוק את עצמו ואת ההודעות שלו.

כנראה ...

כנראה שאסור להיות אשכנזי רגוע שעוד מדבר בשפה מתורבתת , ויודע דברים, זה אומר שאתה פלצן צבוע מתנשא ואיש רע. איפה פה חותמים כדי להפוך להיות מזרחי וללמוד להתעצבן ולצעוק ? קשה לך להאמין שיש באמת אנשים כאלה ? וזה לא בגלל התנשאות או פלצנות ,פשוט ככה הם .

Yaki J

New member
לא זכור לי שלאשכנזים יש סימן רשום על רוגע או

שפה (למעשה אם מסתכלים היסטורית אשכנזים הם אלו שדחו את השפה העברית בתקופת אליעזר בן יהודה, שחידש את השפה כמעט בלעדית על פי ההיגוי הס"ט), ולהשתמש באותם סטריאוטיפים לא הופך אותך ואת המטומטמים שמגיבים אליך בהסכמה לחכם.

ראית אותי כותב שאני חכם ?

שוב הרגשת הנחיתות עולה, וישר לצאת לתקוף (מזכיר מישהי). לא טענתי שאני חכם ולא טענתי שמישהו אחר טיפש , אבל מסתבר פה (ולא רק פה) שכדי להיות "אהוב" על אנשים אסור לדבר בשפה מתורבתת ולדעת דברים ולהיות קצת שקט ורגוע ,ולצחוק מהומור אחר, כי זה אומר שאתה מתנשא צבוע קר איש רע וחבר של השטן.

Yaki J

New member
אז תתעלם, למי בדיוק אתה דופק חשבון?

לי מפריעה הבדיקה הזאת בציציות - מה זה משנה אם מישהו הוא מזרחי או אשכנזי? זה שעינב עושה את האבחנות האלו לא אומר שצריך לקבל אותן (בעיניי האבחנות שלה של מזרחי/אשכנזי הן סקטוריאליות ולאו דווקא עדתיות אבל אני לא עושה לה הנחה). לא כל מי שלא סובל את שפרה עושה זאת בגלל השפה הגבוהה שלה כביכול. אני למשל לא סובל אותה, ומסכים שיש לה יכולת התבטאות גבוהה יותר מהשאר (אני פשוט חושב שהיא עסוקה בעיקר בלפלוט קלישאות וחצאי עובדות שמוצגות אצלה כאמת אבסולוטית) שזה חכמה קטנה בהתחשב ברמה הירודה בוילה. אתה מוזמן להמשיך לכתוב מה שמתחשק לך אל תצפה שלא יגיבו לך כשאתה בעצמך עושה חלוקה עדתית. ואת השאר אני מעודד לנהוג כמוני ולא להגיב לילדים הקטנים שכותבים קקי/פיפי/*אשכנזי. יש מספיק דברים לכתוב על שפרע בלי לרדת על העדה שלה, העדה קוריאנית כמדומני.

למעלה