עידוכנים מהוילה - יום 48, ה-18.10

ShukyD

New member
מותר, פשוט לא לבוא לכאן ולהתגאות בזה

שאתה מבין משהו שיש אפשרות שכל ילד יבין ולצפות שימחאו לך כפיים ויגידו ואוו כל הכבוד אתה כזה איכותי. אז בסדר אתה יודע דברים, אז אתה רגוע, אז אתה מדבר בשפה מתורבתת ואני לא שונה ממך אבל אתה רואה אותי בא לפה ומצפה לתהילת עולם בגלל זה? אם זה חלק ממך זה חלק ממך, אם אתה מוצא לנכון לציין את זה בכל משפט שלישי ולהתגאות בפני כולם, כנראה שזה רק משחק.

קרמפה

New member
אני חייב לשאול

על מה לעזאזל אתה מדבר? מישהו פה זילזל במישהו אחר? מישהו פה התרברב בזה שהוא חכם יותר\קורא יותר\מבין את הכתבה\לא יודע מה? יכול להיות שהכל בראש שלך?

וזה מה שאתה רואה ?

שהם מנפנפים עם זה לכל עבר ?? שהם מזלזלים באחרים ?? הם אמרו פעם אנחנו חכמים ואתם לא ? מצטער ,אני לא רואה את זה , אני רואה שהם מתנהגים כמו שהם רגילים, וזה מפריע לעינב ויוסי שכנראה לא רגילים להתנהגות כזו אבל מה לעשות ,כמו שעינב ויוסי לא יכולים להתנהג אחרת ,כי זה מה שהם כך גם שיפרה וצבר לא יכולים להתנהג אחרת כי זה מה שהם. בנתיים עינב אומרת דברים בסגנון ,כמו "אני שמה את כל הבית בכיס הקטן שלי" וכו'.

טבע האדם

קל יותר לצחוק על מזרחי עצבני וצעקן... זה גורם לאנשים להרגיש 'מתורבתים רגועים ויודעי דבר'.... אז למה לא להעדיף להשאיר אנשים שאפשר לצחוק מהם ועליהם? בתכלס, נראה שהתכנית לא מתפתחת לכיוונים שכיוו שתתפתח.... אם מרבית האנשים רוצים לצפות בשטויות של יוסי, כי האופציה השנייה הנה להקשיב לדיונים משעממים יותר או משעממים פחות... (שהרי רומנים אין, פרובוקציות אין, סקס אין, מתח מיני אין, מריבות והתפרצויות - למעט עינב וזה מה שהופך אותה לאהודה - אין) אז כמובן שהצופים יעדיפו לראות את השטויות של יוסי.... שהרי טלוויזיה זה בידור... מקווה שבפעם הבאה ידעו לבחור אחרת....

Ping Poong

New member
עוד יום-יומיים יתחיל אפקט הסיגריות להשפיע:)

אוחח אני מת כבר לראות אותם בלי סיגריות, זה יהיה מטורף :)

יNOT

New member
איזה קטע, עכשיו ראיתי שכתבת כבר בעבר על קסטרו

ואופנה , כנראה בגלל זה את מצליחה לזהות
אני בתור גבר בחיים לא הייתי מזהה על פי התמונה הזו

יNOT

New member
חכה, גם את התדמית הזאתי עוד ידביקו לו ../images/Emo8.gif

בטוח מישהוא יעשה את המאמץ לעשות השוואה כזו

carmit4

New member
מה זה תורנויות שמירה?