עידוכנים מהוילה - יום 48, ה-18.10

קמבילי

New member
רנין ושי בתורנות שמירה על יוסי ואיתי

כרגע איתי מסתובב כמו עורב סביבם ומצמית אותם בשיחות על תאילנד, משקפי שמש, וקשקושים אחרים. קודם רנין נבדקה אליהם ואף היתה יצירתית ושאלה את איתי בהתלהבות: "איתי, מה דעתך על ספורט היום"? פתאום נזכרה בשיעורי הספורט... איתי אהבל מכדי לנער אותם מעצמו ואהבל מכדי לאפשר לשיחה עם יוסי להתפתח למה ששניהם רוצים לדבר עליו. אם עינב לא תיכנס לפעולה שי ורנין ייצאו שוב ללא פגע, ומי שיועמד להדחה יהיו איתי, ונסה ושפרה/צבר.

האם לאון הולך להצביע נגד עינב?

שפרה כדרכה הנעימה והלא תככנית, מספרת ללאון שעינב עיצבנה אותה אתמול בלילה, לאון שואל למה היא לא קראה לספר לו ושהוא היה נותן לה חיבוק אז שפרה עונה כי היא לא רוצה להעמיד אותו באמצע בינהם (יאא רייט.. אז למה את מספרת לו את זה עכשיו?) אז לאון מציע להתערב ולהעמיד את עינב על מקומה, ושפרה אומרת אל תעשה את זה בשבילי (אלא רק אם אתה רוצה בשבילך...) בסוף לאון אומר, די... הגיע הזמן לשים לזה סוף. האם רק אני מבינה מזה שזה אומר להצביע נגד עינב?

דינה128

New member
עינב עושה אותו דבר אז גם היא נחש מטילה ארס?

או שאם מדובר בעינב- היא צדיקה וצודקת

24 שעות 1

New member
שי מסיט את האש לאחרים כמו בכל שבוע

שי יודע ששמו מתקרב יותר ויותר לגריל ולכן משחק אותה הכי נכון 1. מחמם את עינב נגד שפרה כבר שבוע שלישי ברציפות 2. מחמם את צבר נגד איתי וונסה 3. יושב עם שיפרה על כל מיני מהלכים שמעלים אותה לגריל בקיצור . מחמם נגד עינב ויוסי.(שיחתם אתמול בלילה על הבר) 4. יודע שלאחר שחימם את שיפרה היא תפתח במהלך שיחות עם ליאון צבר ורנין ותספר להם שהיא בסכנה החבורה תשנה את החלטת הצבעתם ותצביע עינב ויוסי על מנת להוריד משפרה את עלייתה לגריל 5. כתוצאה מכך איתי ינצל מהגריל 6. שי לא דואג שבוע הבא יעלה את איתי אגב- אתמול שכולם ישנו רנין בזחילה רצה לשיפרה ודיברו עכשיו אני מבינה על מה (שיפרה אמרה רנין היתה בשבילי) לאחר מכן שאלה את עינב עינב מה קרה לך ספרי לי מי מעצבן אותך שתפי אותי אבל זה המשחק של רנין לדעתי היא לא חשבה השבוע להצביע לעינב - אבל שינו לה את ההחלטה אגב-

Jason2

New member
זה השלב במשחק

שליאון צריך לרדת מהגדר ולבחור צד. שפרה מנסה לגרום לו לבחור בצד שלה ועוד שהוא יחשוב שזה רעיון שלו, בינתיים זה די מצליח לה. נראה מה עינב תנסה לעשות.

עינב בניגוד לשפרה לא תערבב אותו נגד שיפרה

אתמול שהם היו במטבח ועינב היתה עצבנית על שפרה, לאון שאל אותה מה קורה, והיא לא סיפרה לו למה היא עצבנית. בניגוד לשפרה, שישר רצה ללכלך על עינב.

Jason2

New member
אז היא לא ממש חכמה (כשחקנית)

במשחק כזה צריך לנצל כל הזדמנות ואם עינב לא עושה את זה היא תהיה בבעיה.

Jason2

New member
יוסי לדוגמה

היה מגיב אחרת והיה מנצל את כל היכולת שלו כדי לשנות את המהלכים.

אורלי1210

New member
עינב מלכלכת על שפרה באזני כולם ובכל הזדמנות..

גם אתמול היא ליכלכה באזני לאון על שפרה וצבר. וכמובן שהמשיכה לעקוץ את שפרה בכל הזדמנות אפשרית,ליד איתי וונסה ,אחכ ליד שי ורנין ואחכ גם עקצה את לאון בנושא. אבל אני קצת מרכל עליה כי באמת נראה לי שהכל נובע מרגשי נחיתות שהיא מרגישה וחבל...

longleggedlady

New member
הגיע זמן

אחד שהיתה על הגריל כל כך הרבה פעמים מגיע לה ללכלך ולעשות להם מה שהם עשו לה. יו גו גירל!!

bibaso

New member
צבר לא בחר בה לפחות שבועיים

לפני זה אני לא זוכר. (אבל ברור שהיא חושבת שכן) בכל מקרה הכוונה היא שאנחנו צריכים להשאר אובייקטיבים: אם מכעיס אותנו "ליכלוכים" אז זה צריך להיות באותה מידה כלפי כולם, ואם יצא שכולם לא בסדר אז זה מה שיש.

למעלה