עידוכנים מהוילה - יום 50 , ה-20.10

rinatt1

New member
../images/Emo46.gifשי עצבני..אני אוהבת את זה ../images/Emo6.gif

איך אני אוהבת את מה שאני רואה.. שי עצבני
ממש יפה לו.. הגיע הזמן שיעשו צדק בבית האח הגדול. וה"מנהיג" עלק הולך הביתה סוףסוף..... כל הכבוד ללאון ואיתי יצאו שאקלים על..תותחים.. אחלה אנשים .. לא פריאירים.. ממש גדול |לאון אתה תותח על שי חייב לעוף להצביע לשיפרה ויוסי

טרויה10

New member
מה אמר ליאון לאח הגדול בהצבעה שלו לשי?

את הקטע הזה הפסדתי,איך הוא נימק

rinatt1

New member
לאון אמר עם כל הצער...צער והאהבה אני נאלץ

להדיח את שי ... הוא לא מרגיש שהוא מאמין למה שהוא אומר... משהו כזה לא זוכרת בדיוק אבל שיחק אותה מגדול = לאון התותח שי הביתה

ועדיין קשה לו.

האמת הוא הזכיר לי את רנין "שהתבאסה שהיא העלתה את עינב - שבוע שעבר" כואב לו שהוא הצביע לו...והוא באמת עלה להדחה. יש לו לב רגיש למסכנון הזה. אבל הוא שיחק אותה היום

sky2222

New member
לאון עובד על כולכם..איך אתם לא קולטים אותו??

משחק אותה לא סגור על עצמו הוא ורנין הנחשים הכי גדולים בוילה . הוא משחק את המשחק יותר טוב מכולם. מקשיב ליוסי שעות ביום ומצביע ומדיח אותו. נדבק לשי ומדיח אותו. הוא הולך לשני מנהיגי הקבוצות,מסבן אותם ,הם אוכלים את זה ,ולכן עוד לא עלו עליו.והוא ימשיך עד הרביעייה האחרונה ביחד עם רנין. אבל הקהל בבית רואה הכל. לי יש בעיה עם אנשים צבועים,ולא אמיתיים כמו רנין ולאון.

זה נכון , רק שהוא עושה את זה בדרך הוגנת

ונקיה ולדעתי זה ראוי להערכה . הוא גם אסטרטג וגם לא פוגע באף אחד , אני באמת חושבת שהוא אוהב את שי אבל הוא מודע לזה ששי מזיק לו ועלול להדיח אותו או לגרום להדחתו .

sky2222

New member
לפי דעתי ממש לא הוגנת.

אני מבין אותך שאת בעדו כי את מאמינה שהוא מבולבל ,ולא יודע, וחסר ביטחון.וכל המישחקי אני מסכן כי אני הומו... אני-לא מאמין לו .כבר ממזמן ידעתי שיבוא השלב שהוא יתחיל לירות.כי אם אתה מדיח את יוסי כל פעם,ונותן ליוסי לחשוב שאתה איתו אז לדעתי בוודאי שזה פוגע כי הרי יוסי לא סופר אותו בתור יריב שמצביע מולו ואותו דבר עם שי. גם לגבי מה שהוא מייצג,ויתקנו אותי ההומואים אם אני טועה, ההומואים הוא ממש מתנהג כמו הומו מזויף,ונראה לי שהקהילה לא מבסוטית ממנו בכלל. אולי בכלל הוא משחק בלהיות הומו.. אז את שפרה וצבר עוד אפשר לספוג ,את רנין ולאון ממש לא. אבל כרגע איך שזה נראה בגלל שרנין ולאון משחקים משחק יפה ,הם יישארו עד הרבעייה האחרונה כי לא קולטים אותם עדיין בוילה. אבל שזה כבר יגיע לשלבי הסיום יש קהל בבית שזוכר הכל..! ועדיף מישהו סימפטי כמו איתי לעומת צבועים ולא אמיתים כמו לאון ,רנין,שי,וצבר. לגבי ההדחה בהמשך לדברייי אז כמובן שאני רוצה ששי יילך ,מי שמשחק מלוכלך מהתחלה בסוף גם נופל לבוץ. .

קודם כל זה שהוא הומו לא הופך אותו למסכן

הוא אחד המתמודדים היחידים שעושים מעשה מבורך ובמקרה שלו לקהילת הגייז . אני לא חושבת שהוא משחק את המסכן , זה לא נראה כאילו הוא מרחם על עצמו שהוא הומו, הוא מאוד גאה ( חה חה חה ) בזה . לגבי יוסי אני מבטיחה לך שיוסי לא לוקח אף אחד כחבר ומאוד קל לראות את זה, הוא מודע לכך שזה משחק וכולם שואפים להגיע לסוף כולל לאון, גם לא נראה שלאון נחמד אליו כמו שהוא נחמד אל השאר אלה פחות . אם אתה כל כך בעד משחק נקי לא לאון ורנין אלה שצריכים להפריע לך אלה שי יוסי ועינב .

sky2222

New member
שי בטוח שמפריע לי.

יוסי ועינב הרבה פחות. עינב אמיתית לא מחייכת למישהו ולאחר מכן בוחרת בו להדחה. יוסי אומנם מתכנן מהלכים הוא לא פארייר אבל הוא לא צבוע ,אנשים כמו שי ,צבר ושפרה יודעים שהוא נגדם.הוא לא מסתיר זאת.וכך גם ההפך מצד שפרה שלפחות היא אמיתית. רנין ולאון עושים את זה בשקט..גורמים לבן אדם להאמין בך,עושים איתו שיחות,מקשיבים לו ובסוף מצביעים נגדו.אחלה משחק אבל מלוכלך! עובדה שנהם טובים בהצגות.בוכים הרבה ,מסכנים..אוהבים פוצי מוצי,ושניהם היחידים שנודדים בשיחות והתחנפויות עם שתי קבוצות הוילה-תקני אותי אם אני טועה.לכן גם הם חזק בתמונה ולא היו מועמדים אף פעם. אז יש הבדל בין יוסי ועינב ללאון ורנין.

Saladin

New member
מה זה עניינה של הקהילה איך הוא מתנהג?

ומי אתה בדיוק? דובר הקהילה? אם זו דעתה של הקהילה, אז הקהילה היא הרבה פחות סובלנית כלפי אנשים מסוימים שיש שאלה לגבי השתייכותם אליה מרמת הסובלנות שהקהילה תובעת.

sky2222

New member
קשה לקלוט שהוא לא מתנהג בטיבעיות אה?

לא פלא שהוא עקץ היום גם את שי. למרות שזה מגיע לשי כמובן. אבל אחלה סכין בגב.

Saladin

New member
מאיפה אתה לוקח את היומרה

להגיד שליאון משחק אותה הומו? באותה מידה אני יכול להגיד על מלא הומואים שהם לא באמת הומואים אלא רק משחקים אותה או שההומוסקסואליות היא לא נטועה אצלם מלידה אלא רק תוצר של הסביבה או של חולשה או ווטאבר. למטבע יש שני צדדים. ליאון אומר שהוא הומו, אני מכבד אותו וגם ממש לא נראה לי שהוא שחקן בקטע הזה או בכלל.

אכדית

New member
הוא לא פראנואיד

עובדה שכן רצו עליו דאחקות וריכולים מאחורי גבו.

../images/Emo45.gif../images/Emo185.gif

הופתעתי לגמריי שאיתי לא הועמד השבוע. מאז שראיתי את "האחות הקטנה" שבו סיכמו את כל הדיבורים עליו מאחורי הגב, הייתי נעול על זה שהוא עף השבוע. אבל, השבוע התרחשו דברים יותר חשובים בבית (הריב של שפרה ועינב, האובר-שליטה של שי שלבסוף חזרה לו כמו בומרנג) ולכן הדיירים התרכזו בלהעיף את שי/יוסי/שפרה מאשר את איתי. שימו לב שאפילו עינב לא הייתה מועמדת השבוע להדחה, שזה מעיד שמשהו אחר קרה בבית, ורוב הדיירים נעולים על X, Y וZ. אבל אני בטוח שאיתי יהיה המודח הבא/המודח הבא הבא. הוא לא יישאר הרבה לדעתי, כי ברגע שכל הדרמה תגמר, הוא הראשון על הכוונת.

omer719

New member
../images/Emo41.gif עידוכנים מהוילה - יום 50 , ה-20.10 ../images/Emo41.gif

כול העידוכנים החמים, התמונות השוות, וכמובן הדיעות שלכם על היום הזה! אני רק מזכיר, בבקשה שימרו על שפה נאותה בפורום, בשביל שיהיה לכולנו דיון נעים יותר
וחג שמח לכולכם
(לא קשורים הסמיילים לסוכות, אבל אין משו אחר
)

למעלה