עידוכנים מהוילה - יום 50 , ה-20.10

חחחח פריים טיים אהבתי, מי ישמע שפרה צדיקה.

שפרה גילתה לנו שהיא מקללת סתםםםםםםםםם , בעוד שיוסי , נכון זה לא יפה. אבל, הייתה לו סיבה מוצדקת לקלל את " שפרה המתוקונת". רעה איך מתנהגת ללאון כאילו הוא סמרטוט של שי. שתתבייש לה.

tg151

Well-known member
כן, בסדר

קודם כל אני גבר ושנית בטח, לא יכול להיות הגיוני שיש עוד אנשים במדינה שאוהבים את שפרה חוץ מאחיות שלה נכון?!

קפרי

New member
אתה מכיר משהו לא מתחזה כאן? והאם זה

נראה לך מוזר שמשפחה או חברים תומכים במשהו? הרי כולכם עושים זאת כאן (ולא אני לא, כי אין לי, ההתחזות היחידה היא בשם הכינויי שלי אבל סתם בא לי להביע את שיש לי כאן), מתחזים, נכון ומי לא? גם אני חושבת שיש מתחזים לרוב הדיירים, לשיפרה, לשי וליוסי ועינב ולמרות שזה לא הוגן מבחינת הזכיה, אלה העובדות וכולם למדו את הטריק.

אני הכי שונאת את הסוג הזה של שפרה

היא מזכירה לי את הגברים המכים שיושבים בשקט כאילו מה עשיתי? והאשה שסובלת מאלימות כבר צועקת ומקלללת ונראית בעצם הלא נורמלית - אז ככה: זה ששפרה לא צועקת ולא מקללת זה לא אומר שהיא נסיכה תמימה, היא בצורה מסוכנת מאוד מלכלכת, הכי שנאתי את הקטע הזה שהיא ניסתה לשכנע את לאון לא להגיד משהו טוב על אשר כשלאון התפרק ואמר שאשר חסר לו ושהוא מעריך את הקרבה של אשר אליו וכו', אז היא עשתה ריחוק נוראי, לפחות ניסתה, זה שהיא עושה את זה בשקט זה מה שמגעיל, ויוסי אומר הכל בקול, כל הכבוד לו.

ממש לא אחלה תגובה

מה זה השטויות האלו? מתי תפנימו - זה משחק. להגיד על שפרה שהיא מלוכלכת בגלל שהיא משחקת את המשחק זה ממש פאתטי מצד שני להגיד שהיא מסוכנת כי היא לא צועקת כמו הבובלילית ההסטרית... נו באמת

גוני3

New member
מול עינב

אתה מקבל את מה שאתה רואה .אבל אצל שפרה מה שאתה רואה ומה שאתה מקבל הם שני דברים שונים.לא הייתי סומכת עליה בשיט

קפרי

New member
וסבא שלי החכם ז"ל אמר פעם: "לא אומרים הכל

בפנים, זו הלבנה, רק טיפשים ושיכורים מוציאים החוצה בלי לעשות חשבון" אלה פניני סבי ז"ל שהביא מחו"ל.

הכי אני שונאת את הסוג הזה של עינב

כל דבר- קללה. כל דבר- צעקות וכעס. כל דבר שלא מתאים לדעה שלה- צרחות "מי היא בכלל!!! כלבה!!!". לא, זה הכי בסדר בעולם. עינב מלאכית קטנה שלא אוכלת בכלל ושפרה בהמה בולסת ומתנשאת. מצחיק אותי שאנשים אומרים "שפרה השמנה שתעוף". כן, כי היא שמנה (והיא לא, אגב), לכן מגיע לה לעוף. איזה טמטום! למה לא "יוסי המזרחי שיעוף"? למה שמנה קשור לנושא הזה בכלל? "טוחנת כל היום". מה איכפת לכם? זה פוגע במישהו? "כן, היא אוכלת אוכל של אחרים". נכון, ברור. אתם יודעים בדיוק את הכמויות ושהיא אוכלת אוכל של אחרים, אתם הרי הייתם שם במקום וראיתם כמה היה במקרר. עינב מסוגלת להתפרץ בזעם מפחיד ולקלל כמו אישה משוגעת, ומשווים את שפרה לבעל מכה ואלים. עינב נראית כאילו עוד שניה היא הולכת להחטיף לשפרה, אבל זה בסדר כי היא אמיתית! ואם אתה אמיתי מותר לך אפילו להרוג בנאדם, כי לא שיקרת, לא אמרת שאתה לא רוצה להרוג אותו, נכון? אז מותר לך! כן, עינב נורא לא צבועה. לכן היא ישבה עם וונסה וכשוונסה אמרה על איתי שהוא מדהים ולא איכפת לאף אחד מכמה שהוא תורם עינב אמרה "כי לא איכפת להם כלום". נכון, לכן טינפת אחר כל על איתי בחדר של האח הגדול. בקיצור, כולם יודעים שעינב היא הבעל המכה כאן.

אנימלך

New member
נכון, איך החוצפן הזה מעז לקרוא לא בת שרמוטה?

הרי שיפרה היא כזאת שלא תקלל אף פעם , להגיד על אשר "שיילך להזדיין" זו הרי ברכה, מרוב אהבתה אליו, אז כל הכבוד לכם, תמשיכו להצביע לה, tg151 אתה ילד.

tg151

Well-known member
בסדר אז אני ילד

אין בעיה תגידו מה שאתם רוצים, אני לא חושב ששפרה מושלמת למרות שכל מה שכתבתי עליה הוא רק דברים טובים כי כולם יורדים אז צריך לכתוב עליה ככה. אף אחד לא מושלם, אבל אני מעדיף את שפרה על עינב ויוסי זה הכל.

Yaki J

New member
למה סתם לדבר? בכלל לא הבנת את הכוונה

אתה כנראה כמו כל מעריצי הבובלילים האשקלונים, קבלני הקולות הערסים שלא מבינים כלום ואין להם בכלל את היכולת החשיבתית להבין את שפרע ואת היצירתיות שלה. בכל זאת, היא היתה גננת בקוריאה! והיא מבינה המווווןןןןןן באומנות. שפרע - לידיעתך הרבה- היא בת של רב. וכאחת כזאת היא מכירה את כל התורה על בוריה. כשהיא אמרה שאשר "ילך להזדיין" היא התכוונה בכלל "זין" מלשון "כלי זין" - כלי נשק. היא הרי יודעת שאשר הוא פרמיטיבי מיליטריסטי שרק מחפש נשק (הוא הרי אמר שיהרוג את ליאון עם אלה!) אז היא בעצם איחלה לו שילך למשרד הרישוי ויוציא רשיון לנשק! למה כל דבר אצלכם פרמיטיבים טיפשים עם מוח של ילדות בנות 12 מסמסות, חייב להוציא מהקשר את דברי החוכמה הנשגבים של שפרע? אתם לא הבנתם שהיא הדבר הכי מושלם ביקום? ואם אתם לא מאמינים (כי אתם בטח טיפשים שמאמינים באלוהים ושטויות כאלו) - אז תפתחו את המפה האסטרולוגית שלה ותראו!

למעלה