עידוכנים מהוילה - יום 50 , ה-20.10

קפרי

New member
יודעים מה? כשיהודי אומר לאחר "אתה כמו "נאצי"

זה יותר גרוע מקללה!!! זה הדבר הכי פוגע! יש אנשים שאין להם בעיה לאמר זאת מתוך בורות, אי הזדהות וחוסר איכפתיות, אני חיה בין שתי עולמות ובחיים לא אעיז להזכיר את המילה במיוחד אם היא לא במקום, כי אני יודעת מה הסבים שלי מרגישים אז אין דבר יותר גרוע, אין כינוי יותר קשה ואני מתפלא שלא חטפה על הראש שם.

הלקסיקון של שיפרא לא יותר טוב הקללות שלה ברמה

מזעזעת כנערה שגדלה בבית דתי ומחשיבה את עצמה על רמה מקללת חופשי "זונה" "שמה זין" "כוס אמק" ועוד..... אז אל תשחקו לי אותה חכמים ועל רמה

קפרי

New member
ומי ששם נזם באף ובלשון-אתה קורא כבשה?

וגורמט בכף היד?...תראה על מה אתם מסתכלים במקום לראות אם משהו כן מועיל או לא, אי אפשר להאשים כשיש רגשות.

24 שעות 1

New member
שי אומר לפחות כבר 8000 אס אמ אס שלחו לי

שי מדבר אל אחיו ואומר בטח רק השעה האחרונה שלח כבר 8000 אס אמ אס כולם מכירים בתל אביב וחדרה אני אקבל המון אס אם אס ולכן כולם כולם שרוצים לראות יוסי למסמס דחוף ליוסי 1

דינה128

New member
שי בא ממשפחה מאוד אמידה. כסף לא חסר שם

יוסי בא ממשפהח מאוד אמידה. כסף לא חסר שם לכן שני אלה שישארו יהיו יוסי ושי. שפרה שלא באה ממשפחה אמידה ושכן חסר כסף תודח בטוח

rinatt1

New member
נסיתי גם לצלם את זה ולא הצלחתי.. איך מצלמים?

ורציתי להוסיף ששי ה"מסכן" מתבודד לו אין לו עם מי לדבר כי שיפרה וצבר בסוויטה.חחחח מגיע לו אחרי מה שעשה ללאון מגיע לו קצת להרגיש מזה שמתקיפים אותך.. שי הביתה

אלונה56

New member
אבל...מה קרה כעבור כמה דקות?

וחבל שאי אפשר להשמיע איך הם שרים יפה ביחד עכשיו.

קפרי

New member
את מנסה להעביר מסר שתפסת את שי מתבודד וזה

מאוד מוזר בעינייך? אם כך, תאמיני לי את ענקית, איך תפסת משהו מהדיירים יושב בתנוחה כזו? זה כזה לא רגיל ולא נורמלי, אף אחד כל השבועות האלה, כמה שניסיתי לצפות ולתפוס משהו על חם, לא הצלחתי כולם היו עם כולם, את "גאון", בחיי.

אלונה56

New member
"מזהרת" זה מלשון זהר. לא "מוזר",

ולא. לא ניסיתי שום דבר. רק להעלות תמונת מצב רגעית של "מנהיג" ב"תנוחת הדחה" (ובכוונה המרכאות היכן שנמצאות). סטו.

למעלה