עידוכנים מהוילה - יום 50 , ה-20.10

droriko

New member
אגב ליקוקים

במידה ושי ישאר, מעניין לראות את היחס שלו ושל צבר לאיתי אחרי ששיפרה שלהם הודחה , זה הולך ליהות מעניין .

היא ממש מאוהבת בו הא?..

היא אפילו אמרה לוונסה.. הלוואי הלוואי וזה לא חד צדדי ורק בגלל שהם מוקפים במצלמות הוא כזה מאופק. הלוואי ובחוץ היה בניהם משהו ו... הלוואי ויש עוד גברים כמו צבר- שהאופי עולה כל כך על היופי:)

אבוי לנו אם יהיו עוד גברים כמו הקקטוס

כזה חיבוק מאולץ לא ראיתי מימיי... מאחלת לכל בנות ישראל שלא יראו חיבוק של סחבק כמו זה..

rinatt1

New member
הראו את שיפרה וצבר בסוויטה..חחח בטעות נראה לי

איזה קטע גדול!!! העבירו את המצלמות ככה ממקום למקום ובום... פתאום אני רואה את שיפרה וצבר במיטה..כשהם מסתכלים אחר בשני ממש ממש קרוב. איזה קטע מגניב.. יאללה נראה לי שהם ..יו נו.. עשו את זה.. סוף סוף. כנראה פאק של הצלם.. זה היה ממש לשניה...חחחחחחחח אני מתהלבת ... כי הגיע הזמן.. צבר היבש הזה..כנראה זז לו משהו.. מזל טוב.. זוג אהובים באח הגדול. קולללללללללל בפירגון כמובן :) ונא להצביע לשיפרה ויוסי.. כי שי חייב לעוף

omer719

New member
../images/Emo193.gifלאון השיננית.

נותן ליוסי עצות על נסיגת חניכיים. לאון: תפסיק לעשן אולי לא תיהיה לך נסיגה!

SnowKing

New member
לילה בלי שפרה וצבר = שעמום מוחץ

יהיה עצוב מאוד אם שפרה היא זו שתלך (ולצערי יש לשי הרבה גרופיות)

omer719

New member
../images/Emo79.gifשוב שירה בציבור..

והפעם ונסה מפציצה בשורה באמצע השיר.. "הייתו כעיוור בגלל האהבה... מה עשתה לי הסוסה?!"

eli7r

New member
2 דברים

1) רק כרגע סיימתי לראות את "התוכנית" ז"א את הקטעים מהתוכנית, ואני וולה שמחה מההדחות רציתי שה4 הזו תפורק ולא רציתי שצבר יועמד להדחה אבל מצד שני רציתי שהוא יבין מי זה שי וגם ששי יבין מי זה שי (וזו לא טעות כתיב). 2) שמתם לב שהמועמדים העקרייםלסוויטה היו גם אלו שלא העומדו להדחה בשבועיים האחרונים קרי צבר וליאון....

omer719

New member
מכירה לסביות ערביות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לאוןשאלה חשובה מאוד... לאון: מכירה לסביות ערביות? רנין: כן... לאון: איפה? רנין: בת"א לאון: באיזה אזור? רנין: נוו לאון לאון: באיזה רחוב? באיזה דירה?

למעלה