עידוכנים מהוילה - יום 50 , ה-20.10

blur2

New member
העיקר שבוע שעבר היא הייתה בעצבים על כולם

שהם מעזים לרקוד ולשיר כשהקבוצה שלה מועמדת להדחה. פףף.

droriko

New member
שי לא סתם כועס על ליאון

הוא יודע שליאון הצביע לו הרי שי לא מטומטם, הוא יודע שאם גם הוא וגם שיפרה על הגריל אז מישהו מהחבורה שלו הצביע נגדו , והחץ מכוון ישר לליאון שהוא בגדר מתנדנד .

אור2221

New member
זה דווקא ממש לא נכון

תוצאה נכונה - אבל דרך הסקת המסקנות שגויה, באמת כל אחד מהאחרים הצביעו לשי, ליאון היה החמישי, לשי הצביעו אקסטרה.

droriko

New member
ועכשיו שי מאשש את הדברין שכתבתי

הוא מודה בפני ליאון שהוא חושב שמישהו בגד בו

איתי בל

New member
לא נראה לי שהוא באמת חושד בלאון

הוא יודע שאם יש מישהו מהקבוצה שלו שהצביע לו זה לאון זו הסיבה שהם דיברו עם לאון כי לאון משחק בשתי הקבוצות ורוקד על שתי חתונות הוא יודע שצבר לא יצביע לו שרנין בחיים לא תצביע לו ושלשפרה אין סיבה להצביע לו הוא סומך על לאון אבל אם כבר מישהו... אז לאון בכל זאת יש מספיק מהקבוצה השניה הוא יודע שאיתי וונסה הצביעו לו והוא לא סומך בכלל על עינב ויוסי... זה מספיק

sweetdreams

New member
חושד, ועוד איך חושד

וגם יש לו סיבה טובה. שי גם עושה שטויות עם ליאון, והוא עוד לא מבין שהשיחה שהוא עשה איתו בסוכה רק מזיקה לו, כי אם ליאון יאלץ לבחור צד זה לאו דווקא יהיה הצד שלו. גם ככה כולם שם בוילה חמים עליו, ובמקום לשמור על ליאון קרוב, הוא משחק איתו קר-חם, אז לא פלא שליאון מרגיש לא בטוח איתו, ובמצב כזה שהוא ביחסים טובים עם כולם ברור שהוא יעדיף לבחור את אילו שמאיימים עליו באולטימטומים בסוכה ומשחקים איתו משחקים.

איתי בל

New member
השיחה הייתה חכמה מבחינה אסטרטגית

לאון הרבה יותר מסוכן כשהוא רוקד על שתי חתונות מאשר כשהוא בוחר צד גם אם זה הצד של האויב אין דבר כזה שלאון יהיה גם שם וגם שם אין דבר כזה שמצד אחד שיפרה תתחבק איתו ומצד שני הוא ישמע מעינב כמה היא שונאת אותה אין מצב כזה שהוא ידע הכל מהכל ידע זה כוח כולם יהיו בכיס הקטן שלו ככה שי עשה צעד חכם בשיחה הזו למרות שיתכן והגיעה באיחור לא ראיתי איך הוא ניהל את השיחה יתכן והיה צריך לנהל אותה אחרת אבל זה היה צריך להעשות גם אם לאון יבחר ללכת לצד השני וגם אם זה יעלה בכך ששי ילך הביתה אי אפשר לגור בבית הזה 50 יום ולנסות לרצות את כולם ולהיות נאהב על כולם

sweetdreams

New member
ליאון בנתיים משחק את המשחק המושלם

והוא גם עשה את ההחלטה הכי טובה אחרי השיחה הזו, והיא פשוט לא להחליט. שי תפר לליאון מלכודת מאוד נחמדה, על מנת שהוא יפסיק להיות הבחור הכי אהוב בבית. בנוסף לזה שזה לא בריא לשי הריקוד על שתי חתונות, מסיבות שהן ברורות מאליהן, זה גם לא טוב לו שיש בחור אחד שבכל מקרה תמיד יוצא בסדר עם כולם. ליאון עשה בשכל, הקשיב ולא יישם שומדבר, כי תכלס שי נתן לו עצת אחיטופל. הדבר הכי טוב שליאון יכול לעשות הוא להמשיך בדרכו שלו, ולהשאיר לאחרים להתמודד איתו. ברגע ששי יהיה זה שיתרחק מליאון מבחירה שלו, ולא להפך, זה יזיק לשי. אם שי בכל זאת לא יתרחק ממנו למרות האיום, מה שכרגע נראה שקורה, אז ליאון שוב מרוויח מכל העולמות.

איתי בל

New member
לא

לאון רוקד על שתי חתונות תנסה לרקוד על שתי חתונות תראה שזה לא ממש מצליח זה אחלה וסבבה שכולם אוהבים אותו וכולם מסתדרים איתו אבל תראה את שי עד עכשיו לא היה מומעד להדחה פעם אחת היה המנהיג אהבו אותו או לא עמדו מאחוריו ובממוצע אולי פעם אחת העלו את השם שלו בכל שבת בערב פתאום בום 5 אנשים מתוך 9 אומרים שי אין דרך שהיא חכמה ללכת בה אתה יכול להיות מנהיג ולנצח אתה יכול להיות שחקן כמו יוסי ולנצח ואתה יכול להיות האהוב כמו לאון ותנצח באיזשהו שלב תעלה על הגריל מה לעשות באיזשהו שלב אנשים יתחילו לפתוח עיניים על לאון מה קרה אף פעם לא היה על הגריל מה קרה לא תופס צד עניין של זמן עד שעינב תעשה מגה ריב עם שיפרה ואז לאון ילך לנחם את שיפרה עינב תעשה לו מה אתה הולך איתה יוסי יגיד לו מה קרה תפסת תחת יוסי גם לא טיפש... הוא בדיוק כמו שי יראה שהוא הולך לקבוצה השניה בסוף יעלה גם אותו על הגריל לאון צריך להיות לאון... זה דבר ראשון זה הרעיון הכי טוב מעבר לכך באמת כדאי שקודם כל יתפוס עמדה משל עצמו מה הוא חושב על דברים לא בהכרח עמדה של אני עם שי צבר רנין שיפרה ולא בהכרח אני עם עינב יוסי איתי ונסה אלא בויכוחים ספציפים קרה משהו...עינב באה אליו אומרת לו תקשיב אני שונאת את שפרה שיגיד לה לא אני דווקא חושב ששיפרה היא אחלה בחורה ולהפך להיות בנאדם ולהיות חבר ולא להיות שוויץ סך הכל גם לאון הולך על חבל דק

sweetdreams

New member
חח אתה כבר מתחיל איתי לא טוב

ישר להגיד לא??
סתם, זה בסדר... תראה, מה שהוא עושה עד כה זה בטח לא מה שיביא אותו עד הסוף, אני די בטוחה שדי במהרה הוא יצטרך לשנות טקטיקה. אבל נכון לעכשיו הוא השחקן הכי טוב בוילה, מתחילת המשחק בכלל הצביעו לו?? נראה לי רק פעם אחת ג'ני אמרה את השם שלו ממש בהתחלה. והיום הזכירו את השמות של כולם חוץ ממנו. וזה למרות כל החבל הדק.. נכון שאפשר להגיד את זה גם על שי מלפני שבוע, אבל לליאון יש יתרון על שי, והוא שליאון לא משחק אותה עם אנשים (או לפחות זה לא נראה ככה). זה לא שיש לו את הפאסון והדיסטנס של שי, הוא מלכתילה היה הטיפוס החברותי הזה שמנהל שיחות נפש עם כולם, וזה לא השתנה מאז. כך שזה לא משהו שאתה יכול להגיד שהוא אימץ לעצמו פתאום. מבחינה הזאת, ליאון כמו שאמרת פשוט משחק כמו ליאון, הוא מסתדר יופי על החבל הדק שלו עד כה ובהדחות הוא מציע את השמות של אילו שמפריעים לו או את אילו שהוא מרגיש שמאיימים עליו. עד כאן הוא לא עשה אפילו עבירה אחת, בניגוד לשי שיש לו כבר שרשרת עבירות, שהובילה לעליהום שהיה עליו השבוע. מה שכן, דברים משתנים מאוד מהר במשחק, מספר האנשים קטן וגם ליאון ימצא את עצמו על הגריל במוקדם או במאוחר. ההכנה הכי טובה לגריל היא להגיע אליו עם הכי פחות מטען, ואת זה הוא עושה מצויין.

sweetdreams

New member
אהה, ועוד משהו חשוב

זה כמובן המשחק עם המצלמות. ולליאון כמובן אין שום בעיה עם המצלמות, הן מתות עליו ומחפשות אותו כל היום. אם הוא היה בחור שקט ושלא רואים אותו כמו איתי אז זה היה לרעתו, אבל הוא ממש לא שקוף, וזה מעמיד אותו במצב מצויין גם בתוך הבית וגם אצל הקהל (למרות שזה עדיין לא מוכח, אבל זו ההשערה שלי)

איתי בל

New member
זה נכון לגבי כולם

זו טקטיקה מסוכנת גם איתי הרבה פעמים ניסה לרצות את כולם וזה דווקא בא לרעתו לאון פשוט אוהב את כולם וכולם אוהבים אותו שזה אחלה לבית... אבל האם זה עובד לבחוץ? אני חושב שהמתמודדים בבית עשו שירות ענק ליוסי הוא כל שבוע בהדחה.. כל שבוע! מה החלק הכי מרגש של יום ראשון? מי יודח מה החלק הכי מרגש של יום שלישי? מי הולך מי שנמצא על הגריל הוא זה שהזרקורים מופנים אליו כל שבוע יוסי היה בזרקורים כל שבוע הוא היה החלק המרכזי בתוכנית עם אנשים נוספים אומנם אבל הוא זה שתמיד היה שם זה בא גם מאוד לטובתו לשי זה יבוא נגדו ביום שלישי ולכן בפעם הראשונה שהוא יעלה הוא יפול זה עלול להיות תקף גם לגבי לאון חוץ מזה עם הזמן זה נהיה יותר ויותר מסוכן

sweetdreams

New member
איך שאני רואה את זה

יש שתי דרכים לשחק פה.. או להיות אסטרטג, או להיות מעניין. אם במקרה של ליאון האישיות שלו היא זו שמושכת את המצלמות ואת תשומת הלב אליו, והוא עוד יוצא הכי אהוב בבית, אז למה לו להתעסק באסטרטגיה של כולם?? לאיתי ולאחרים לא היתה את הפריבילגיה הזאת. איתי הוא בחור משעמם, את עינב מושכים לגריל ומושכים לתככים האילו כבר מהשבוע השני, אם יש מישהי שעוד נמצאת באותה "משבצת" כמו ליאון אז זו וונסה, וגם היא כבר לוקחת צדדים, וגם מה לעשות, היא לא ליאון כי הוא הרבה יותר מעניין ממנה.

איתי בל

New member
צריך להיות בנאדם

זה באמת לא לעניין שאתה אוהב כל כך את שיפרה שומע שמלכלכים עליה ופשוט מקשיב בכיף ולהפך או שבאמת יחליט שהוא לא מבין למה הם רבים ולא שם זין וכל פעם שמישהו מכניס אותו למאנדראג' הזה שילך אבל הוא לא הוא כן בפנים זה לא נכון להגיד שלאון חסר אסטרגטיה שהוא לא בעסק הוא מאוד בעסק פשוט בתוך העסק של שני הצדדים וזו כן אסטרטגיה הוא סוכן כפול זה פשוט לא לעניין או שיבחר לא להיות בשום עסק לפתוח עסק של לאון קבוצה של לאון שרק לאון נמצא בה והוא לא מקשיב לשטויות של עינב ויוסי ולא מקשיב לשטויות של שי וצבר ופשוט חי את החיים שלו בכיף ובצחוקים או שיבחר באמת צד לפחות פר ויכוח ו/או פר שיחה

sweetdreams

New member
לא נראה שזה מפריע להם כ"כ

יש פה שני צדדים. אם האנשים יודעים שהוא כזה, אז למה הם משתפים אותו בשיחות האילו?? אם הוא נקלע למצב שגם עינב וגם שפרה הן חברות שלו, אז למה הוא צריך לבחור בניהן? שהן יחליטו אם הן מקבלות אותו או לא.. זה ככה גם מחוץ לבית. אם יש לך שני חברים שפתאום מסתכסכים אחד עם השני, אז אתה תחליט להיות חבר רק של אחד מהם?? וכל שכן זה נכון בבית, שחשוב בו לשמור על יחסים טובים עם אנשים.

איתי בל

New member
אז זה המאנדרג' שמתקרב ובא

אף אחד לא רוצה להעיף ממנו את לאון כי אוהבים אותו אבל כבר מתחילים פחות לסמוך עליו... ושני הצדדים יבואו אליו עם זה אז שי בא אליו עם שיחה חודרנית זה כבר צד אחד שלא מוכן לקבל את המצב הזה יותר אני מניח שאוטוטו הצד השני גם יתעורר והם יעשו את זה גם בדרכם שלהם שאני מניח שתהיה פחות נעימה

bibaso

New member
אין מתמטיקה כזאת

שי אמר בשיחה הנ"ל לליאון שיש 4 שהוא לא סומך עליהם (יוסי, עינב, איתי, וונסה). [הם יכלו להעלות גם אותו וגם את שיפרה עם 3 קולות לכ"א] ואז הוא אמר שיתכן והצביעו לו 3 מאלו שהוא לא סומך עליהם, או מהם 2 ואחד מאלו שהוא כן סומך. המשמעות של הניסוח הזה - המשמעות היחידה זה שהצביעו לו 3 מתוך ה -8 מהוילה. (כי הוא כולל את כל הדיירים כחשודים). הניתוח הזה לא אומר שום דבר. לכן נראה לי שהוא מנסה להלחיץ את ליאון כדי שייאלץ להפגין נאמנות ולעבור סופית לקבוצה שלו. מעבר לזה לפי איך שאני רואה את שי - מהרגע שעלה לגריל יחשוד בטרוף בכל מה שזז, ויהיה שתלטן כלפי קבוצתו אף יותר מבעבר (אם יישאר).

droriko

New member
אתה פיספסת כאן משהו

ההודעה הראשונה שלי(זאת שהגבת עליה עכשיו) מבוססת על ההיגיון שלי בלבד והיא נכתבה לפני ההצהרה של שי , ההודעה שבאה אחריה 0וניתן להבין זאת לפי הכותרת שלה) היא זאת שנכתבה אחרי ההצהרה. . ככה שלהגיד שמה שכתבתי כאן הוא לא נכון בגלל הסמנטיקה ,לדעתך, של ההצהרה זה חסר היגיון. ואם כבר נגעת בבהצהרה, שי אמר בהתחלה שבטח מישהו בגד בו אלא אם כל שאר הדיירים הצביעו כנגדו . דבר ראשון אתה שמעת מהטון דיבור שלו כשהוא אומר "אלא אם כל האוייבים הצביעו כנגדי" שהאפשרות הזאת נראית לו מוגזמת והוא משתמש בה רק כדי להדגיש כמה זה הגיוני שמישהו בגד בו. דבר שני אם באמת שי היה חושב שרק האוייבים שלו הצלביעו לו, הוא לא היה מעלה את זה סתם, ועוד ליד ליאון , במה בדיוק זה היה מועיל לו? מהצד השני היתה לו איזשהיא מטרה בלהגיד לליאון שמישהו בגד בו (אולי ליצור אצלו רגשות אשם, אולי לרמוז לו שהוא יודע שזה הוא ולערער אצלו את הביטחון ,לא יודע בדיוק למה אבל לא חסרות סיבות)

למעלה