עידוכנים מהוילה - יום 50 , ה-20.10

bibaso

New member
אח"כ חשבתי על עוד משהו

עינב זרקה לשי קצת אחרי שעלה על הגריל שגם אנשים שמחייכים אליו שמו אותו על הגריל. עינב זרקה את זה סתם, אבל יתכן וזה גרם לשי לחשוד בליאון, כי הוא היחידי שקרוב לעינב, ואולי היא יודעת משהו.

אור2221

New member
שי לליאון: "עשיתי לך שיחה מאוחר מדי"

שי יודע, או לפחות חושד שמישהו בגד בו.

אור2221

New member
הם רוצים לקדם את העלילה הרומנטית

ונסה ואיתי הם הרבה דברים, רומנטים הם לא. צבר ושפרה זה ממש FAIRY TALE....

droriko

New member
צבר לדעתי לא מעוניין בה

אני אומר את זה על סמך השיחה ביניהם בסוכה כשהוא אמר לשפרה משהו בסיגנון "אני מוכן למערכת יחסים אבל צריך לשמור בוילה על ריחוק , וניישם אותה אחרי הוילה", מזה הבנתי שצבר רוצה את שיפרה בעיקר כשפוטה שלו שגם לא תצביע לו וגם תצביע לאנשים שבכסאח איתו. אם צבר באמת היה מאוהב בשיפרה שום דבר לא היה עוצר אותו מלממש את האהבה בוילה , תכלס אין דבר יותר חזק מאהבה.

BMCB

New member
אני חושבת בדיוק הפוך.

קודם כל לא ידוע לי שהוא אמר לה דבר כזה בכלל, אבל אם כן, זה רק מוכיח שהוא כן רציני בעניין. דווקא בגלל שהוא בוחר לא לעשות את זה בוילה, אלא לממש את הרגשות שלהם בחוץ.

droriko

New member
ברור, סך הכל הכל בגדר ספקולציות

פשוט קצת קשה לי להבין איך בן אדם שמאוהב במישהי יכול להתנהג איתה בצורה כל כך רציונלית ושקולה כשזה נוגע למערכת יחסים ביניהם . גם הבנתי משני כותבים כאן, שאין ביניהם קשר אחד לשני, שצבר בעברו נכווה על ידי אהבה כוזבת ושזה הפך אותו לאדם קר ששונא נשים , אני לא יודע אם זה אמת או בדיה, אבל לפי היחס המזלזל של צבר בשיפרה (יום כן אני מתייחס אליך , יום לא, יום כן ,יום לא) יכול באמת ליהות שזה נכון.

SnowKing

New member
צודק. אני מאוד מקווה

שתהיה בסוויטה איזושהי הבהרה בענין הזה, משהו. צבר לא יכול להחזיק אותה יותר באוויר וזה באמת חשוד.

BMCB

New member
נכון...

אני מאמינה שכן יהיה סוג של דיבור יותר ישיר בינהם מבדרך כלל. אני אישית חושבת שהם נורא מקסימים יחד. ומה שנאמר כאן על עברו של צבר בהקשר לאהבה נכזבת... נשמע לי באמת הגיוני בהתאם ליחס שלו כפלי שפרה, במידה וזו אמת...

ממש נכוןן אפילו הילד שלי בן ה-16

אמר שזה דוחה הקשר הזה, כאילו שמתמזמזים רק כדי להשיג משהו אחד מהשני, במיוחד מצד ונסה זה דוחה.

איזה צבוע לאון

גם עם עינב וגם עם שי, אני לא מבין למה הוא נכנס בכלל לשיחה איתו על ההדחות הוא סתם מפיל את עצמו ועלק הוא עוד זורם איתו כאילו הוא לא בחר בו. ובהקשר של עינב נראה כאילו הוא מסתרך אחריה רק בשבעל לקנות את העולם שלה כדי שלא תבחר בו כי בתכלס הוא לא נראה לי בכלל מחשיב אותה כחברה שלו הוא סתם נסחב לה על הגב. ממש עכשיו הוא ושידיברו על עם הם ישארו הקבוצה שלאון התכוון שהקבוצה היא רנין שי הוא צבר ושיפרה וכמובן לא החשיב את עינב, הוא לא סופר אוה בכלל והלוואי שעינב תפתח כבר את העיניים.

sky2222

New member
לאון שחקן..

ועד שדיירי הוילה ייקלטו הוא כבר יפקיד את המיליון בבנק.. וגם רנין בדרך עם לאון עד הסוף. תזכרו מה אני אומר לאון ורנין ברבעייה האחרונה! הם משחקים מלוכלך ויודיעם לתמרן בין שתי המחנות שיש בבית כרגע.טועמים מפה ומפה וכך בורחים מהאש..היחידים שמשחקים עם שתי קבוצות הבית! אני שונא את המשחק שלהם אבל מבחינתם הם בדרך הנכונה.

איך אתה יכול להשוות בין רנין ללאון ?

רנין מזוהה עם שי גם בוילה , זה ברור לכולם . לאון מצד שני לא מזוהה עם אף קבוצה ודואג כל הזמן להדגיש שהוא אוהב את כולם . לאון משחק את המשחק עם כולם . רנין פועלת על פי הדרך שלה והנאמנויות שלה . רנין לקחה הימור בחיבור שלה לשי . לאון כל הזמן עסוק בקיזוז נזקים כי הוא לא מוכן לקחת את הסיכון הכי קטן . לפי דעתי , אין מקום להשוואה בין רנין ללאון .

droriko

New member
המועמדות להדחה היתה באמת פצצה לפנים בשבילו

זה עירער לו את כל הביטחון עכשיו הוא כבר לא בטוח אם הקהל יתמוך בו

למעלה