עידוכנים מהוילה - יום 50 , ה-20.10

איתי בל

New member
אף אחד לא יכול להיות בטוח בזה

אפילו יוסי שכבר אמר שהוא מרגיש מלך ומפורסם והחזירו אותו כל כך הרבה פעמים נלחץ כל פעם זה לא היה פצצה לפנים הוא ציפה כבר מעל לשבוע שיעלה מישהו שמעולם לא עלה להדחה פשוט הרוחות נשבו יותר לכיוון איתי וזה כן היה מפתיע כמו שחברי הפורום גם חשבו שאיתי הוא יעלה להדחה אבל לא פצצה..הוא כן עצבני יותר ולחוץ כמו כל אחד שעולה להדחה האמת מה שיפה כאן שעד עכשיו עלו באמת אותם אנשים וראינו אותם מגיבים באותה צורה שי כבר קרוב לחודשיים ראינו דבר אחד פתאום הוא מועמד להדחה והוא מתנהג כמו כולם כשהם עולים להדחה קצת פחות נאהב קצת יותר חשדן ובעיקר עצבני ולחוץ זה יפה באמת יש איזה משהו בלהיות על הגריל

blur2

New member
אחרי ששמעתי אותו מדבר על עצמו

כאילו הוא מלך ולא משנה מי יעמידו נגדו הוא ישאר... כבר לא אכפת לי שהוא או שי יעופו... רק כדי לראות את המבט שלהם אחרי שהם שומעים שהם עוזבים.

Saladin

New member
יוסי משוחרר מהתסריט הזה.

מטעמי בריאות כמובן. חח תחשבו מה יהיה אם ידיחו אותו חס ושלום. יותר נכון לומר, תתחשבו! חח.

droriko

New member
הבנתי שמביאים איזה אוסף בקבוקים לוילה

אחד שאומר שבמציאות הוא מצחיק אבל אף אחד לא צוחק מהבדיחות שלו, ושהוא רוצה להיכנס לוילה בשביל למצוא חברים, ושהוא יודע שהוא יהיה שחקן קולנוע כי אמא שלו אמרה לו. בקיצר, נראה שבהפקה הכינו בתור גיבוי בובליל נוסף, למקרה שהראשון יודח .

איתי בל

New member
לא תראה מבט משי

גם אם שי יהיה בשוק היסטרי וישתין במכנסיים הוא עדיין ישמור על פסון חוץ מזה הוא לא יהיה כזה מופתע אני לא חושב שהוא חושב שהוא הולך ביום שלישי אבל הוא יודע ששיפרה חזקה והוא גם לא חושב שהיא תלך והוא חושב שהקרב זה בינו ובין יוסי והוא יודע שיוסי חזר הרבה פעמים אז הוא מתכונן גם לזה סביר להניח שהוא עשה כבר תוכניות מה עישה אם ילך ומה יעשה אם לא ילך יוסי לעומת זאת הבין שהוא מלך גם אמר את זה ממש בגאווה לפני שבוע או שתיים כשכולם היו על הגריל מה שלא כל כך יפה מצידו... אבל הוא צודק הוא באמת לא נשרף מהגריל הזה וגם אם כן סביר להניח שהוא גם לא יהיה בשוק ופשוט יקווה שהבת שלו תקח אני לא מצפה למבטים מפתיעים אולי רק כששי יגלה שלאון הצביע בשבילו

Saladin

New member
מאיפה אתה מביא את זה ששפרה חזקה?

על סמך איזה ניסיון קודם אתה מתבסס? אם אני לא טועה היא היתה מועמדת רק פעם אחת להדחה. לדעתי רוב הסיכויים שהיא תעוף.

איתי בל

New member
פעמיים וחצי

בחצי היא הייתה מועמדת לדקה וחזרה שי מהצד שלו עקב כך שהוא לא רואה מה קורה בחוץ חושב מבחינת איכות אנשים מבחינת איכות שפרה לא רואה שום בובליל אין מה לעשות עינב לא תאהב את זה אבל כן..הם יותר טובים ממנה מעבר לכך שפרה כן חזקה היא מביאה אס אמ אסים יותר מרוב האנשים בוילה אולי יותר מעינב גם

שי מופתע

שי מופתע מכך שמישהו שהוא בטח בו בגד בו . שי מפקפק כעת במערכת השיקולים שלו שהביאו אותו להאמין באנשים מסויימים . שי אמר עוד בתחילת התוכנית כי הוא רוצה להיות מועמד להדחה בשלבים המוקדמים . וזאת על מנת לברר אם יש לו בכלל סיכוי לזכות במיליון . כי אם אין לו סיכוי בכלל אז עדיף לו להיות בבית . זה לא אומר שהוא רוצה להיות מודח , זה רק אומר שהוא לא רוצה לבזבז את הזמן שלו בוילה אם אין לו שום סיכוי להצליח . זאת האג'נדה של שי מתחילת הדרך והוא דבק בה לאורך כל הזמן . העניין הוא שאחרי ההדחה של אשר הוא היה משוכנע שהקליקה שהוא ידע בוודאות שהיא נגדו לא יכולה להעמיד אותו להדחה בכוחות עצמה . הוא גם חושב שיוסי לא הצביע לו ( בטעות ) ולכן הוא מנסה לפענח מי כן הצביע להדחתו . וככל שהוא חושב על זה הוא מבין שיש מישהו שהוא נתן בו אמון ושבגד באמון הזה . בלי שום קשר להדחות זאת מחשבה שמשפיעה על כל אדם והופכת אותו למהורהר . וזה בדיוק מה ששי כרגע . לגבי האמירה ששפרה לא תעזוב יכולות להיות לה מספר גדול של סיבות . בין השאר על מנת לשלוח מסר מעורר לציבור בבית שתומך בו . או בגלל שהוא באמת חש שהוא בסכנה וששפרה ( והוא כבר הבין שיוסי פופולארי מאוד ) יותר פופלארית ממנו . וזה בהחלט יכול לנבוע מהפיקפוק שהוא חש כרגע בנוגע לכל הדרך שבה הוא שיחק במשחק ( במי הוא בטח ואת מי הוא החשיב כהאוייבים שלו ) . לאדם שרגיל לשלוט בגורל שלו זאת סיטואציה מאוד קשה להיות נתון להחלטה של אנשים זרים . מה גם שזה לגמרי לא ברור האם הציבור מעריך את מה ששי עשה במשחק או שדווקא סולד מזה ( אנחנו פחות או יותר יודעים את התשובה , אבל גם זה לא בטוח ) .

droriko

New member
אג'נדה לא חכמה בכלל

מה שי חשב? שאם עם ישראל יראה את כל השקרים והצביעויות והמזימות הוא עדיין יאהב אותו ? לא היה עדיף לו כבר ליהות מנהיג הגון כמו נניח מושיק מהישרדות ? מקסימום אם זה היה עולה לו כמה פעמים במועמדות להדחה הקהל ממילא היה מציל אותו

droriko

New member
ועכשיו גם קראתי את השורה האחרונה שלך

אתה רוצה להגיד לי שחשבת בתכילת התוכנית שהקהל יעריץ את האיש הרע?

הכל טמון בנקודת המוצא .

אם אתה הולך לתחרות ואתה חושב שהקהל יעריך את את היכולת שלך לשחק את המשחק ולתת לו אקשן אז אתה תבחר בדרך הזו לא ? ואם מצד שני אתה ניגש למשחק כצופה ואתה מחפש את הדמות הכי נקייה אתה לא תאהב את האדם שמשחק את המשחק . זה מאוד קל לשבת בבית מחובר לטלבזיה ולפורום ולקבוע שדרך כזו או אחרת טובה מהשניה . בעיניי שי הוא לא האדם הרע . הוא משחק את המשחק לפי הבנתו . הוא בונה על זה שהקהל מעדיף לראות אקשן ולא את ונסה מברישה את שערות הגב של איתי . אז יתכן שהוא טעה בגישה הזו ... אבל קצת קשה לי לבוא אליו בהאשמות על העניין . העונה הזו היא סוג של טבילת אש כלפיי כולם . זה קצת כמו לשים את כף הרגל במים ולהרגיש אותם . ולפי דעתי אחרי העונה הזו ( שלפי דעתי בדרך לכישלון מהדהד ) הקהל יתחיל להעריך את האנשים שבאו לעשות עניין בבית על פני הלמל"מים האלה שמסתובבים בבית ומתנהגים כמו רהיטים . זה עניין של זמן עד שהצדקנות וההתחסדות של ציבור המצביעים תתפוצץ לכולם בפנים . ואז יסיקו מכך את המסקנות הדרושות . כרגיל בארץ , לומדים רק מטעויות . רק אחרי שמתרחש כישלון מקימים ועדת חקירה . ככה זה , הרגל כפייתי כזה של לחשוב בדיעבד . כי אם המסר יהיה בסופו של דבר שצריך להיות חמודים כמו גורי חתולים , משעשעים כמוקיונים ובאופן כללי פשוטים מטיבים וטובים ( וחלילה לא צבועים ותככנים ) . אז אפשר לקרוא כבר עכשיו לעונה הבאה : " הנחירה הגדולה " והרייטינג יתחרה ראש בראש עם הרייטינג של פסוקו של יום .

קרמפה

New member
הממ...

אני לא רוצה להיכנס לטענה הראשית, כי למען האמת יש לי חיבה עמוקה לאנשים שמשחקים נקי, כמו גם סלידה מהשמצות, שהן חלק מהשיטה של שי לשחק את המשחק. אני לגמרי מסכים איתך ששי לא בן אדם רע ושהמשחק שלו לגיטימי לגמרי בד"כ. אבל פעם אחת לפחות הוא חצה את הקו האדום מבחינתי. זוכר את ההתפרצות על נעמה בחצר ליד כולם? זו הייתה אלימות לכל דבר ועניין, לא משהו שצריך לקרות בשום משחק, ובטח ובטח שלא על המרקע בפריים טיים.

sweetdreams

New member
שי הוא סוג של טייפקאסט

הוא לא מאילו שמתחבבים על כולם, הוא מאילו שדבקים בדרך שלהם. אנשים כאלו אמנם צוברים שונאים, אך הם גם צוברים הרבה אוהדים שמסכימים עם אותה דרך, או שפשוט מעריכים את העובדה שהוא עושה את הדברים בדרך שלו. אם זה נכון מבחינתו או לא, אנחנו נראה רק ביום שלישי. אני אישית גם חושבת שהטעות של שי היא שהוא לא מעריך נכון את איך שהוא מצטייר כלפי חוץ, ויותר מזה איך המתמודדים מולו היו מצטיירים. ברגע שהוא מועמד מול שפרה, אז אולי יש לו סיכוי באמת, אבל לא חסרים שם מתמודדים מעניינים שצוברים אהדה, ושי די מזלזל בהם על סמך יחסי הכוחות בבית.. רק היום או אתמול הוא אמר משהו שהוא היה מת להתמודד מול ליאון מאשר מול עינב, מה שמראה שהוא לא מעריך נכון את איך שליאון נתפס בחוץ.

droriko

New member
אז זה לא משאיר לך יותר מדי תקוות

הרי במקסימום שבמקסימום אתה יכול להצליח לפלג את הקהל לשניים בנוגע אליך (למרות ששי גם לזה לא הגיע,ואפילו לא קרוב) וכדי לזכות בתחרות פופולאריות לפלג את הקהל זה לא מספיק, אתה גם צריך לזכות בקונצנזוס ואת זה האיש הרע לא יצליח לעשות אף פעם .

sweetdreams

New member
זה כבר ממש תלוי בקהל

אני מסכימה שפה זה פחות מקובל להעריך אנשים חזקים ושעומדים על שלהם, ויש כאן איזו חיבת אנדרדוגים, או מתמודדים חמודים שמסתדרים עם כולם. בתור מתמודד אתה יכול לנסות ולראות את עצמך דרך העיניים של אנשים אחרים ולהתנהג בהתאם, או שאתה יכול ללכת עם הדרך שלך ולקבל את זה שלא כולם יאהבו אותך על זה. אני לא חושבת שזה מוציא אותו הבחור הרע, אבל זה בהחלט מוריד מהפופולאריות, ואני מסכימה לגמרי שזה כנראה גם מה שיפיל אותו.

clearer

New member
סליחה שאני שוב מזכירה

עם ישראל לא ראה את הצד הנחשי של שי. בערוץ 2 לא הראו אף קטע "נחשי" שלו, אפילו את זה לא הראו: http://il.youtube.com/watch?v=4-iwWi9eRqo !!!!! אז למה אתה חושב (ותענה לי ברצינות) שהעם יודע מי זה שי. לצערי כמעט אין לי ספק ששפרה היא זו שהולכת הביתה.

א ו ח נ ה

New member
שיחנק בסיטואציה שהוא נמצא בה

הוא הביא את עצמו למצב הזה הוא לא היה רגוע לרגע, והיו כמה שעזבו רק בגלל שהוא היה כזה מניאק אני הכי רוצה לראות ת'פרצוף שלו ביום שלישי כשיראו לו שליאון שם את השם שלו בהדחה זה הולך להיות תענוג אמיתי!

ruti

New member
זה לא שי שאמר "אני קובע מי יהיה מודח" ../images/Emo6.gif

חחחחחחח. הוא חשב שהכל לפי התוכנית שלו. חחחח

Jones

New member
שי אף פעם לא באמצע; או בהתחלה, או בסוף!!

ממש איש עקרונות, כמו שפרע - החכמה, היפה והיצירתית.

למעלה