עידוכנים מהוילה - יום 50 , ה-20.10

ruti

New member
דבר מעולה קרה: שי הפסיק לשחק עם השיער השחור

שלו. פתאום הגוף שלו לא מענין. השיער גם לא מענין. שי מרוכז עכשיו בעצמו ובראשו. הוא מחפש את הבוגד/ת. אם הוא היה יודע ש-5 אנשים הצביעו נגדו שזה יותר מלאחרים הוא היה עוד יותר בהלם

rinatt1

New member
יא.. הראו בטעות את שיפרה וצבר במיטה...חחחח

איזה קטע גדול!!! העבירו את המצלמות ככה ממקום למקום ובום... פתאום אני רואה את שיפרה וצבר במיטה..כשהם מסתכלים אחר בשני ממש ממש קרוב. איזה קטע מגניב.. יאללה נראה לי שהם ..יו נו.. עשו את זה.. סוף סוף. כנראה פאק של הצלם.. זה היה ממש לשניה...חחחחחחחח אני מתהלבת ... כי הגיע הזמן.. צבר היבש הזה..כנראה זז לו משהו.. מזל טוב.. זוג אהובים באח הגדול. קולללללללללל בפירגון כמובן :) ונא להצביע לשיפרה ויוסי.. כי שי חייב לעוף

איזה זוג ואיזה אוהבים

צבר הוא הפולניה הכי גדולה שיש.. שפרה כולה מפושקת מתחילת המשחק והוא אפילו לא מנסה האהבל הזה...

rinatt1

New member
ראיתי אותם צבר היה נראה מבסוט... כמו לא יודע

יודעת מה.. ושיפרה בעננים... תראי מחר איך הם יוצאים מבסוטים חבל"ז

mmgg

New member
מה קורה בין שפרה לצבר כשהם לבד

שפרה סורגת ומזינת את השכל צבר אוהב רק מאחורה ומחפש את מי להכיש

ההודעות שלך mmgg

כל כך עמוקות כל כך מנומקות כל כך מנוסחות יפה (ועומדות בתנאים של שפה נאותה שמתבקשת בפורום) באמת, תענוג לעיניים

lizush

New member
התלמידה עינב משתמשת במילה החדשה שלה..

"עושים עלינו קונספירציות".. רק לפני שבוע למדה את המילה מצבר שהסביר לה שזה "קשירת קשר" וכבר משתמשת בזה כנגדה... שלא יגידו שהיא לא לומדת כלום בבית הזה, תנו לה עוד 20 שנה שם והיא יוצאת מינימום שיפרה

Jones

New member
מסכנה אם היא תצא שפרע,

לא מאחל זאת לאף אחד, גם לא לשונאי הגדולים ביותר.

ri8

New member
מישהו יודע מה קרה בסוויטה???../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

shlomitgueta

New member
שוב מצנזרים את השיחות של שי עם ש"צ על

איתי וונסה שי-"בדיוק אחרי שהקריאו את המועמדים, ראיתי את איתי עושה פרצופים באתי אליו ואמרתי לו מה אתה עושה פרצופים אתה צריך לשמוח לא? ואז הוא אמר לי עזוב אני אדבר איתך על זה אחרי זה, וונסה לא הוציאה אתמול מילה, כלום" צבר- "משהו לא מסתדר לי ב100% משהו מוזר כי הוא בא אלי 10 דקות לפני התוכנית ואמר לי.." ואז עברו למטבח לשירים משעממים חוצפנים

shlomitgueta

New member
חשוב: כנסו- שי אמר הרגע לצבר:

כרגע הראו את שי נכנס למקלחת וצבר היה בשירותים שי שאל את צבר:"תגיד שמעת מה אמרו ברמקול בדיוק אחרי שאתה ושפרה יצאתם? (בדיוק כשצינזרו) " צבר-"לא" שי-"שמעתי: שי שפרה וצבר תיזהרו בדיבור שלכם! ברמקול, ואח"כ שניה אחרי זה קראו לשפרה לחדר האח הגדול, אני לא מבין מה כבר אמרנו, אני לא מצליח להבין" הבנתם למה מצנזרים???? כי ההפקה דואגת להם, בעיקר לשי. מזל ששי פלט את זה בשירותים זה רק מוכיח איך מגבים אותו.

האח הגדול פנה ישיר לשי, שפרה וצבר דרך הכריזה

ואמר "תזהרו בדיבור שלכם" - הדבר נאמר רק בחדר של הבנים

superjets

New member
צבר ושי מנסים להבין למה האח התכוון

צבר אמר שכנראה התכוונו שלא ישאל מה המצב בבית ושי הסכים שכנראה זה נכון.

למעלה