עידוכנים מהוילה - יום 50 , ה-20.10

tg151

Well-known member
בסדר אני מקבל

סליחה אם איך שדיברתי היה לא בסדר אבל אני חושב שליוסי ועינב לא מגיע להמשיך בתכנית מהרבה סיבות, אולי אני קצת מעוצבן ששפרה מועמדת להדחה וכמעט כל הפורום יוצא עלייה כאילו מה היא עשתה ואני רוצה להביע דעה אחרת מרוב הפורום.וגם כי אני באמת חושב ששפרה היא בן אדם טוב. זהו זה באמת מיותר כל הוויכוחים האלה. אני אמשיך להצביע לשפרה וזהו.

gwini1

New member
אל תתנצל! אתה הכי בסדר פה מכולם...

סופסוף מישהו שמדבר לעניין. אני נהנית לקרוא את התגובות שלך. וגם אני אמשיך להצביע לשפרה. ובעז"ה יוסי יעוף! אינשאללה!!!

tg151

Well-known member
תודה, כיף לדעת ש...

שיש עוד אנשים שחושבים כמוך ואתה לא היחיד!

כלומר מה שאתה אומר

זה שלשפרה לפי דעתך הייתה סיבה מספיק טובה לקלל כמו שרמוטה ולכן זה לגיטימי אבל ליוסי לא הייתה סיבה מספיק טובה ( כי מה קרה? כולה אין לחם שזה 90 % מהאוכל שלו ) ולכן הסגנון שלו הוא בהמי ומנוול אכן טיעון מנצח

איזה נסחף 90% מהאוכל שלו....

למרות שאני כן חושבת שהתגובה של שיפרה הייתה חסרת טאקט והיה אפשר להימנע ממנע אבל כנ"ל הדגובה של עינב . כשאין כסף לקנות לחם מלא ולא בריא לו לחם מקמח לבן הוא יכול במשך השבוע הזה לא לאכול לחם, זה לא ביג דיל . אני מתנדבת במד"א ויש לנו ילדה בתחנה שסובלת מסכרת ובמהלך קורס של שבוע היא לא נגעה בלחם ( וזה היה האוכל העיקרי שלנו שם ) בגלל שלא היה לחם מלא והיה אסור לה לאכול כי לחם גריל מעלה לה את הסוכר בשניות .

צודקת

אבל ברור שטונה זה מאסט זה הרי בריא והמון חלבונים הבחורה בתת תזונה יש עוד דרך לקבל חלבונים עיין ערך סוויטה...

ואת באמת חושבת שהטונה זה העיניין העקרוני כאן?

טונה כולם אוכלים להזכירך כולל יוס ( שהעיר את עינב כדי שתפתח לו אחת ) ולחם מלא רק יוסי אוכל , אני כן חושבת שצריך להתחשב במידה וזה לא פוגע בתקציב, אבל ברגע שהתקציב עומד בסכום שמספיק למשפחה של ארבע אנשים צריך להתחשב ברוב ולעשות סדר עדיפויות .

בהחלט מסכימה ולכן

הקפיצה של שפרה נגד הלחם בזמן שכל השאר שתקו צרמה לי מאוד וההצעה של הטונה שגם באה רק ממנה באותו סגנון יוסי צריך להתחשב ושפרה צריכה להתחשב ויוסי כבר בעמדת מינוס בגלל הסיגריות וגם קצת יותר מבוגר וגם קצת פחות בריא אז עם כל הכבוד מבלי להכנס לניסוחים לא נאותים כשעומדת צעירונת בת 28 שעם כל הכבוד לה כמעט שילשה את היקף המותניים בפחות מחודשיים מול גבר מבוגר לא בריא וצורחת שלא מוכנה בלי טונה ובלי טחינה ובלי זה ובלי זה זה יוצר אצלי מעט אנטגוניזם

את רצינית???

אדם מבוגר, לא בריא ו-ש-פ-ו-י לא היה נכנס לוילה כזאת מה יש לו כבר לעשות שם? אם זה היה אבא שלי, הייתי מתביישת לצאת לרחוב. יש גבול. אם פעם הוא עוד הצחיק, עכשיו הוא כלום. איבד כל חן. מספיק שמקודם קילל את שפרה בת שרמוטה והבת שלו אתמול קיללה את שפרה בת בת בת בת זונה מראה ששני אלה אנשים תת רמה... אם את מצדדת באנשים כאלה....טוב, מה אגיד לך...

תראי,

גם לי כמו לך, סביר להניח , יש נפילות של כל אחד מהפייבוריטים שלו הלוא כל הפורום הזה עסוק בלהוכיח למה המועמד שלו עדיף על המועמד של השני וכהוכחות מגייס כל גילוי צביעות/ קללה/ התהפכות של השני. אז לבוא ישר ולהקביל ביני ( לדוגמא) לבין המועמד שאני תומכת בו זה קצת ילדותי בעיניי. הקללות האלו היו מאוד לא יפות אבל אני לא רואה כפחות חמורות את כל ההסתות ה"אינטיליגנטיות" של חביבתך אז בואי נסכים שאהדה לא משתנה ברגע בגלל יציאה לא נאותה ותסלחי לי לא להגדיר את עצמי לפי הפייבוריטים שלי.

דווקא המסיתה האינטיליגנטית שלי

אמרה ללאון למשל מספר רב של פעמים: 1. תעזוב את כל מה שכולם אומרים לך ותעשה רק מה שאתה מרגיש. 2. הרבה פעמים כשלאון היה עם שפרה ועינב צצה משום מקום היא אמרה לו: אם אתה רוצה לך אליה, אני לא אעלב. 3. עוד פעם אני יכולה לספר לך ששפרה אמרה ללאון שאם הוא צריך לבחור צד שלה או של עינב, שיבחר בעינב (באחת מהפעמים שעינב רתחה על שפרה ולאון נתקע באמצע). אני לא הקבלתי בינך לבין אף מועמד, רק כתבתי שאם אלה האנשים שאת מעדיפה לראות - אשרייך. אני לא חושבת שיש פה עניין של יציאה לא נאותה אחת, התוודענו מספיק אל עינב ולפה המלוכלך שלה במספר רב של פעמים כשחביבתי אף לא פעם אחת קיללה את הגברת עינב או את אביה, אבל נו, זה ברור שכל אחת מאיתנו תצדד במועמד המועדף עליה, אני שמחה ששלי לפחות אינטיליגנטית ומעניינת ומוכשרת ויצירתית וחכמה ולא ערסית מצויה.

המשפט האחרון שלך ממצה את הכל

" אני שמחה ששלי לפחות אינטיליגנטית ומעניינת ומוכשרת ויצירתית וחכמה ולא ערסית מצויה" כי להגיד " אם אתה רוצה לך אליה" ." תעשה מה שאתה מרגיש" " תבחר בה" מפעיל מניפולציה רגשית הרבה יותר מתוחכמת וכואבת מסתם לצרוח כמו בהמה וזה אכן כל ההבדל ביניהן. שפרה שונה מעינב אך ורב בכמות ,בסאונד ובשפת הקללות ותו לא. הסגנון הוא בדיוק אותו סגנון מבחינת עוצמת ההתקפה. דוקרת ברכות קוראים לזה. מה זה משנה אם בסוף נפצעים?

חלק מהדוגמאות שכתבתי

קרו ממש בהתחלה + עוד כאלה כמו שפרה מנחמת את עינב וכל זאת עוד לפני שנבנו אסטרטגיות ולפני שאנשים תפסו צדדים כנראה קשה לקבל את זה שיש אנשים טובים שאכפת להם מאחרים. (אגב, אם זכור לי נכון, עינב לא אהבה בהתחלה את וונסה ולא את איתי ועכשיו זה הפוך לגמרי, מה שאומר שהיא גם כן אם כך אינטרסנטית לא קטנה וכעת מתאים לה שהם יהיו בצד שלה) כל הבעיה שלה עם שפרה זה שכשהיא באיזור עינב פשוט יוצאת ממש קטנה ועינב, בלי קשר לצעקות או לא, לא מגיעה לקרסוליה ולכן מרגישה מאוימת לצידה וגם כל נושא הדת שצורם לעינב רק ש-מה לעשות - היא לא בוחרת איך אחרים יחיו את חייהם. אדם שקשה לו לקבל את דרכם של אחרים, באמת שלא מקבל את ההערכה שלי. לילה טוב לך, לצערי אני חייבת לפרוש לשינה.

גם אני פורשת

תראי, את דעתך הרי אני לא אשנה אני לא חושבת שעינב מקרבת את ונסה ואיתי מאינטרס , הם אלו שהרי רצו אליה ברגע שקלטו ששבוע אחרי שבוע היא ויוסי לא מודחים. בעיני היא פשוט קיבלה אותם מתמימות? מטפשות? אבל לא מאינטריגה מתוכננת. לילה טוב גם לך ותזכרי, בכל מקרה המליון בכל מקרה לא יהיה שלנו
אז לנוכח הפרופורציות האלו אני הולכת לישון

24 שעות 1

New member
אלונית מילים כדורבנות

רק אל תשכחו להצביע ליוסי ולדעתי שיפרה לשבוע זה עדיפה על שי כי אח"כ נראה אותו עד סוף התוכנית

גבר מבוגר ולא בריא... הלב נשבר../images/Emo14.gif

לי צרם דווקא שכולם שתקו בזמן ששפרה היחידה שדיברה (ודגש על דיברה, לא צעקה) ומה היא אמרה? שלפני שהם החליטו לסכן 50% מהתקציב על המשימה הם נשאלו אם יוותרו על סיגריות וכולם אמרו כן (ואז עינב קפצה ואמרה לה אני לא אמרתי "בסדר" שמעת אותי אומרת "בסדר"? אבל היא לא אמרה שום דבר אחר...) ואז עלה נושא הלחם. שימו לב - שבשום שלב יוסי לא העלה את הנושא - רק עינב. אבא שלי צריך אוכל בריא וכו'... שפרה העזה לשאול איך זה מסתדר עם העובדה שהוא אוכל עוגות, קמח לבן וסוכר ואז עינב "שטפה " אותה ב"מי את בכלל" המסורתי שלה שפרה לוקחת על עצמה תפקיד שאף אחד לא רוצה וזה עולה לה ביוקר היא ישרה וישירה וגם אני חושבת שההערה שלה שהיא "לא מאמינה" ליוסי שהוא יכול לאכול רק לחם כזה היתה מיותרת, אבל בין זה לבין החגיגות והלכלוכים והקללות של עינב אז ואח"כ - המרחק גדול עינב ממש יוצרת בי תחושה של אי נוחות ברצון שלה לחפש את שפרה בכל דבר ונושא רק בגלל העובדה הפשוטה שהיא שונה ממנה והכי נמוכה ההתעקשות שלה לייחס את השוני לאשכנזים הקרים עם לב האבן מול המזרחים החמים. נו באמת, זאת לא גזענות? מתי שפרה אמרה אמירה גזענית עליה? מה היה קורה אילו היתה שפרה מעיזה לצחוק על המוצא שלה כמו שהיא עושה בכל הזדמנות? ("הפרידמנים")

קרמפה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל מילה זהב

למעלה