עידוכנים מהוילה - יום 50 , ה-20.10

קפרי

New member
צודקת בהחלט, החלטה לא נבונה על האופן בו

בו צריך להצביע אבל זה מה יש...

קפרי

New member
את יודעת, אחרי שצפיתי בתוכנית של ערוץ איטליה

וקצת קראתי וראיתי את הדיירים המקסימים שםואת רמתם, והיה אקשן חבל"ז אבל ברמה הוגנת כי כולם צעירים ויפים ומה שעשו היה מאוזן, אחר כך היו פרסומים של אודישינים כאן בארץ ומיד ניסיתי לשכנע את הבן שלי ללכת והוא לא רצה בשום פנים ואופן "אני לא ליצן ולא צריך שיצלמו כל תנועה שלי אמר", קצת התאכזבתי. כשהתחלתי לצפות בכל זאת ורק להשוות (כי בחיים לא צפיתי במכוון בתוכנית ריאליטי, זה סתם וזה ממכר וזה פוגע בי גם עכשיו ברצף חיי), הבנתי כמה חכם הוא היה, כל כך הודתי לקדוש ברוך הוא שהוא מחוץ למשחק הלא הוגן, מלא שרצים, ברמה ירודה ביותר. הבן שלי לא היה שורד שם, למה? הוא כמו איתי, צבר, ואולי בלי לפגוע הרבה יותר חכם, הוא סטייל, רמה, טוב ועדין ומתחשב מידי. אחרי שנכנסתי לפורום הבנתי עוד יותר את מי רוצים כל האספסוף, ועוד יותר שמחתי והבנתי שערמת דוקרנים יש כאן שגם אותי הבהילה בהתחלה לכן אסכם גברתי הלא נכבדה: שיפרה תלך הביתה עם תחושת סיפוק על ששרדה יער של חיות שבועות ארוכות, אבל תבין סוף סוף אחרי שתכנס לפורום מי האנשים ומה רמתם, לא כולם, רובם והכי נחמד יהיה לשפרה-הזכרון המתוק מהסוויטה! אז אם תשאלי אותי-אני שמחה בשבילה.

yaboosh

New member
לידיעתך שפרה היא אחת הדוקרנים שדיברת עליהם.

אין לה לא רמה ולא קלאסה. מה לעשות שיש אנשים פחות אינטילגנטים ממנה, אבל רעים פחות ממנה. העם לא אוהב אספסוף אבל מה לעשות גם קריימר מסיינפלד קצת דפוק וכולם אוהבים אותו. הבן שלך, כל הכבוד שהוא לא הלך, לעשות צחוק מעצמו ואין לזה קשר בכלל לרמת האנשים שם.

קפרי

New member
לא כל החכמים מצחיקים, לא כל הבדרנים חכמים

לגבי שיפרה אני לא מתה על הרבה דברים שהיא עשתה ואפרט, לא מצדיקה ולא אוהבת את הקללה "העסיסית" למרות שהבנתי רק מהפורום, לא אהבתי התנהגות מסויימת שלה במיוחד שאני מסורתית ואפילו קצת מיושנת גם מחמת אולי הגיל אבל אני לא יכולה בשום פנים לעשות לה רצח אופי טוטאלי, אני לא יכולה להגיד שהיא לא מוכשרת, או לא אינטליגנטית (אין לי מדד של איי קיו מדוייק) אבל רואים שהיא לא טיפשה, רעה? לא יודעת אם היא יותר רעה מכל אחד שם בווילה כי כולם כולל כ- ו ל -ם תחמנים ורכלנים ושקרנים ושחקנים, אין כמעט אחד שלא קילל או דיבר לא יפה אם אני לא טועה אולי צבר, איתי ועוד משהו או שניים לכן אין מה לעשות לה כזו שחיטה. לגבי קריימר מסיינפלד שאני במקרה מכירה מהתוכנית ובמקרה שהבן שלאחותי לומד קולנוע בלוס אנג'לס ומכיר על אודותיו המון, והוא מרצה להם באוניברסיטה הוא משחק, משחק דפוק אבל במציאות הוא משכמו ומעלה, (בניגוד לאומנים אחרים שהם לא), כן גם אני אוהבת את המשחק שלו ולא כולם, יש לציין שחולקים עליי כמה אנשים אבל אני אוהבת. לגבי הבן שלי, אני הבאתי אותו כדוגמא כדי לבטא כמה גועל יש בתוכנית ובפורום שזה עשה אותי כזאת, למה? תראי איזה חיצים לא אובייקטיבים ולא מרוסנים וחוסר האיזון. בימים הראשונים נבהלתי בהתחשב שפעם ראשונה אני כאן בפורום ובכלל לי הפעם הראשונה צופה תוכנית ריאליטי , לכן, לבן שלי זה לא מתאים, הוא עדין מידי וטוב מידי והיה בטוח מנוצל ומתומרן פרט לכך זכותו לחשוב שלהיות שם זה לשחק כמו ליצן ולהיות תחת פיקוח תמידי וזה לא מתאים לו, האמת? אני חושבת שהוא צודק למרות שבהתחלה קצת התאכזבתי.

cookies10

New member
עצוב שהאח הגדול התוכנית

מוציאה מתוכינו רק את דברים הרעים, תראו מה התוכנית מוציאה מאיתנו, גם ברחוב כמה זה השפיע עלינו רק אנרגיות שליליות שנשלחות על דיירי הבית שהרוב זה רק שלילי, במחשבות בשינאה בזילזל למה צריך להגיע למצבים כאלה, הרי הם לא עשו לאף אחד כלום הכל זה רק משחק,, אז למה לשנוא אותם... הבן שלך חכם שהוא לא נכנס לתוכנית למה שיסבול....

קפרי

New member
עוד משהו: להתווכח על מי שרוצה או לא להיות

בוילה זה כמו להתווכח עם האחיין שלי שרצה ללמוד קולנוע ואמא שלו רצתה שילמד משהו יותר מעשי ומבטיח, לאמא זה לא טוב ולילד זה טוב למרות, שלעיתים הורה מכיר את הילד יותר משהילד מכיר את עצמו.

אנשים אוהבים רגש

שפרה, עם כל הסו קולד אינטילגנציה שלה, לא מביעה שום רגש למעט תככנות ורוע. יש אנשים עם שכל וסגנון שמלאים בתככנות. האמיני לי נתקלתי בכמה וכמה כאלה. היא לא מעוררת אמפתיה, יוסי כן. וזה לא קשור רק לעדות. היא יכלה לשלוט בוילה אם היתה מגלה קצת אמפתיה לסובבים אותה וכן, גם ליוסי, אשר ועינב. אפילו מערכת היחסים שלה עם לאון נראית לא אמיתית, מלאה ביחסי כוח. היא שולטת בו בחוכמה וזה מייצר אצל האדם אנטי. אגב רנין, השחקנית, הצבועה שמשקרת גם את עצמה, לא מייצרת אצל רוב הצופים אנטי כזה. למה? כי היא מגלה גם רגשות ולכן מתעתעת בצופים. ביום שהקהל בבית יחליט שהיא לגמרי משחקת ומרמה - היא תעבור לצד השנוא. כשיוסי מקלל האדם לא יכול לשנוא אותו משום שרואים עליו שהוא מדבר מכעס אמיתי, מרגש. אצל שיפרה הדברים נראים נטולי אמת. ולא, אני לא מאשקלון, לא בת 16, יש לי ילדים וראו מה - התעודות מראות שאני אפילו משכילה. כך שעניין העם הפשוט מול האשכנזים המשכילים לא תופס פה. ותזכורת קטנה - מדובר בתוכנית בידור. בידור. האנשים אמורים לגרום לנו ליהנות, אף אחד מהם לא מועמד לניהול המדינה. לא שזה רעיון כ"כ גרוע בהתחשב במציאות.

סתונית5

New member
שפרה לא מראה רגש?

מי הלכה לחבק את נעמה ובכתה אתה כשנשברה בפעם הראשונה? למרות שבשבוע הראשון לא התחברה אליה ואף הצביעה נגדה. מאז גם לא הצביעה לנעמה. הרי כעת כשעינב מתלהמת ומאשימה את שפרה שהתעלמה מנעמה ברגעיה הקשים, היא אפילו לא מבינה עד כמה שפרה נפגעה מנעמה שלמרות הקרבה שנוצרה ביניהן, התנפלה עליה שהיא זוממת נגדה. אל מי רנין באה למצוא חיבוק אוהב כשרע לה? מדוע לאון מחפש את קרבתה למרות שכבר מצא חיק רחב מספיק אצל עינב. אל מי באה קרן לבקש עזרה כשאחרי פרישת נעמה הרגישה מבודדת? היחידים שלא אהבו אותה היו אשר ועינב. אפילו יוסי לא הצביע נגדה בהתחלה ולא הבין בתחילה מה יש להם נגדה עד ששוכנע על ידי עינב שהיא מקור הרוע? מי שהצטרף אליהם היה איתי, שבהצבעות הראשונות הצביע נגדה כי הבין שהיא לא אוהבת אותו. (היא הבינה כבר בהתחלה שהוא מציק). קל מאוד להבין מדוע שני אנשים כמו שפרה ועינב יפתחו דחיה הדדית. קשה יותר לראות "קריאת מפה" כל כך מעוותת רוויית שנאה ברבים מהפוסטים תוך סילוף אירועים, וציטוטים חלקיים על מנת להגביר שנאה.

אוי, נו

להראות רגש לקהל בבית. לא לדיירים. עובדה שרוב האנשים לא קונים את החיבוקים שלה. היא לא משדרת אמינות. ואני לא שונאת אותה, אני מאוכזבת ממנה. היא היתה הפייבוריטית שלי בהתחלה.

taltalon3

New member
שפרה או שי, אותו רעיון מצידי שניהם יכולים ללכ

ללכת הביתה ביחד.

אור2221

New member
יוסי קורא לשפרה שרמוטה בת שרמוטה

אין לחם בקניות, לא לבן ולא דגנים ולא פרוס. יוסי שומע ששפרה נכנסה להקריא, חושב שהיא בכוונה לא אמרה, וקורא לה שרמוטה בת שרמוטה. רנין גוערת בו בערבית. עינב בתגובה אומרת בלעג: "אולי היא עשתה את זה בטעות" מקווה ששפרה נהנית עם צבר בוילה, הולך להיות קרב כשהיא תצא.

Yaki J

New member
והאח הגדול אכן אישר לו ששפרע לא ביקשה את הלחם

טעות או בכוונה? פתוח לפרשנות. כמו שאני מכיר את שפרע זה בכוונה.

קפרי

New member
יוסי, "המבוגר" , עם "חוכמת רחוב", "המלך"

"הטוב", "זה שנותן דוגמא טובה כסבא-אבא", "המחנך" , "שאוהב" , "שלא מתכוון"...לוקחים דוגמא מהורים ולא מילדים, לוקחים דוגמא ממורים ולא מתלמידים, לוקחים דוגמא מאנשי שלטון, מלכים ולא מפשוטי העם. לכל חכמי ישראל באשר הם, לילה טוב!

למעלה