את יודעת, אחרי שצפיתי בתוכנית של ערוץ איטליה
וקצת קראתי וראיתי את הדיירים המקסימים שםואת רמתם, והיה אקשן חבל"ז אבל ברמה הוגנת כי כולם צעירים ויפים ומה שעשו היה מאוזן, אחר כך היו פרסומים של אודישינים כאן בארץ ומיד ניסיתי לשכנע את הבן שלי ללכת והוא לא רצה בשום פנים ואופן "אני לא ליצן ולא צריך שיצלמו כל תנועה שלי אמר", קצת התאכזבתי. כשהתחלתי לצפות בכל זאת ורק להשוות (כי בחיים לא צפיתי במכוון בתוכנית ריאליטי, זה סתם וזה ממכר וזה פוגע בי גם עכשיו ברצף חיי), הבנתי כמה חכם הוא היה, כל כך הודתי לקדוש ברוך הוא שהוא מחוץ למשחק הלא הוגן, מלא שרצים, ברמה ירודה ביותר. הבן שלי לא היה שורד שם, למה? הוא כמו איתי, צבר, ואולי בלי לפגוע הרבה יותר חכם, הוא סטייל, רמה, טוב ועדין ומתחשב מידי. אחרי שנכנסתי לפורום הבנתי עוד יותר את מי רוצים כל האספסוף, ועוד יותר שמחתי והבנתי שערמת דוקרנים יש כאן שגם אותי הבהילה בהתחלה לכן אסכם גברתי הלא נכבדה: שיפרה תלך הביתה עם תחושת סיפוק על ששרדה יער של חיות שבועות ארוכות, אבל תבין סוף סוף אחרי שתכנס לפורום מי האנשים ומה רמתם, לא כולם, רובם והכי נחמד יהיה לשפרה-הזכרון המתוק מהסוויטה! אז אם תשאלי אותי-אני שמחה בשבילה.