עידוכנים מהוילה - יום 50 , ה-20.10

קפרי

New member
איך תגיבי אם אכתוב לך: שיפרה עם צבר בחדר

לה, לה, לה, ומגיע לעינב? וגם: יששששששששש "שימותו הקנאים והרמאים והנצלנים?" נכון שזה נשמע סגנון מפגר ודבילי ולכן תביני שאני בעד פלונית או אלמונית ודבילית כמוה ושאני בסך הכל תנוקת מתלהמת ומתלהבת? אז זו את, ותאמיני לי שמי שהולך לזכות שם, יזכה בחסד ולא בזכות והמיליון לא חשוב, אמרתי כבר שהערב של שיפרה שווה מכל גם כי שניהם רצו זה את זה? את בין כה לא מבינה עדיין, עד שתתבגרי עוד קצת. המיליון לא חשוב שם, חשוב המסר, התמונה של פני המדינה ואני ועוד רבים כמוני מתביישים שאלה פניה.

אפילו ארז ואסי הסתלבטו על שיפרה וצבר

אני ממש מקנאה שהם ביחד מה אני יגיד לך....מקסימום יצא מהחדר הזה סריגה של כובע ואם הם ילכו ממש רחוק, אז יצא להם סוודר.... את רצינית בתגובה שלך??? חחחח....ועוד את רושמת לה,לה,לה,לה,לה, על זה שהם ביחד...חחחחחח,ומגיע לעינב?..שוב...חחחחחחחח, עינב השיגה בדיוק את מה שהיא רצתה,אם לא תלך שיפרה ילך הנחש השני שי... קפרי, בואי אני יגיד לך יותר מזה, אני מאחלת לשיפרה וצבר להיות זוג,הם כל כך מתאימים בחפירות שלהם ואני לא יודעת אם יש עוד הרבה אנשים כאלה מוזרים (בעיקר שיפרה)

קפרי

New member
נו באמת, די כבר עם ההודעות האלה. שכל אחד יעשה

מה בא לו אני לא אתחיל לחנך אותך כאן על גבי הפורום וגם אין לי כלום עם שפרה וצבר אבל אגיד פעם נוספת ואחרונה, בחורה מאוהבת ובחור אוהב, שווה להם הכי בעולם להיות ביחד ואני חושבת שמגיע לה לפחות את זה. לגבי הסריגה כמעט כולם התחקו אחריה ותרמו שורה או שתיים כולל עינב.וזה כישרון אדיר למקוריות שמכלום עשתה מסרגות, יכולה לשרוד באי? ועוד איך, לאומנים זה הא' ב'. המבחן הראשון שעושים כדי להתקבל לאומנות הוא בדיקת מקוריות ובל נכחיש שיש לה את זה. חג שמח מתוקה.

קפרי

New member
קודם תבהירי את עצמך, כי אם את דו פרצופית אל

תפני אליי ועדיף כך.

mui mui

New member
קפרי את לא הבנת כלל את המייל

ובאשמתי.. הייתי בטוחה שתביני אותי.. נראה לך שאם הייתי דו פרצופית.. הייתי שואלת אותך כאן בפרהסיה אם קיבלת את המייל שלי.. הכל נובע מחוסר הבנה.. מקווה שהבהרתי את עצמי במייל האחרון..

אני חושבת שעכשיו המצב הכי טוב שיכול להיות

שפרה בסויטה- לא צריכים לדאוג בגלל התקציב, יש לה 12 שעות של אוכל ממסעדה= חיסכון של שני אנשים לפחות באוכל שנשאר צבר בסויטה - יש לו טלפון כדי לחייג 100 במקרה של אונס איתי- ישן טוב בלילה, פנוי לשבת עם יוסי משבע בבוקר ולהרגע מהאמבוש ששי ניסה לעשות לו עינב - מסמסת לעצמה בעזרת הזגוגיות הענקיות שמרכיבה במסווה של משקפי שמש יוסי- מתכונן לתרגיל שפשוף הציצים היומי ליאון- חולם חלומות זימה שי- עדיין ישן וממתין לליאון שיתעורר כדי לבדוק לו מתחת לשמיכה אם לא פיספס עוד פעם ונסה- דוהרת בחלום על צבר רנין- שרה בלאדי בלאדי מתוך חלום, לדעתי ההפקה צריכה לארגן לה תוכנית הגנת עדים מול תייסיר ואבא שלה כשתצא ואני? לא להאמין , זה קורה, סוגרת את המחשב והולכת לצאת מהבית. הו , האימה , הפחד, איך אשרוד בקניות ללא הזרקת האח הגדול הקבועה?

קפרי

New member
הודעה ברמה ירודה ביותר!!! לא מאמינה כמה אנשים

יכולים להיות מ ג ע י ל י ם! אבל מה, אפשר להחליק עליהם, סתם ילדים שעוד לא התבגרו! לא כן? אם את באמת אמא בטוח שאת מתביישת לקרא את ההודעות מהסוג הזה.

gwini1

New member
הבנאדם צריך להתבייש - לאיזה התנהגות הוא ירד

כשחושבים על זה הוא לא ירד...הרי הוא תמיד היה שם. למטה...

יוסי יצא הכי צבוע מכולם שם ויש לי דוגמא

הוא משחק אותה עצבני שאין לי את הלחם הבריאותי שלו ומקלל את שפרה כאילו הוא מת בלי זה. כששי מציע לו לומר לבת שלו לעשות לו לחם מהמתכון שעל הקמח הוא משחק אותה פתאום "אפשר מחר, זה לא דחוף". יא אללה איזה צבוע. אה, פתאום זה לא דחוף לך?

למה צבוע?

ואולי עכשיו 1 בלילה ויש כאלה שלא חזירים שדחוף להם לבלוע בשעות כאלה? ואולי לא רוצה להעמיד את הבת שלו עכשיו במטבח? העיקר ישר לצעוק

למעלה