עידוכנים מהוילה - יום 50 , ה-20.10

לא נכון

קודם כל בואי נגיד שהוא לא מרבה לעשות לו את הארוחות שלו וזה לא משנה מתי הוא יבקש כי כשרעבים אז רעבים, כך שהיא במילא תעשה לו את האוכל. דבר שני היא כל כך דאגה להגן עליו מול שפרה שאין לה בעיה לבשל עבורו. כל טוב.

נו בסדר אז בדיוק בגלל

מה שכתבת הוא אמר שזה לא דחוף. כי יודע שמתי שירצה היא תכין בפראפרזה YOU REST MY CASE וכל טוב גם לך כמובן

אלונית כל מינה ../images/Emo45.gif, לשפרה מותר להגיד לאשר

מזדיין, לשפרה מותר הכל, עד לא מזמן אהבתי אותה וןמאוד. היא פשוט מגעילה ומתנשאת. כן יוסי קילל כי בטוח שפרה עשתה את זה בכוונה, כמה רוע בבחורה אחת. מגעילה. מסכן רצה לאכול ופתאום מבין שאין לחם, הרי זה ברור ששפרה עשתה את זה בכוונה. פשוט בחורה ללא טאקט.

omer719

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סקר הפורום עודכן ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

tg151

Well-known member
כל הכבוד לכם שאתם מצביעים ליוסי ממש כל הכבוד

עכשיו אתם תצחקו שיוסי קרא לשפרה בת שרמוטה נכון, יפה מאד איך שהוא מתנהג, לקרוא לבן בת שרמוטה. כל הכבוד לכם שאתם מצביעים לאנשים תת-רמה שכל דבר רע שתגיד עליהם הוא מחמאה בשבילהם בשביל זה אתם מצביעים כל הכבוד לכם!!! אנשים כאלה דוחים ומגעילים לא ייאמן לאיזה דרגה הם יירדו פשוט גועל נפש!! אז כל הכבוד לכם תמשיכו להצביע לו, כל הכבוד!

Prime Time

New member
טוב אבא

מה קורה עם הגל הטפות הזה פתאום? למיטב הבנתי, ההצעה היא חופשית וזכותינו להצביע למי שנרצה. לא טוב לך? תצביע לשי הנחש או לשיפרה הצבועה, שד"א גם לה לא חסרות מילים "יפות" בלקסיקון.

tg151

Well-known member
אני בכיף מצביע לשפרה ושי../images/Emo13.gif

כי אתם בעד אנשים כאלה בעיה שלכם לא שלי. כי עינב ואבא שלה הם הנחשים הכי גדולים בבית וההתנהגות שלהם זה בכלל תת- רמה שפרה היא בן אדם אמיתי,כנה,אכפתי,טוב לב,נחמדות ועוד הרבה דברים טובים עינב נתפסת לקטנות בשפרה ונוטרת לה טינה. אני בתמימות חשבתי שאנשים במדינה ירצו לראות אנשים טובים ולא רק בידור, יופי אז היוסי הזה "מצחיק" (וואי איזה קורע מצחוק שהוא עושה "היא כמו דבורה עוקצת", ממש נקרעתי מצחוק...) אבל בסדר תעשו מה שאתם רוצים. ולרדת כל הזמן על שפרה זה התנהגות לתפארת מדינת ישראל ממש. ושפרה לעומת משפחת בובליל האלה לא תתחיל לקרוא לעינב "כלב ים" בגלל הצחוק שלה כי שפרה בן אדם נורמלי

Prime Time

New member
אכפתי? טוב לב?

אתה בטוח שאנחנו רואים אותה תכנית? השיפרה שאני ראיתי מטיפה לליאון על חברותו עם אשר (לא צריך ללכת רחוק, היום במרכזי הראו את זה), יושבת מול ליאון בזמן ששי מעמיד אותו למשפט ולא עושה כלום למען ה"ידיד" שלה אלא להיפך- מוסיפה דלק למדורה ועוד כמה דברים ש"נחמדות וטוב לב" הן ממש לא המילים לתאר אותם, ככה שגם זו לא התנהגות לתפארת מדינת ישראל. או כל מדינה אחרת.

Lomsahne

New member
כן...

מטיפה ללאון על חברותו עם אשר ? אם היית טורח להבין את המטרה של השיחה היית מבין שהמטרה שלה הייתה להסביר ללאון שהוא לא שונה ושהוא בנאדם שווה בין שווים ותהיה בטוח שהמטרה לא הייתה ללכלך על אשר. במשפט שלי שי ? טוב שלא אמרתם הוצאה להורג ? הנה מתברר בסוף ששי צדק ולאון הצביע לו.אל תדאג היא לא תקפה את לאון כמו שכולם חושבים אתם אפילו לא שמעתם את האודיו בשיחה חוץ מהסוף.אם היית ער באותו יום בארבע בבוקר הייתה רואה את המילים ששפרה אמרה לו ואת החיבוקים והחום והאהבה שהעניקה לו מכל הלב בלי זיופים בלי אינטרסים בלי שקרים ובלי צביעות-היית מבין על מה אני מדבר {לא סתם הוא קורא לה אמא,ועד כמה שאני יודע אמא גם נותנת בראש לפעמים לבן למרות שהיא אוהבת אותו}

לדעתי החולרה האמיתי הוא לאון

איך בסוף שיחת עידוד אימהית חמה משפיעה וטהורה כזו הוא עוד אומר שהוא לא מרגיש טוב ויוצא עם דמעות בעיניים? פויה לאון

Lomsahne

New member
קודם כל הוא רגשן...

אני חושב שאם הוא היה נפגע הוא לא היה מתקרב אליהם יותר ומתרחק מהם {דבר שלא קרה} וגם לא היה טורח לשקר לעינב כשהיא שאלה אותו מה קרה.נקודה למחשבה.

שום נקודה למחשבה

אל תטעה לאון הוא אסרטג מעולה רק שהוא לא עושה את זה מלוכלך כמו שי הסיבה היחידה שלא סיפר זה כי הוא נזהר מאוד מאוד שלא לתפוס צד

למעלה