עידוכנים צהריים/ערב- יום 46, ה- 16.10

bibaso

New member
השאלה אם יחליטו על זה באמצעות הצבעה

השאלה אם יחליטו על זה באמצעות הצבעה - ואז הוא חייב להביע את דעתו

Yaki J

New member
אני גם חושב. שפרע היא התגלמות האמירה "היה חכם

אל תהיה צודק". כי בתכל'ס - היא צודקת. הם ידעו מראש מה הסכנה שהחליטו להמר על התקציב. אבל מחינת חוכמה- היא לא חכמה: היא חשפה צד די מגעיל (עוד עם האמירה שלה על הגרגרנות) וכמעט והבטיחה לעצמה עכשיו קול מעינב, יוסי וונסיה.

עינב לא שמעה את השיחה, ואת דעתה של שפרה

יוסי נכנס ויצא מהחדר, וגם לא בטוח שהוא היה קשוב לשיחה, מצד שני, איתי כן היה בשיחה. אומנם הוא לא נקט שום עמדה בשיחה, אך שוב, כאן יהיה המבחן האמיתי שלו, האם הוא יילך ויגיד לעינב מה ששפרה אמרה, האם הוא שוב יהיה חסר עמוד שידרה, ובהצבעה יצדיק את הצד של שפרה, כי זה הרוב. בכל מקרה, כרגע עינב לא יודעת שאלו התוכניות של שפרה, למנוע מהם כל סיגריה בתקציב הבא. מעניין יהיה לראות את התגובה שלה לכשזה יתגלה לה.

Jason2

New member
אין שום סיכוי

שעינב ויוסי לא יצביעו לשפרה ולא משנה מה היא תגיד או תעשה. ואני מאוד מקווה שבדיון על התקציב שפרה לא תעמוד מהצד אלא שתתקוף אותם, הגיע הזמן.

cookies10

New member
עם כל מה שמדברים על שי

יש לו לב טוב יותר מלשיפרה, הוא לא אכזר אם לא יפגעו בו הוא לא יפגע באחרים. הוא אוהב לעזור ולא להתגרות כמו שיפרה מאז שאשר יצא ומאז שצבר ניגרר אחריה היא מרימה את האף שלה בצורה בלתי ניסבלת כאילו שהיא בעלת הבית וכולם ילדים שלה אין לה את אשר ואין לה עם מי להתעמת...רק הוא ידע מי היא שיחזירו לנו את אשר כמה שיותר מהר ושיעיפו אותה במקום היא סתם פגע רע...מאוסה כבר...

סתונית5

New member
ממשיכים עם ציטוט חצאי אמיתות????

למען האמת אמרה שבתחום הירקות אי אפשר להסתפק רק בעגבניות ומלפפונים כי לרנין (הצמחונית כידוע) גזר אחד הוא ארוחה שלמה.

אריאל5

New member
זה מוציא אותה עוד יותר גרוע

צמחוניים יכולים לאכול עגבניה מלפפון כל סוגי הפסטה כל מוצרי החלב הם רק לא אוכלים בשר אפשר לחשוב שכל היום אוכלים שם בשר?

BeN ShaDe

New member
זה הכי עצבן אותי.

די , זה הגיע למצב שאני כבר לא יכול לראות את הפרצוף שלה מבלי להתעצבן לגמרי.

DanaBaudelaire

New member
מה?

אני לא מבינה מה מפריע לה שיהיה גם להם.. נראה לי שאתם צודקים והיא פשוט רוצה ליצור אווירה מתוחה כדי שהאש תופנה כלפי המעשנים. אני מקווה שהיא תהיה על הגריל השבוע וככה אולי היא תלך. היא התחילה ממש לעצבן, בהתחלה חשבתי שהיא דווקא נחמדה.

BeN ShaDe

New member
ועכשיו הם שוב הולכים לישון.

ממה הם עייפים כ"כ לעזאזל?! כל היום הם יושנים.

sky2222

New member
פשש איזה תוכנית..כולם במיטות ב 5 בערב.

בית הבראה ממש. מסכנים עובדים קשה החברה.

eli7r

New member
מעניין אם גם היום צבר ידאג לקים את הבטחתו לאש

ויברך על 4 המינים.....

rachelMcfadden

New member
שפרה כזו מעצבנת!

היא כ"כ אנטי עינב ויוסי שהיא תגיד הכל כדי שלא יהיו להם סיגריות בתקציב, ומה היא חושבת לעצמה שהיא אומרת עליהם "חזירים וגרגרנים"? היא מעצבנת! אני רוצה שהיא תודח אפילו לפני שי ורנין

אוי..אני לא סובלת אותה

וואי אני מתפל הכל לת שתיפול עליה איזה מצלמה מלמעלה בדיוק כשהיא צוחקת את הצחוק המאולץ והמעצבן הזה...יואו היא תעשה הכל נגד עינב ויוסי שתיחנק...אני אומרת לכם ביום שהיא עוזבת את האח הגדול אני שוחטת 7 כבשים ופרות ועושה הקפות סביב הבית שלי...

למעלה