עידוכנים צהריים/ערב- יום 46, ה- 16.10

ShukyD

New member
יא רבי כל הכבוד לך שהפסקת לקלל ועכשיו את חלק

מהפורום.

כפרה שמע

אני יש לי פטיל קצר אני תמיד בסבבה אבל שונאת חפרנים ומעצבנים הרבה אנשים אומרים לי שאני ממש דומה לעינב בכל אופן מה לעשות נשים צריכות לאכול את כולם

ShukyD

New member
אם את באה בגישה של: נשים צריכות לאכול את כולם

פלא שאת נראית כמו עינב?

א',לא הייתי מתגאה בזה שאת

דומה לעינב... וב' מה קשור בכלל המשפט המטופש השני על הנשים???

HilaZ1

New member
הם מתכוונים להחזיר את השידור או מה? ../images/Emo122.gif

כבר עברו שעתיים יאללה תנו לראות!
וואי לפי המשימה הזו בגירסא הבריטית,לא בטוחה שהם בחרו טוב....הם חשבו שזה כבד וצריך כוח סיבולת אז הם לקחו את שי ואת צבר בשביל הכבל (יוסי זה בסדר נו,הוא לא יכול מסיבה בריאותית) אבל בעצם אולי היה עדיף בנות שיעשו את זה,פחות יסבלו מהחשמל ואולי יצליחו יותר טוב כי זה יציבות וסבלנות,ובכלל לא קשור למשקל וכובד.נראה לי,בכל מקרה
נו טוב...יהיה מעניין לראות את יוסי ושי מתנהגים בסבלנותXDDD יוסי יקלל כל הדרך

יNOT

New member
../images/Emo6.gif כל עוד תראה את זה אח"כ

יפסיקו לך את השידור עוד אלף פעם
(בשיא הרצינות לא יכלו כבר להכניס פרסומות באמצע
?! משהו כמו "לך יש את הכח להשפיע, מי יודח מהווילה "
) 0

יNOT

New member
כמוך כמוני ../images/Emo8.gif

ואיזה שטויות אני רשמתי חוץ מעובדות?

ShukyD

New member
תנסה 90 אחוז מההודעות שטויות

5 אחוז עובדות 5 אחוז דעות מי אתה שתקבע מה עובדה ומה לא כשאתה חושד בבנאדם שהוא יחצן, מאיפה לך הבטחון שהוא אכן יחצן? אבל לעומת זאת כשבאים ואומרים לך שעל פי כל הסימנים רנין מאוהבת בשי אתה תעשה הכל, הכל, הכל, כדי לדבוק בעמדה שלך גם אם זה לגרום לעצמך להכנס להכחשה מטורפת

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

(אני כל הזמן שוכח עם מי אני מדבר פה בפורום
) אני קובע מה עובדה על פי מה שהתרחש - התרחש, ראית את זה קורה , הגבת לזה, זה עובדה. יחצ"ן - מפרסם אתר , מפרסם פרסומות לתוכנית. (חפש את ההגדרה במילון ) אז מה אם אומרים?
אנשים בפורום הם לא מקור מהימן למידע בכלל
עד היום לא היה הוכחה , הם לא ראו שום דבר שלא יכול להתפרש לכאן או לכאן. ...אבל הם בחרו לפרש את זה בדרך הנוחה להם. יש לך עוד?
בכיף

יNOT

New member
המשפט שאמרת...

היית חושבת על משמעותו לא היית טורחת לכתוב את הפוסט האומלל הזה . "ופירסום" - זה מה אחרים עושים בפורום, לא אני.

למעלה