עידוכנים צהריים/ערב- יום 46, ה- 16.10

יNOT

New member
../images/Emo4.gif אז בעצם ההפקה נותנת להם הנחיות בימוי ?

מישהו יכול לסתור את הטענה הזו?

יNOT

New member
למה?

את יכולה לקרוא את ההודעה שאליה שירשרתי , שאומרת בעצם אותו הדבר.

לא, לא אכפת לי.

תמיד בשיחות אתה חייב להגיד את המילה האחרונה. אתה מפציץ בסמיילים. אתה עקשן מדי - הדעה שלך מקובעת ואי אפשר לשנות אותה. אתה גם הרבה פעמים מנסה להצחיק כשזה ממש לא במקום וכשזה ממש לא מצחיק. כל זה נאמר בלי שאני מכיר אותך אישית ובלי שאי פעם דיברתי איתך, וזה נאמר על פי הדיונים שהיו איתך בפורום.

יNOT

New member
בבקשה

אני לא יודע עד כמה אתה קורא דיונים בפורום, אין לי שום אגו לומר את המילה האחרונה, אם זה נראה ככה זה בגלל ששואלים אותי שאלה או מעירים הערה שמה לעשות....מחייבת תגובה. (בגלל הנושא, לא בגללי ) אני מפציץ בסמיילים? הסמיילים נועדו בדיוק לשימוש שאני עושה בהם להעביר מצב רוח. אני לא עקשן מדיי אני רק לא קל דעת, הדעה שלי ממש לא מקובעת, לא יודע אם אתה זוכר אבל היו פעמים שאני רצתי פה בכל פוסט שהיה בשרשור רק בשביל לומר כמה התוכנית טובה, נכון שאמרתי שיש גם עריכה מגמתית, אבל זה רק בגלל שאני אומר את האמת.(ולהזכירך דברי אשר לגבי רצח רבין לא שודרו בסוף בתוכנית המרכזית באותו השבוע, אלא שבוע לאחר מכן , בתוספת של "שחור לבן" בשביל האפקט ) ברגע שהתוכנית שווה זבל אני אומר גם את זה. על חוש הומור אני באמת לא יכול להתווכח, אני באופן אישי גם לא מוצא חצי מהבדיחות של אנשים פה בפורום מצחיקות, בכל מקרה אתה לא מחוייב לצחוק (גם אני נוהג ככה ) שוב תקרא את הדיונים קצת יותר לעומק ולא פוסט בודד, תבין את ההקשרים , ואח"כ תוכל לבוא ולומר את דעותיך אחרי שכל העובדות בידיך.

כמובן שאני לא קורא את כל הדיונים בפורום.

אני קורא רק את מה שנראה לי מעניין. ומה לעשות, זה מה שראיתי. ואני לא אמרתי שאתה לא אומר את האמת! דווקא לפי מה שראיתי אתה נראה לי בן אדם שדווקא אומר את האמת שלו, למרות שהרבה פעמים אנשים לא מסכימים איתה. ודוקא על זה צריך להעריך אותך.

cookies10

New member
הבנתי את כוונתה לא קשה להבין

כשאתה לא כותב כלום בהודעה, אתה לא צריך בהודעה שלא כתובה להוסיף סמיילי מה שאתה עושה כותב את הנושא ובהודעה שם רק את הסמיילי... אז זה מעצבן אותה, לפתוח את ההודעה שלך. בשביל לראות את הסמיילי אם אתה לא כותב שום הודעה תכתוב רק תנושא ובהודעה אל תוסיף סמיילי, זה מבלבל את הקורא..כי יש עיגול כחול כדי לפתוח ולקרוא תהודעה וכשפותחים רואים סמיילי.. וכל פעם לפתוח הודעה שיש בו רק סמיילי זה קצת מוגזם בתקווה שהבנת ושתתחשב גם באחרים....תודה

נועה21

New member
בחיים שלי לא רציתי להעיף בוקס לסמיילי

עד שהתחלתי לקרוא את ההודעות שלך. משום מה הסמיילים שאתה מפוצץ איתם את ההודעות מעצבנים אותי עד כדי כך שבא לי להעיף בוקס לסמיילי הצוחק, את הסמיילי המבוייש בכלל בא לי לחנוק.

יNOT

New member
אוקיי ,

אז יש לך עניינים לא פתורים עם סמיילים....מה זה קשור אליי??

נועה21

New member
אז זהו שזה קורה לי רק בהודעות שלך

הסמיילים של האנשים האחרים בפורום לא עושים לי את זה....

יNOT

New member
אז בעצם את אומרת שזה משהו אישי אבל

לא יודעת ללהסביר למה... צר לי אין פה הרבה שאני יכול לשנות...

מזל שצבר היה זה שהעביר,

תארו לעצמכם שיוסי ואיתי היה עושים את זה. כבר כולם היו מתהפכים עליהם...

למעלה