עידוכנים צהריים/ערב- יום 46, ה- 16.10

היא אומרת שהיא לא מוכנה שתהיה אפילו קופסא

אחת בתקציב השבועי ושהם יעלו את זה להצבעה. אני צופה ש יוסי עינב ונסה ואיתי יהיו נגד עכשיו השאלה איך לאון הנגרר יחליט אם הוא יהיה איתם, יש להם רוב.

dianelev

New member
If she would have shut up

Shi would have agreed with leon and the smokers would have gotten a pack each. Shifra is a b*tch. Plain and simple.

ליאורי13

New member
היא עושה דווקא והולכת פרנציפ

למה? למה להיות כל כך רעים למה? היא יודעת שלרנין יש סיגריות אז לא איכפת לה להיכנס באלה שהיא רוצה להדיח ליאון אינטרסנט,הוא כבר ריכל על עינב, לכן יש מצב שהוא יצביע לה הוא הכי צבוע שם בא לי להקיא מליאון

Prime Time

New member
חכה שהיא תתחיל עם הכוסמת,

החלב קוקוס, החלב סויה והחלב שקדים שלה או מה שזה לא יהיה...

RoGeR MaSoN

New member
היה ממשיכה:צריך גם נוזל רצפות..

הם יכולים לחיות בלי זה פור גאד סייק.

tg151

Well-known member
הרי כל דבר שהיא תגיד אתם לא תאהבו

כרגיל, כשלא אוהבים מישהו כל הזמן רק אומרים כמה הוא עושה רע ורע. שפרה מאד הגיונית והיא אמרה שצריך גזר וחסה היא לא כפתה עליהם לקנות גזר וחסה הם הסכימו שצריך אחרי שהם אמרו שלא צריך היא אמרה שצריך זה הכל. זה מעצבן שעכשיו כל דבר קטן שהיא אומרת כולם מתנפלים עליה

Prime Time

New member
גם אם הייתי מעריצה שלה

דברים כאלה היו נראים תמוהים בעיניי..

ברור, הכי לא הגיוני שמישהו ירצה לאכול חסה

או גזר!!! בחייאת ראבק, רדו ממנה, זה שאתם לא אוהבים ירקות לא עושה את שאר העולם מטומטם.

droriko

New member
אה את צודקת

אנחנו לא שונאים את שיפרה, אנחנו פשוט נורא שונאים ירקות ומוציאים את שיפרה המסכנה את הזעם שלנו כלפי הירקות להדיח את הירקות!

כי היא בכוונה מחליטה על דברים כדי שלא ישאר

תקציב לסיגריות. היא עושה דווקא, ואת זה אנחנו לא אוהבים.

droriko

New member
די כבר!! די!!

כל פעם שיורדים כאן על שיפרה יבוא החסיד ה"אוביקטיבי" התורן שלה ויצעק כמה לא הוגן כשיורדים כלפי שיפרה, כאילו "מחפשים" אותה . מתי תקלטו שרק בגל דברים כאלה אנחנו שונאים את שיפרה שלכם , נודניקים.

אורישקי

New member
צר לי שאני אומר את זה,אבל את פשוט

בורה. על כל אחד שיחמיא לשפרה את תגידי שהוא אחיות שלה בהרבה כינויים.ואולי את חברה של עינב? זה פשוט אידיוטי מצדך,זה שאת שונאת את שפרה וצבר זה לא אומר שהיחידים שאוהבים בעולם הם הקרובים שלהם.

droriko

New member
יש בסיס למה שהיא אומרת(לא שייך אליך)

האחיות של שיפרה פשוט פותחות כאן מיליון ניקים , וזה כבר הוכח (כל ניק במקרה גם מפרסם את הבלוג של הכלבה שלה). אז כנראה שהיא השתמשה בזה כדי לצחוק עליך כאילו אתה אחד מהניקים , אל תקח את זה אישית .

למעלה