עידוכנים צהריים/ערב- יום 46, ה- 16.10

mui mui

New member
droriko אל תטעה.. אני למשל כן מעדיפה את שיפרה

על מסםר מתמודדים בבית בינהם עינב (לגבי בובליל עד עכשיו האהבתי.. עכשיו כבר מתחיל לאבד את ה"קסם") אי אפשר לעולם להאשים אותי בגזענות כחצי תימנייה וחצי אשכנז (אמא גי'נגי'ת ואבא כהה.. כך רצה הגורל) הייתי לזמן קתות בבלוג של האחיות של שפרה.. לא הצלחתי ליצור קשר ידידותי/אינטרנטי עם האחיות של שפרה.. ללא קשר לזה.. אני מוצאת הגיון ברוב הדברים ששפרה אומרת.. מה לא ברור שצורך בסיסי לא נוגעים?? המשימות לא הופכות ליותר קלות.. ואם ישתמשו בכל המוצרים השבוע+ יכשלו בשבוע הבא.. הם נתקעים עם לחם ומרגרינה.. . רק כדי שגברת עינב תיקח חמצן.. עינב אמרה שהיא מסוגלת לא לעשן ! - היא לא רוצה... והנה אבא בובליל יצא היום בחדר גבר גבר! ואמר "אני יודע לספוג עונשים" הרשימה שהם עושים היום עוד תשתנה ביום שבת בער.. הם עוד יגלו כמה הם אכלו ומה נשאר.. ויהיו בצרכים הבסיסים עוד דברים.. 700/900 שקל לשבוע זה כלום לכמות כזו של אנשים. זה בדרך כלל חשבון למשפחה בעלת כ4 נפשות לשבוע וחצי שבועים (תלוי בגיל/משקל וכו) ב100 שקלים של הסיגריות ניתן להחיל נייר טואלט /נייר כסף.. ועוד הרבה אחרים.. חסה וגזר הם ירקות עקרוניים כי הם טובים למרק עכשיו שהחורף מגיע והחסה גורמת לשובע.. . וכו וכו. כן יש הגיון.. מעריצה שלה אני לא.. אבל כן מוצאת את ההגיון בדברים מסויים ואז אתה רואה אותי יוצאת למשל להגנתה.. כדוגמתי בטח יש עוד.. .רק בבלוג שלה יש 800 איש רשומים.. ואתה חושב שרק האחיות שלה כאן.. אז אתה מצחיק.. .

mui mui

New member
מה גם כשהם הימרו כולם ידעו שזה יהיה על חשבון

הסיגריות.. אז על מי אתם כמשתמשים באים בטענות.. אפילו עינב.. אגב.. כשישבה עם ונסה.. הייתה לא מרוצה.. אבל ידעה שזו בעיה.. בובליל האב לא יעשה בעיות כי מבחינת הגיון.. הוא היה מבין מבצעי המשימה.. ואם הוא גם יצרח.. זה רק יעשה לו רע.. לגבי מיני בובליל.. אין לי מושג.. אבל אני הולכת לחבות רמקולים.. כבר אני מכינה תביעה על פגיעה באיכות השמיעה כנגד האח הגדול.. יש מצטרפים?

קפרי

New member
אני לא אחותה, לא מכירה אותה אישית ומעריכה

המון דברים שלה, פרט לכך לדעתי אם יש אחיות ומשפחה וחברים, לא רק לשיפרה. מספיק לעבור על ההודעות ברפרוף ותבינו לפי הברכות או הקללות , הבוז או השבח מי שייך למי גנטית או רגשית.

bibaso

New member
גזר וחסה זו לא סיבה

אבל עכשיו שהיא לא מוכנה אפילו קופסת סיגריות אחת : זה מכוער, אפילו אם נניח שהיא צודקת, זו סתם קטנוניות מכוערת.

droriko

New member
ברור שזו קטנוניות מכוערת

ואני לא אשקר, גם החיבה שלה לדברים כמו חלב סוסים כמו שבובליל קרא לזה, מעצבנת אותי . הבחורה הזאת היא פשוט חייזר .

אריאל5

New member
אני חושב שסגריות זה אסון ואבוי למי שמעשן...

אבל להגיד שלמישהו שרגילך לעשן שבוע לא תעשן בכלל זה קצת התעללות להגיד לשפרה ששבוע בלי חסה או בלי חלב שקדים היא יכולה להסתדר זה לגיטמי והגיוני. גם נוזל רצפות אז הרצפה תהיה קצת מלוכלכת. הבעיה הכי גדולה שלי שזה לא שיש לה את המאכלים שהיא אוהבת ואותם היא אוכלת יותר מביאים לה את כל הפינוקים שהיא רוצה והיא אוכלת לכולם את האוכל שלהם שאת מה שהיא בקשה היא כמעט לא אוכלת כלומר סתם בזבוז כסף.

bibaso

New member
היא אמרה קילו גזר וחסה אחת. זה אצלך 100 שקל?

גם על זה == איכס מגעילה ! ???

RoGeR MaSoN

New member
בגלל זה הוספתי "היא אומרת את זה על איזה 15

דברים לפחות" כמו קישואים, נוזל רצפות, רוטב אלף האיים ועוד כל מיני דברים טיפשיים.

סתונית5

New member
היא ממש לא הזכירה אף אחד מהדברים האלה

אאתה כנראה רואה שידור שמתרחש אצלך בראש. מכל הרשימה היא הזכירה נוזל כלים ואמרה שחסר אבל אין כסף לקנות.

ליאורי13

New member
היא רוצה לבזבז את כל התקציב על אוכל מהסיבה

הפשוטה, שלא יהיו סגריות כדי להלהיט את המעשנים ואז תהייה להם סיבה לכעוס על המעשנים כי ברור שהם יוציאו אגרסיות מה עם הצמחוניים? האוכל שלהם עולה מאוד יקר, אפשר להשוות אותם למעשנים הצמחוניים יכולים לאכול ירקות,פחממיות:אורז,פתיתים,פסטה ולהכין קציצות מירקות מגוררים- במידה וירצו להקל ולא להכנס למריבות

ליאורי13

New member
הרבה לא רוצים לראות אותה שם, הלוואי שיעמידו

אותה שוב להדחה ההתנהגות שלה כבר גובלת בשיא ברוע היא רוצה להכאיב, זה יעשה אותה מאושרת לפי התנהגות כזו ניתן לשפוט מי הוא בנאדם היא מוכנה להקריב את נפשה לערבים ולא לאחים שלה זה משחק אנחנו יודעים, אבל יש גבול לרמת השינאה והרוע כלפי אלה שהיא לא אוהבת את לא אוהבת? סבבה, לפחות תשתקי ואל תנסי לדרוך על היבלות, הם בני אדם ויש להם רגשות

bibaso

New member
מה קשור ערבים לכאן ??

זו סתם התנהגות קטנונית ומכוערת שלא קשורה ליהודים וערבים.

ליאורי13

New member
מה קשור? קשור

היא יודעת שיש לרנין (ערבייה) סיגריות, אחרת היא לא הייתה מדברת בצורה כזו קיצר, היא לא עומדת מאחורי הדיברות שלה, כמו: "אני לא שונאת אנשים ולא אוהבת לעשות רע..........."

bibaso

New member
בסך הכל אין לי ויכוח אתך בנוגע להתנהגות שלה

למרות שאני אמשיך להתנגד לירידות "שפרה מגעילה" אם הסיבה תהיה רק חסה וגזר. אבל זה שרנין ערביה או יהודיה לא קשור, מה שקשור זה שהיא חברה שלה, ובאמת יתכן שאם לרנין לא היו סיגריות או אם צבר היה מעשן כבד - היא לא היתה פותחת את הנושא.

ליאורי13

New member
גם לי אין איתך,אנחנו מביעים דיעה

ערבייה קשור בכך, שאחים שלה אמורים להיות קצת,רק קצת יותר חשובים דעתי היא שאין לתת ברנין אמון, {כי ערבי זה ערבי מימים ימימה} היא צבועה ולא אמיתית, ועוד ועוד ......... תכלס? לא ממש בא לי להתווכח על יהודים ערבים, זה לא המקום ברמת העיקרון זו דעתי ובטח הבנת אותה

cookies10

New member
שיפרה לא חברה של אף אחד

עם רנין היא משחקת בא, כאילו היא אוהבת אותה כאילו ורק כדי שרנין לא תעלה אותה על הגריל..ושהיא תוכל לשלוט בה, אם היא היתה חברה טובה אז כשרנין בכתה ששי לא דיבר איתה היא היתה צריכה לגשר בניהם, במקום זה היא העדיפה לשתוק ולכן רנין סבלה ורצתה לעזוב. לשיפרה יש מהלכים אכזריים ביותר הרי זה שקוף היא שתלטנית בצורה מחרידה, וכולם נופלים לרשת שלה, יש לה דיבור מהפנט אוי למי שינסה להמרות פיה, הרי היא בכול צודקת ככה היא מאמינה.... וגם אם היא לא צודקת, היא תמיד יודעת איך לנווט את המחוג לאחר שהאחר, הוא הלא צודק והיא קדושה מעונה, חייבים להעלות אותה על הגריל ושתרגיש מה שאחרים מרגישים ואז היא תקטן בכמה רמות, ותדע איך להתייחס בהתאם... ותכבד את האחר ולא תזלזל בו... ולגבי הסיגריות היא בכוונה מתישה אותם כדי שיהיו עצבניים שהקהל יראה אותם באור אחר, זה הנשק היחדי שיש לה עליהם אבל מי היא שתקבע לגבי הקניות, מי שם אותה להחליט... שי הוא זה שקובע וכנראה ששי רוצה למצוא חן בעיניה, כי שי אינטרסנט ושניהם כבר תכננו את מי להדיח ולכן שניהם יחד גם בקניות.. ועם צבר שלה שהיא חושבת שהיא שבתה את ליבו היה מעשן, אז כמובן שהיה להם תקציב לסיגריות... רק תראו איזה ערמומית, ונחשית היא...

bibaso

New member
לדעתי

הערמומיות והנחשיות הם להציג את שיפרה בצורה כזו. למרות שמצידי היא יכולה להיות המודחת הבאה (אם לא נתייחס כרגע לשי)

למעלה