שיפרה אינטרסנטית תרצה או לא תרצה זו דעתי
נכון היו פעמים שגם אני אהבתי אותה, אבל לא לזמן רב כי היא הוכיחה לי אחרת ולא אוכל לפרט לך... אם אתה עוכב אחרי ההודעות שלי, סימן שאני מעניין אותך... ואתה מוזמן לקרוא אבל אף אחד לא מצפה לך לתגובתך.... ואולי תשאל את עצמך מה הסיבה שכל כך הרבה מהפורום לא אוהבים אותה בכללי... יש לך טעות גדולה, היא לא גישרה בין רנין לשי. רנין ניגשה לאח הגדול ובכתה שהיא רוצה לעזוב אז האח הגדול הזמין את שי שישכנע אותה לא לעזוב וזאת לא שיפרה, להפך..., נכון היא ישבה עם רנין וניחמה אותה והסבירה וחפרה לה במוח ושלחה אותה לישון, ואחרי חצי שעה שי קם ודיבר עם שיפרה שלך והיא לא הוציאה מילה אחת מהפה שלה להגיד לשי שרנין הלכה לישון עצובה... איך אתה מסביר את זה, הרי אין עשן ללא אש, והרוב נתן את דברו... זה לא ניקרא לך חמלה, ואולי אתה לא קורא את שאר תגובות הפורום שלא מכבדות אותה בשיט...ואף כועסות עליה, אבל העדפת לענות לי, זה בסדר. ואם היא מקפחת חברים מהוילה ומפחיתה מהם סיגריות כדי שיהיו לה תמטעמים שלה שהיא רגילה כדי שתמשיך עם החזירות שלה, לאכול ולטרוף לאכול ולטרוף, ללא הבחנה..כי גם שהיא שבעה, היא זוללת חולת אוכל גמרה להם את כל האוכל (כאילו אחת כזאת שלא ראתה אוכל מימה) והיא לא ויתרה בשבילהם, היא הרי יודעת כמה חשוב להם לעשן, אז תגיד לי אתה, אפשר להגיד לדבר כזה לב טוב, לאט לאט מתגלה פרצופה האמיתי....זאת דעתי, לא מוצא חן ביניך, זה מה יש נקודה אף אחד לא מצפה ממך להתייחס,... אף אחד גם לא מחכה לתגובתך... כל אחד והדעה שלו, הצעה ידידותית, בבקשה תכבד הדעות של האחר תמצא לך דעות משל עצמך, ותהיה יותר מקורי עם הרעיונות שלך, תודה