עידוכנים צהריים/ערב- יום 46, ה- 16.10

Lomsahne

New member
חבוב, אני יודע שקשה לך להאמין אבל יש

גם אנשים טובים בעולם להבדיל ממה שאתה חושב,יש גם אנשים שלא עושים דברים מתוך אינטרס אלא מתוך חמלה וטוב לב. קודם כל אני חייב לציין שהעבודות שלך לא נכונות,דבר ראשון שג'ני עזבה שפרה הראשונה שנחמה את רנין וגם עוד לפני זה שהיא רצתה לעזוב היא שכנעה אותה שלא ובריב עם שי שפרה היא זאת שגישרה בין השתים אז איך אתה יכול לטעון שהיא שתקה? עזוב שאתה בטח לא אוהב אותה בלשון המעטה אבל למה לא לדייק בעובודות ולהפוך אותם רק בשביל מה ? להוציא אותה כמו שאתה רוצה ? לשאר התגובה שלך תרשה לי לא להתייחס,התייחסתי בעבר וזה די חוזר על עצמו אז בשביל מה לטרוח.

cookies10

New member
שיפרה אינטרסנטית תרצה או לא תרצה זו דעתי

נכון היו פעמים שגם אני אהבתי אותה, אבל לא לזמן רב כי היא הוכיחה לי אחרת ולא אוכל לפרט לך... אם אתה עוכב אחרי ההודעות שלי, סימן שאני מעניין אותך... ואתה מוזמן לקרוא אבל אף אחד לא מצפה לך לתגובתך.... ואולי תשאל את עצמך מה הסיבה שכל כך הרבה מהפורום לא אוהבים אותה בכללי... יש לך טעות גדולה, היא לא גישרה בין רנין לשי. רנין ניגשה לאח הגדול ובכתה שהיא רוצה לעזוב אז האח הגדול הזמין את שי שישכנע אותה לא לעזוב וזאת לא שיפרה, להפך..., נכון היא ישבה עם רנין וניחמה אותה והסבירה וחפרה לה במוח ושלחה אותה לישון, ואחרי חצי שעה שי קם ודיבר עם שיפרה שלך והיא לא הוציאה מילה אחת מהפה שלה להגיד לשי שרנין הלכה לישון עצובה... איך אתה מסביר את זה, הרי אין עשן ללא אש, והרוב נתן את דברו... זה לא ניקרא לך חמלה, ואולי אתה לא קורא את שאר תגובות הפורום שלא מכבדות אותה בשיט...ואף כועסות עליה, אבל העדפת לענות לי, זה בסדר. ואם היא מקפחת חברים מהוילה ומפחיתה מהם סיגריות כדי שיהיו לה תמטעמים שלה שהיא רגילה כדי שתמשיך עם החזירות שלה, לאכול ולטרוף לאכול ולטרוף, ללא הבחנה..כי גם שהיא שבעה, היא זוללת חולת אוכל גמרה להם את כל האוכל (כאילו אחת כזאת שלא ראתה אוכל מימה) והיא לא ויתרה בשבילהם, היא הרי יודעת כמה חשוב להם לעשן, אז תגיד לי אתה, אפשר להגיד לדבר כזה לב טוב, לאט לאט מתגלה פרצופה האמיתי....זאת דעתי, לא מוצא חן ביניך, זה מה יש נקודה אף אחד לא מצפה ממך להתייחס,... אף אחד גם לא מחכה לתגובתך... כל אחד והדעה שלו, הצעה ידידותית, בבקשה תכבד הדעות של האחר תמצא לך דעות משל עצמך, ותהיה יותר מקורי עם הרעיונות שלך, תודה

קפרי

New member
לא בפורום ולא בתוכנית, אף אחד לא אוהב כי הוא

באמת ראוי או לא אוהב כי הוא לא ראוי. כאן בפורום מגנים הרוב (לא כולם) כי הם מכירים באופן זה או אחר ואולי לגיטימי ובתוכנית כולם רוצים את המיליון יש שמחה לאיד שכן מובעת או לא למי שעף ואיים על מקומו של האחר. גם לגיטימי לא? הם לא באו לעשות אחוות אחים, הם לא באו להיות נחמדים, הם באו לזכות בלבד והדברים התגלגלו לידי כך שההתהגות הטבעית או לא בגלל הנסיבות שהם שם, מביאה אותם למעשים שאולי כן היו עושים ביומיום בחוץ ואולי לא. אז אף אחד לא צדיק שם, לא שיפרה ולא יוסי ולא שי ולא אף אחד, כל אחד מנסה למשוך בדרכו, הבנתו ובראות עינב את הצופים, וכל תומך בפורום ינסה להביע את אשר יש לו בעד או נגד .

bibaso

New member
הם באמת יוציאו אגרסיות עליה

בכיקר בשבת כשיעלו אותה על הגריל... ואז שי עלול להחלץ שוב

ליאורי13

New member
אני לא מבינה דבר אחד

מי היא בכלל שתקבע מה צריך בבית ומה לא? יש שם קבוצת אנשים שצריכים להחליט יחד ולא שנים שלושה שיקחו את "הפיקוד" על התקציב פה אני קצת מאשימה את אלה שלא מתערבים ולא מעמידים אותם במקום מצד שני, אולי לא בא להם לריב כי נמאס להם כי ממילא הם מרגישים מנודים להיות מנודה זו ההרגשה הכי איומה בעולם, מה עוד שאתה יודע שבחוץ יש לך חברים שמאוד אוהבים ומעריכים אותך בבית הזה, הרוב דורך עליהם{כמו על סיגריה} ודואג לכבות אותם

אם דיברתם (חלק) על זה שליוסי

עלה השתן לראש,אז שימו לב מה קרה לשיפרה בזמן האחרון, היא תפסה תחת (ועוד איזה תחת) ונהיה לה ביטחון כזה שהיא התחילה לפתוח את הפה שם על כולם.

ליאורי13

New member
../images/Emo45.gif כי היא לא הייתה מועמדת שבוע

ברגע שהיא תהייה מועמדת,הראש שלה ירד מהר מאוד מה גם שהיא שמחה לאיד, עקב אכילס {עניין הסיגריות} של השנואים עליה נחשף, אז עכשיו יש לה הזדמנות להכות בו, ולהכות עד זוב דם גועל נפש !!!

rebecca121

New member
../images/Emo45.gifזה בגלל שאשר הלך

היא תפסה תחת את האמת אי אפשר כבר לראות אותה

ליאורי13

New member
יש מצב שבגלל אשר

אשר לא נתן לה להרים את הראש מהרצפה,הוא העמיד אותה במקום על הדווקא שהיא הקפידה לעשות,היא הייתה מודעת למה שעשתה,שלא תגיד: " לא ידעתי,שכחתי, אני לא דתייה עשרים שנה......" היא לא אוהבת את הדת סבבה- למה להתגרות בכוח,להחצין ולהקצין? לכבד את הזולת זה הדבר הכי בסיסי שקיים לא תכבד, לא יכבדו אותה היא אמרה שתמיד היא חוטפת כאפות בחוץ בגלל שהיא דתלשי"ת מה איכפת לה להצניע כדי לא לחטוף? אולי היא מזוכיסטית וזה נעים לה {הכאפות} לפעמים צריך להתאים את עצמך, מה לעשות?!

bibaso

New member
כרגע היא רק אמרה את דעתה

זה לא אומר שיקבלו את דעתה בדיון על התקציב אבל בכל מקרה יקבלו הרבה פחות סיגריות, ויהיה על מי להוציא את העצבים.

ליאורי13

New member
שכחת שיש לה גיבוי?

מספיק שכל "החבורה" שלה תגבה אותה, תקציב הסיגריות לא יעבור עכשיו משיש לה גב,היא מרשה לעצמה יותר מידי, זה רק מראה על חוסר בטחון מוחלט נקווה שיהיה שם רחמנים בני רחמנים ויתחשבו במעשנים {נכון זה רעל, אבל אין מה לעשות, הם רוצים בזה, כמו אלה שצמאים לאלכוהול,ויש כאלה בבית}

כן, אבל היא תעלה להצבעה את הדעה שלה

שלא צריך סיגריות. הם רוב ולכן הדעה שלה "תתקבל" שפרה שי צבר לאון (שנגרר אחרי שפרה) רנין (שנשארו לה מספיק סיגריות) וזה עוד לפני איתי שבטח ינסה להתחנחן אליהם וכמובן להסכים עם דעתם. בכל מקרה, הם רוב ולכן השבוע לא יהיו סיגריות כי שפרה החליטה

bibaso

New member
מתערבים שלא ?

יתנו להם קופסה אחת. או שיחזקו רק את המעשנים הכבדים. אם ראית את הפרצוף של שי כשהיא עמדה על דעתה - רואים שהוא קולט שהיא הולכת לדפוק את הראש בקיר. הוא יתמוך בלתת משהו לפחות למעשנים אפילו רק כדי שהאש לא תצא עליו.

אוק, מתערבים

על חבילת סיגריות? אני אומרת דבר כזה, היא תתעקש שלא יהיו סיגריות עינב תתעקש שכן יהיו עינב יותר חזקה ממנה ולכן בסוף תהיה קופסא אחת, אבל ההתערבות היא כזו, שי לדעתי, בניגוד לדעתך, יעדיף לא להתערב בדיון הזה וייתן לשפרה ולעינב לריב בינהם ולעשות בינהם את הבלאגן. הוא לא יתמוך באף אחד מהצדדים (כמובן שהוא כן יתמוך בשפרה שהוא ידבר איתה בלי עינב, ויתמוך בעינב שידבר איתה בלי ששפרה תהיה באיזור) הקיצר, בשורה האחרונה, תהיה לכולם קופסא אחת שפרה מנהלת את המאבק שי לוקח צעד אחורה.

למעלה