עידכון שבועי!

kiticat

New member
../images/Emo41.gif עידכון שבועי! ../images/Emo41.gif

מדיווח ישיר נמסר שהאלבום החדש בארץ, בלי משלוחים מיוחדים, בלי הזמנות מיוחדות, ובלי מחירים "מיוחדים". עוד דווח שהוא נמצא ברשת צליל והוא עולה בסביבות ה80 שקל. ועל זה נאמר: בשעה טובה ומוצלחת!!!!
חברים חדשים בפורום:
«Spider» שניסה לעזור לי לגלות על החידה של האוזניות
מתוקה777 שדיווחה לנו על מיקומם של לינקין פארק במצעדים
ו-frikin shin שהחיה את הפורום עם המשחק החדש- ומשום כך הוא חבר הפורום הנבחר לשבוע זה!!!
בנוסף- הנה חידה בשבילכם. אם מישהו יוכל להסביר את התופעה של בראד- האוזניות, הוא יהפך לאדמדם בפורום!!!! הנה סיבה טובה לחפש! אה? אני גם בחיפושים- וכל המוצא הישר יבוא על שכרו.
“יש מספר באמאים שאני סומך עליהם מספיק בשביל שיעשו וידאו של לינקין פארק." אמר הדי.ג'יי והבמאי הקבוע של הלהקה, ג'וזף האן, ביום שלישי. מארק רונמק הוא זה שמאחורי המצלמה מחבר את התמונות יחד לוידאו החדש של לינקין פארק " faint". "רק ראינו עריכה ראשונית של הוידאו היום וזה נראה נהדר." אמר מייק שינודה, הראפר. "באמת רצינו לזרוק לאנשים כדור מסובב... אני חושב שזה שונה בשבילנו וזה המון אקשן- מעט ממוחשב ונורא מרגש" הועלו 2 גלריות חדשות. שניהם מורכבות מתמונות מקליפים של לינקין פארק. in the end Papercut לצערי, לא מצאתי יותר מידי תמונות לזה הראשון- אז כל המעוניין להוסיף מוזמן לשרשר בפורום ואני אוסיף. שבוע הבא קורלינג ואולי אפילו somewhere i belong....
סקר חדש הועלה: איזה שיר הייתם רוצים לראות בתור הסינגל הבא שלהם?
ומכיוון שהשירשור הקודם כבר התארך מעבר לכל פרופציה- נתחיל אותו מחדש, ואני לוקחת לעצמי את הרשות (ועימכם הסליחה)... בכל מקרה- שיהיה לכולנו שבוע מ-ע-ו-ל-ה!

Cupid In Hell

New member
טוב..

יש לי מאגרים במחשב לכל קליפ כולל התמונות שלו אני יפרסם כאן עוד מעט אני עסוק קצת...

למעלה