עידכון שבועי

../images/Emo41.gif עידכון שבועי ../images/Emo41.gif

לתאריכים 13-18/7...
הועלה רעיון על ידי באיזי, על אחדות בין דתיים לחילונים, שלקיים מפגש אחדות בין שני הזרמים יחד עם חברי הפורום, והנושא נסגר, יש תגובות חיבויות של הגולשים אשר מוכנים להצטרף למפגש כזה...
הועלה דיון על ידי rafi4733, בנושא הטרמפים, האם לקחת טרמפים?, והנושא נסגר, חברי הפורום הביעו דעה אחת, שאין לקחת טרמפים...
הועלה דיון על ידי saar7650, מה קורה עם שינוי בממשלה,? עם הערבים הם מוכנים לשבת ועם החרדים לא, והנושא נסגר....
הועלה דיון על ידי free S bee, מה העמדה ביהדות לגבי הומוסקסואליות?, והנושא נסגר...
הועלה דיון על ידי NYM, על חשבון מי המדינה משלמת את בתי הכנסיות לדתיים?, והנושא נסגר....
הועלה דיון על ידי NYM, בנושא ההתנדבות, איך אפשר לגרום לציבור החילוני להתנדב בכל מיני ארגונים?, והנושא נסגר....
הועלה דיון על ידי saar7650, האם לדעתכם נכון הדבר לסגור בתי עינוגים לפחות בט' באב כמו שאנו נוהגים בימים אחרים? כגון- יום השואה ויום הזיכרון לחללי מערכות ישראל?, והנושא נסגר, רוב חברי הפורום בדעה שיש לסגור בתי עינוגים בתשעה באב...
הועלה דיון על ידי Knight of Darkness, מה קורה אם אותם אנשים שמתאבדים, האם יש להם מקום בגן עדן?, והנושא נסגר...
הועלה דיון על ידי yoyo10, מה קורה לגבי חירשים שרוצים להתחתן? ומדוע מייסרים אותם?, והנושא נסגר...
ברצוני לברך את חברי הפורום החדשים שהצטרפו אלינו בשבוע זה לפורום
השרשור הארוך ביותר לשבוע זה הועלה על ידי NYM
גולשים מצטיינים לשבוע זה
Knight of Darkness
lala897
פלסטיק
עידן זה saar7650
הרבנית חנוכה
tamarhp
Vdrums
NYM
vizini

tamarhp

New member
אני?

במה זכיתי להיות גולשת מצטיינת? תודה.. פעם ראשונה..

וווואייייייי../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני בשוקקקק, אני בהלםםםם, אני המומההההההההההההההההההההה אני?? אני?? "גולשת מצטיינת"??? אתם בטוחים שלא טעיתם?? וואוו, איזה כבוד
ממש התרגשות. ותודה להורי שהביאוני עד הלום
שבת שלום לכולםםםםםםםםם

lala897

New member
../images/Emo7.gif מתרגשת בשבילכם..

השלב הבא זה מלגה. לא'כפת לי לקבל מלגה, אתם יודעים.

הרבנית- את לא צריכה להתרגש!

לא בזכות עצמך הגעת עד הלום אלא בזכות הקשרים הטובים שיש לי עם מתנדב...
סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם נו... נו... מה את עצ'בנית (עם צ' הידיעה) סתם צחקתי! רק באת וכבר מצטיינת... סחטיין עלייך... ושבת שלום לכווווווווווווווווווווווולם!

לא פייר!

רק בגלל שלא כתבתי כלום בשבוע שחלף זה לא אומר שצריכים להעיף אותי מרשימת המצטיינים!
נמאס.

מתנדב

New member
נמאס, אל תדאג ידידי......

אתה נמצא במקום טוב ברשימת המצטיינים, זה לא נורא כל כך שהשבוע לא הופעת, נכון?

מתנדב

New member
אוקיי חברה, רציתם תמורה על זה?

אל תדאגו, אני ויויו, נחשוב על איזה רעיון נחמד לפורום, ונקיים מבצע כלשהו, ויהיה 2 זוכים בלעדיים בפורום שיזכו בפרס, הפרס כבר ידוע לי ובאישור של תפוז, שדרכם אני יקבל את הפרסים, אז יש לכם על מה לצפות...

יש לי... יש לי, יש לי רעיון../images/Emo9.gif

2 הזוכים שיעלו בגורל
, יזכו בשבוע שלם (לא..לא בטיסה מעל ירושלים
) להיות כחולים
, כן...כן...שבוע שלם להיות כמו המנהלים של הפורום בצבע כחול או בצבע אחר, העיקר שהם יבלטו. מה אתם אומרים? (אחלה רעיון, לא?
)

saar7650

New member
רעיון מדהים!

רעיון מקסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם רעיון משגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע רעיון מטרףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף רעיון מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם רעיון מרניןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן רעיון מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם רעיון מהרישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש רעיון מהצדיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ****** מתנדב- היא איימה עליי באקדח! אני מצטער.

בצבע אדום

צבע כחול שמור למנהלים בלבד. בפורומים מסוימים צבע אדום מסמן מומחים בתחום שאינם ממנהלי הפורום.

מתנדב

New member
בכל מקרה אני התכוונתי

לפרסים ממש, ולא בצביעת משתמשים, אך אינני שולל גם את האפשרות הזאת...

יששששששששששששששששששש../images/Emo45.gif

בכל מקרה: 1. במידה והאפשרות הזאת נבחרת (עניין הצבע), אני מבקשת לציין שהזכויות שמורות לי
2. "פרסים ממש"??
כמו....כמו הענקת מלגה לשנה שלמה? קניית בית? מחשב חדש? טיסה לארה"ב? מליון דולר? (בנתיים אני ממשיכה לחשוב על דברים נוספים
)

לפחות אני מנסה, מעלה רעיונות../images/Emo8.gif

בכל אופן מה שיביאו יהיה טוב. (הכי טוב זה צבע שונה
) ומתנדב- יישר כוח על הרעיון

למעלה