עידכונים לכנס

joshh

New member
../images/Emo41.gifעידכונים לכנס ../images/Emo196.gif

היום קבלנו את הפלאיירים לכנס סוף סוף, אני אישית התחלתי לחלק... חלקתי קצת בת"א מאבטחים פשוט אטומים לא יאומן! יש כאלה שפשוט לא הסכימו להסתקל על הפלאייר ולדעת על מה הוא בכלל. יכולתי להציע להם $1000 והם לא היו לקחיםאו מסתקלים לכיוון שלי מרוב האטימות :) אבל למזלי רובם (לפחות 98%) כן לקחו :). אגב, גם חלקתי בבת ים, חולון רשל"צ ואור יהודה - אבל קצת איפה שיכולתי לעצור לרגע ולתת. אני יודע שהום הולכים להתלבש על ת"א. בכל מקרה, יש מתנדבים מהצפון והדרום ? לחלק לאלה שלא יראו זאת הפורום. ובכלל צריך עוד מתנדבים לחלק ולהפיץ, אז מי שיכול נא לפנות במסים או אלי או לאבי. joshua

dobhy46

New member
שלח אלי ואני אדפיס ואחלק

בחיפה ובקריות ובכל האיזור פה

הם לא רוצים כי הם מאוכזבים ../images/Emo70.gif

הם לא רוצים לבוא לכינוס כי הם נורא מאוכזבים מהמקצוע הזה שניקרא : " אבטחה ! " , ומהיחס של " האדם הישראלי החרא ! "
אל המאבטח בכל מקום שהוא נימצא
, הם לא מאוכזבים בגללך ! , או בגלל הכנס ! .

joshh

New member
שמע...

מי שלא בא לכינוס במחינתי מגיע לו. זה ממש יריה ברגל לעצמו. להתלונן ולא לעשות כלום (אפילו מינמילי לגיע) זה פשוט להגיד שזה בסדר שמנצלים אותנו, או מעבר לכך, זה לתת לגיטימציה לזה. נכון היחס חרא, משלמים חרא, הכל חרא, אז אולי הגיע הזמן להתחיל לשנות. או שנמשיך לשבת ולאכול את כל החרא הזה ונמשיך ונשמיך.... כל בנ'אדם שמגיע זה עוד אחד שתומך. אגב, אני לא אמרתי שלא רצו להגיע אמרתי שאנשים אטומים בגלל הפסון שלהם בתפקיד אני הגשתי את הפלאייר הם אפילו לא התקלו ולא ידעו מה אני רוצה מהם. באותו מידה יכולתי להגיד להם שהם זכו ב-1,000,000 דולר והם לא היו מסתקלים על הצ'ט כי הם צריכים להיות רציניים. אבל עוד פעם היה מדובר ב-אולי 2% מכלל המאבטחים שלקחו את הפלאיירים, שזה נותן הרגשה ממש טובה. רובם לקחו והתעניינו. אתמול ישמתי עם כמה מאבטחים ודיברנו על זכויות אנשים פשוט לא יודעים את הזכויות שלהם. joshua

../images/Emo70.gifתידע לך ../images/Emo70.gif " כל התחלה היא קשה "

כל ההתחלות הם קשות ! , תתחיל הכל ב-קטן ותיראה איך יבוא יום וזה " יגדל ! " , תמשיך לעשות דברים ותיראה איך יבוא יום ויתחילו לבוא אנשים !
, בעזרת השם תעשה ורק תצליח
, הקדוש ברוך ישלח לך ברכה שאתה תצליח בכל הפעולות שלך ובעזרת שמו יתברך אתה תעשה מהפכות וכולם ישמעו עליכם

למעלה