עידכונים מהוילה ,היום ה-44, 14.10

sarit115

New member
ya right

כל כך הרבה גברים מחכים לה, רוצים אותה, בלי סוף...כן כן...זה למה אין לה חבר או אפילו ארוס....give me a break!!! אם היא כל כך מבוקשת וכל כך אמיתית מזמן הייתה עם מישהו...אבל בגלל שהיא חופרת במוח מתי ששואלים שאלה..איזה גבר יקבל את זה?? סתם עושה את עצמה שהיא טובת לב...היא שקופה מאוד בעיניי.. נכון שיש לה קצת חוכמה ומבינה המון תחומים..מה שאמת אמת..אבל היא הורסת את החוכמה שלה ברגע שהיא מושכת את ההסבר כמו גומי...גם לא נדבר שכמעט בכל פעם שמראים אותה היא מכניסה את אצבעותיה בפה שלה...כנראה שחסר לה ...משהוא....

אכן נעים מאוד אישה

זה בדיוק מה שהיא, וזה נאמר בתשובה לערן שמשנתו בקשר לבחורות זה תהיי יפה ותשתקי כי מישהי שהיא קצת מעבר לגוף ויש לה גם שכל ודעות ואישיות מגובשת, כנראה מערערת יותר מדיי את בטחונו בגבריותו, בדיוק כמו שגבר שבטוח בעצמו ובגבריותו אגב, לא יחטוף שיתוק מכל פעם שאיזה לאון מתקרב לעברו. אבל אתה רק בן 20 אז אני סולחת, גברים בדרך כלל מתחילים להתבגר רק בגיל 30 אם בכלל. :)

Jones

New member
הבעיה עם שפרה שהיא מדברת ומדברת ומדברת...

היא מדברת יפה מאוד, מתנסחת גבוה גבוה. תמיד תראה "מיוחדת" / תלך נגד הזרם / תתן דעה שונה / תהיה אנטי-הכל / תביא פן "אינטילגנטי" (בציניות, כן?) שיהיה מנוסח היטב. הרבה פעמים שפרה מדברת על משהו, ובדומה לאיתי - בעצם מביאה נתונים ועובדות שהיא בכלל לא מבינה בהם. כאילו (כאילו, כאילו, כאילו....) לפני התוכנית היא קראה בויקיפדיה על כל נושא אפשרי, כדי שתוכל לבוא לבית האח הגדול מלאה בדברי טעם וחכמה (רק חבל שהערכים שהיא קראה היו שגויים). שלא תביני לא נכון, אני בעד פלורליזם וריבוי דעות - אבל לא כשזה בצורה מאולצת, מתנשאת ושגויה. אה, ונעים מאוד - גבר.

Superboi

New member
זה שאתה לא מבין כל מה שהיא אומרת../images/Emo59.gif

לא אומר שהבעיה אצלה. אני ממש אוהב להקשיב לשיחות שלה, בעיקר שהיא מדברת הרבה, כי היא חכמה. היא מדברת בקלאסה, והדוגמאות שהיא נותנת לא תמיד מובנות. צריך "לבוא מסביב" כדי להבין מה היא מנסה להגיד, לפעמים. וזה לא דבר רע, ההיפך, בנאדם שמתנסח ככה סימן שיש לו שכל.

Jones

New member
"הפואנטה של הפואנטה של הפואנטה שלי"

לזה אתה קורא לבוא מסביב? לזה אני קורא ניסוח קלוקל.

Jones

New member
אז?

חוץ מזה, תרגע קצת. זה נאמר בנימה הומוריסטית - לא צריך לקחת הכל קשה.

Superboi

New member
לא מצחיק אותי כשמתנכלים לשטחים אפורים../images/Emo59.gif

של אנשים אחרים. ואל תגיב, חבל על הזמן, גם ככה צריכים למחוק את כל זה.

Jones

New member
אין סיבה ששרשור כזה ימחק,

זה שרשור הומוריסטי ונחמד מאד.

לדעתך. ההומור שלך שונה

מהומור של אנשים אחרים מסתבר. וגם בדיחה כשמספרים אותה יותר מידי הופכת למאוסה ומעיקה. כמה אפשר לרדת על זה ולצחוק על זה?

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

אין להם משהו אחר לדון בו, כשזה קורה עוברים לעלבונות...

חחחחחחחחחחחחחח

נעים מאוד גבר..רק נראה לי שהגדרותינו למילה גבר קצת שונות..:) ואני לא אומרת ששפרה מושלמת, ויש בה כמובן גם דברים מעצבנים, אני גם לא מחסידיה, היא לא כוס התה שלי כמו שאומרים. כל מה שאני אומרת, ואני אומרת את זה דרך אגב גם על עינב שהיא כביכול ההפך משיפרה, שאף בן אדם הוא לא שחור לבן ולא רק מעצבן או רק מדהים. סתם דוגמא אי אפשר להכליל ולומר שכל דבר ששפרה אומרת ומוציאה מהפה אלו נושאים שהיא כלל לא מבינה בהם, אפילו אשר למשל אמר שהיא מבינה פי 10 יותר ממנו בנושא הדת. אותי פשוט יותר מעניין אנשים מורכבים, וברגע שאני מכירה בצדדים הטובים והלא טובים שלהם אני יכולה לשפוט ולבחור בצורה הרבה יותר טובה את מי אני אוהבת ואת מי לא.

rebecca121

New member
לא אמרתי שהיא שמנה

אמרתי "מלאה יותר מאחרות שם" תסכימי היא שהיא יותר מלאה מרנין,ג'ני,ונסה ועוד בנות שהכניסו? שפרה ממש לא שמנה!

Jones

New member
זכות הקהל לשפוט את מה שהוא רוצה

אם זה משהו שאני או כל אחד אחר רוצים להטפל אליו - נעשה זאת, ולא נזדקק לאישורך, חבר.

כך גם הוא לא זקוק לאישורך

להביע את דעותיו על שפרה ועל דעותייך. כמו שלך מותר להביע את דעתך ככה גם לאלו שאינם חושבים כמוך מותר להביע את דעתם

Jones

New member
אני מסכים איתך לחלוטין,

לכן אני אמשיך להביע את דעותיי, בדיוק כפי שאת תעשי או כל חבר אחר בפורום.

למעלה