עידכונים מהוילה ,היום ה-44, 14.10

FreshF5

New member
תכלס

פעם, פעמיים, שלוש, די הבדיחה מוצתה, כמה כבר אפשר למרוח את זה?!!! וזה תקף לגבי כל בדיחה או הערה שמופנית אל כל אחד/ת מהדיירים.

נועם7

New member
ההיתממות בהתגלמותה. רוצה לפתוח את נושא האוכל

אף אחד לא דיבר על זה שאסור לה לאכול. לדעתי ציינו כאן עובדה ברורה שהיא אוכלת המון. אוכלת בצורה מנומסת, אבל אוכלת המון. לא דובר כאן על bmi, לא נכנסתי בכלל תזונה נכונה (שהמושג הזה לא קיים אצלה). היא פשוט אוכלת. נכון שהדיירים ככלל אוכלים שם המון, יוסי אף ציין שצריך לשנות את שם התוכנית לצלחת פתוחה (משהו כזה). חלק גדול מבצע/משלב פעילות גופנית (היא כמעט ולא מבצעת). הבעייתיות אצלה הן שעות האוכל וסוגיו (בבוקר אכול כמו מלך, בצהרים כמו נסיך בערב כמו עני), וכמויות האוכל. שפרה היא לא דוגמא לתזונה תקינה. זו הנקודה.

ההיתממות בהתגלמותה זה

שאת חושבת שכששמים בלי הפסקה תמונות של שפרה אוכלת פלוס הוספת תמונות או כינויי גנאי, אז המסר שעובר הוא אה אנחנו דנים על תזונה נכונה ואין שום מסר שנשים ובעיקר נערות יכולות לקבל שאישה במידה 40\42 היא שמנה וזה נורא ואיום כי עובדה שכל הזמן יורדים עלייה בנושא הזה. תמונה של שיפרה מכניסה אוכל לתוך הפה משדרים הרבה מסרים, כשהאחרון שבהם הוא תזונה תקינה, גם רנין וגם וונסה הודו שהם סבלו לפחות בעבר מהפרעות אכילה ואף אחד לא מדבר על זה או מגנה את זה בשום צורה, כי יש להם גוף יפה ורזה, אז אז מה אם הם היו צריכות להקיא או לצום בשביל זה. ובמקום להפוך את שפרה לדמות חיובית שאוכלת ושלמה עם הגוף שלה גם אם הוא לא מקל, אז עובדה היא שדווקא עלייה הכי יורדים, ועוד כשהיא בכלל לא שמנה, ככה שאם יש כזה חוסר סבלנות ודעה קדומה וזלזול לאישה במידה 40, תארי לך איך מתייחסים לאישה במידה 44 רחמנא ליצלן

נועם7

New member
חוסר סבלנות ודיעה קדומה??? - הגזמה.

קשה לי להגיב על מה שכתבת כי נראה לי שהנושא מאוד רגיש אצלך, ואין מה לעשות זה עיניין מאוד סובייקטיבי. לא נראה לי ששפרה היא נושאת הדגל של הנושא. מיציתי מבחינתי את הנושא. תזכרי בבקשה שמדובר בתוכנית ריאליטי.

Jones

New member
עזבי, אל תקחי ברצינות את מה שהיא כותבת...

היא קצת לקחה את זה קשה.

דווקא מבחינתי הנושא לא רגיש

אני יותר מסתכלת על זה בראייה חברתית רחבה ורגישה וכעל תופעה שמבחינתי היא מאוד לא בריאה וגוזלת חיים מהרבה נערות וילדות, ככה שאין לי שום בעייה שתגיבי כראות עינייך. ודווקא בגלל שמדובר בתוכנית ריאליטי, טלוויזיה ואינטרנט הינם המדיומים שמעבירים הכי הרבה מסרים לבני הנוער. וכן חוסר סבלנות כי לא נותנים לה מנוחה ומסתכלים על כל דבר שהיא מכניסה לפה. ודעה קדומה כי עובדה שעל שאר בנות הבית לא מסתכלים ככה מלבד מקרה נוטלה וונסה שאלוהים ישמור התעגלה קצת. ודעה קדומה מכוון שאין שום פתיחות מצד חלק מהאנשים כאן להסתכל על ההודעות שהם כותבים בראייה קצת יותר רחבה שיכולה לגרום יותר נזק מאשר תועלת שבהנאה שבלרדת על אנשים לבחורות צעירות שראיית העולם שלהן עוד לא מגובשת וקוראות פה. וחלק מהעניין בתוכניות ריאליטי שכן יש שם סוג של נושאי דגל, אנשים לומדים מה זה הומואים, מה זה ערבים, ואיך נראית אישה שמנה על פי הצפייה בטלוויזיה, זה שזה לא אמור להיות ככה זה כבר משהו אחר, אבל זאת כן עובדה ואם תרצי אני אפנה אותך לעשרות מאמרים ומחקרים בנושא. ואני מציעה שתזכרי בבקשה שלא מזיק לפעמים להרחיב את הראייה שלך אל קצת מעבר לפופיק שלך, כי אנחנו לא חיים לבד בעולם ומעשינו משפיעים בדרך זו או אחרת על אנשים.

rotem bobo

New member
יקירתי, מסכימה על כל מילה../images/Emo13.gif

וכל אות שרשמת פה ובכלל בשרשור הזה...
כן ירבו אנשים כמוך
שיהיה לך חג שמח =]

bibaso

New member
הם פשוט אנשים קטנים ..

שלא יכולים לראות מישהי גדולה בעיקר מבחינת רמה אישית ..

יפה אמרת..

תמיד יהיו אנשים כאלו לצערי, אותי משמח ומעודד שיש גם כאלו שלא ולא מעט וחשוב מאוד שהם מביעים את דעתם כמוך

ודרך אגב

אם את כבר בענייני תזונה תקינה ללא הבדלי דת גזע מין ומשקל, למה אל הגברים שבווילה אף אחד לא נכנס לצלחת? האם כולם שם אוכלים כל כך בריא? או שמתוקף היותם גברים הם פתורים מהתעסקות בתזונה תקינה ובריאה?

cookies10

New member
שעמום באח הגדול רבע שעה ונסה ואיתי מתחרמנים

ונסה ואיתי מתחבקים על הדשא ומתמזמזים, את מי זה מעניין, מה חדש לחזק את העם הצרפתי שכל הצרפתיות חרמניות ושאיתי סוס הרבעה, שמספק את הרעבונה הניפורמני של ונסה וזה סתם דוחה ויש ילדים בחג אז קצת צניעות בחג זמנים שמתאים תעבירו את התמונה של שני החרמנים האלה תודה

Jones

New member
כמה הבחורה אוכלת....

זה מדהים. יש לה קיבולת שלא תאמן. פרה...

אגב שוקי

מה קורה עם יישום ההודעה שלך על מחיקת הודעות פוגעניות ומעליבות? לצערי נראה לי שיש לכם הרבה עבודה.. בהצלחה :)

למעלה