עידכונים מהוילה ,היום ה-44, 14.10

rotem bobo

New member
../images/Emo45.gif זו חוצפהההה

נראה אתכם ץקועים בוואקום בבית ושכולם רואים מה אתם אוכלים אנשים חוצפנים כאלעה מרתיחים אותי חג שמח :)

bibaso

New member
האמת, שזה כבר הדרדר למצב שהם עושים את זה

בכוונה כדי לעצבן את המוחים.

BMCB

New member
באותו לילה, עינב אכלה פרוסת חלה ענקית,

עם קוטג', ואח"כ עוגת שוקולד וקינחה בקולה. רנין גם היא אכלה פרוסת לחם עם גבינה, ואח"כ פרוסת עוגה, ואח"כ 2 כפיות נוטלה. גם צבר אכל עוגה ושתה שוקו. ושפרה לקחה צלוחית עם קציצות. אז למה מציינים רק את זה?! אני באמת לא מבינה. נתקעתם על העניין הזה... די, רדו. אפשר לחשוב שאם בן-אדם אוכל הרבה הוא אדם רע, או פחות טוב מאחרים.

RoGeR MaSoN

New member
ונסה עכשיו סייפרה לעינב שהאח הגדול העיר לאיתי

לגבי זה שהוא מדבר צרפתית איתה. היא סיפרה שזו כבר הייתה הערה שנייה בעניין.

RoGeR MaSoN

New member
לאון גם סיפר לפני כמה דקות על ה0ק0 שלו ו..

הוא סיפר שהוא עושה עם הגברים שהוא שוכב משהו עם פינצטה...

superjets

New member
שעת הווידויים של שפרה ורנין.

רנין : שי כמו אח שלי ואני אוהבת להרגיש מוגנת, הלילה הוא לא אמר לי לילה טוב, הלכתי אליו פעמיים לחדר והוא לא רצה לדבר איתי. שפרה : זה בנאדם שרגיל שיש לו הרבה כוח ועדיין יש לו אבל המשחק הולך ומצטמצם. רנין : את יודעת שזה לא מעניין אותי אני אוהבת אותו. שפרה : אף אחד לא מושלם אבל כולם אוהבים להציג את עצמם ככה. ואז לאון ונסה ועינב באו להפריע..

JasPoint

New member
שפרה לרנין: "אנחנו הכי אמיתיות פה"

ועל זה נאמר פחחחחחחחחחחחחחחחחחח רנין לקחה קשה את היחס של שי אליה, היא ממש קשורה אליו

droriko

New member
משהו לא טוב עובר על שי

הוא כבר פעמיים השבוע רב עם ליאון , מתעלם מרנין ושיפרה, ובמקום לשבת עם החבר'ה מעדיף ללכת לישון ב-8 נראה לי שה-45 יום בוילה מתחילים להשפיע עליו.....

droriko

New member
טוב אחרי שקראתי את ההודעה של ביבאסו

ההודעה הזאת לא רלבנטית

shy6

New member
הוא עושה את זה בכוונה

השיטה הכי טובה לגרום לבנאדם לחוש קרבה אליך זה לפגוע בו ואחרי זה להשלים איתו. זה מאוד מחזק את הקשר. כמו מייקאפ סקס. שבוע שעבר הוא עשה את זה עם לאון בצורה ברורה מאוד. לא ראיתי מה קרה עם רנין, אבל כנראה גם כאן אותו הסיפור.

droriko

New member
חשבתי ככה בהתחלה עם ילאון

אבל לא נראה לי שבן אדם יריב עם מישהו שממילא קרוב אליו רק כדי לקרב אותו יותר(איך אפשר לקרב את רנין לשי יותר ממה שהיא,היא מאוהבת בו) כשאתה לוקח סיכון שבעקבות הריב הבן אדם השני ישנא אותך או יאבד אמון בך. אני לא יודע אם זה נכון זה מוציא את שי בתור סוג של פסיכופט.

clearer

New member
shy, אתה כל כך צודק,

גם בעיניי זו בדיוק בדיוק השיטה שלו! הכל אצלו מכוון ומחושב, הכל! הוא נחש שבא לעבוד, ולא מפסיק לרגע.

Jones

New member
אני ממש מסכים איתך

הצבעת על טקטיקה מאוד מעניינת שלא שמתי לב אליה...

sarit115

New member
לshy6

זה בדיוק מה שכתבתי בעבר..זו שיטה הכי טובה וחזקה ופועלת...השיטה היא להחליש את האדם ואז הוא יכול לשלוט...אבל..ויש אבל..כל הפירמידה שהוא בונה , בסופו של דבר יפול עליו... אני רק מקווה שיכניסו אדם יותר חזק ממנו להראות לו מאיפה משתין הדג..

למעלה