עידכונים מהוילה ,היום ה-44, 14.10

תמצית השיחה עד עכשיו..

רנין: שי הוא כמו אח שלי, שי הוא כמו אח, שי הוא כמו אח שלי, פאק דה גיימ. שפרה: כאילו כאילו... כאילו.. כאילו..

droriko

New member
אני דווקא קלטתי את זה ככה:

רנין:אני לא מבינה למה שי כועס עלי,מה את חושבת על המקרה עם שי? שפרה:זה מזכיר לי שאני תמיד הולכת נגד האינסטינקטים הסמי אקטיביסטים שלי שמזכירים לי שיש לי מודעות עולה ויורדת לספקטרום מסויים עקב ריבוי מצלמות ושמש . רנין: אבל רגע, מה את חושבת על המקרה עם שי?

אור2221

New member
שפרה מאוד הגיונית

"אין מצב שלבנים נוח שאנחנו מדברות" "שי מבחינתו - הוא סומך עלי אבל גם לא" "אופציה סבירה מאוד, שאני דופקת לעצמי (בגלל הרגשות לצבר) את המשחק, ובסוף אני אצא בלי כלום." שפרה מציינת שהמשחק חשוב לשי, אבל גם המערכת יחסים שלו בבית וההערות של ונסה לא עוזרות.

ruti

New member
ברור ששיפרה תצא בלי כלום. לא הצליחה להעיף

את יוסי ולכן היא תעוף לפני הגמר. היא תצא בלי שקל וככל שתבין זאת קודם כן עדיף לה

Jones

New member
העיקר היא הבטיחה שהיא תמשיך

להצביע נגד הבובלילים "כל עוד הם ביחד בוילה". לשפרה אין סיכוי לזכות. אפילו צבר אמר את זה...

ruti

New member
צבר יודע שלשיפרה אין סיכוי לזכות. מה לגביו?

איך אדם כל כך "משכיל" לכאורה לא מבין שהוא לא יגיע לגמר כי יש כוכבים אחרים בדירה

Jones

New member
זה נכון. צבר לא יגיע לגמר.

העיקר הוא ידע להעיד על עצמו שהוא "מלח הארץ" ( - מי לעזאזל מעיד על עצמו דבר כזה? )

Jones

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול...

Ping Poong

New member
שמישהו יעיף את רנין לפני שאני שובר פה משהו.

היא מעצבנת אותי!!!!!!! נמאס לי שהיא חושבת שהיא כל הזמן באודישן לאיזה סרט

ruti

New member
בקרוב נעיף גם את הערביה הבוכייה

השחקנית בשקל תשעים

shy6

New member
נשמע שרנין מאוהבת בשי

ה"אוהבת אותו כמו אח שלי" זה רק תירוץ. אני לא מקנא בתייסיר

ruti

New member
היא חושבת שאם היא תלך עם שי הוא יביא אותה

לגמר אבל ברור שהוא יבעט בה ברגע שיהיה צריך כי הוא לא סובל ערבים וזה ישר זיהינו עוד בהתחלה

bibaso

New member
שיפרה חיילת טובה

מנסה לעודד את רנין שנפגעה משי שעושה לה "ברוגז", ודואגת להסתיר את המצב מבני הבית האחרים - כדי שחס וחלילה שי לא ייראה האיש הרע - בדיוק כפי שצווה עליהם לאחר הפיוס עם ליאון. הברוגז של שי - בעקבות זה שרצה שהיא לא תשתה עוד אלכוהול והיא לא שמעה לו. עכשיו הוא הלך לישון ומסרב לדבר אתה, שתתבשל במיץ של עצמה.

droriko

New member
אני יודע למה הוא מפחד שהיא תשתכר

כי אם היא תיהיה שיכורה היא יכולה לפלוט על המזימות שלו, והליכלוכים שלו על אנשים . נו זה ידוע שהוא פריק קונטרול .

למעלה