עידכונים מהוילה ,היום ה-44, 14.10

cookies10

New member
אהבות בוילה

שיפרה התאהבה בצבר - צבר מפנים מתלהבת מלאון ומסתכלת עליו בהערצה...אולי גם סוג של התאהבות ונסה ואיתי מאוהבים - אהבת הישרדות (לפחות מספקים אחד את השני) רנין התאהבה בשי - שי לרנין - פרווה לאון - אוהב את עצמו ולגבי שי הכל הצגה לחזק את משמעות ההומו שלו (שהוא בעצמו לא יודע מי הוא). עינב כמובן מתלהבת מחזני התרחקה מאשר... וכולם שם בוילה מתוסכלים...

Superboi

New member
סליחה, אבל../images/Emo59.gif

הרוב שטויות. לאון כמו אח קטן בשביל שפרה, והיא אמרה את זה פעמיים רק הלילה. רנין אמרה הערב שאם חבר שלה מציע לה נישואין, בלי לחשוב היא אומרת כן. ואם אני זוכר נכון, היא אפילו התבכיינה שוב "מה אם עשיתי משהו שלא מוצא חן בעיניו" וכאלה. וכמובן "שי כמו אח שלי"... לאון אולי אוהב את עצמו, אבל הוא בנאדם אמיתי. הוא לא "ימציא" התאהבות בשי רק כדי להראות שהוא הומו, וברור שהוא הומו, מה זה "הוא בעצמו לא יודע מי הוא"?

נועם7

New member
יש שם מישהו/י שלא משתמש בביטוי הוא כמו אחי?

או היא כמו אחותי???

Superboi

New member
לא יודע../images/Emo59.gif

אבל רנין אומרת את זה הכי הרבה. ושפרה ולאון זה "אחים" מסוג אחר. היא מתייחסת אליו כאילו הוא האח הקטן שלה.

Saladin

New member
ליאון כן נקשר לשי.

ראו בבירור שהוא באמת נפגע מההשתקה של שי ושהוא בכה. ליאון מאוד תמים, וככזה הוא באמת נקשר.

bibaso

New member
לפי הניתוח של שיפרה - הוא כנראה כועס על שניהם

והתאור - ישבו הקבוצה - שי רנין צבר ליאון שפרה. שי לא רצה שרנין תשתה עוד. את מה שהיה לה בכוס הוא איחד עם הכוס של שיפרה והגיש לשיפרה, ואז בדיוק הגיעה עינב, שפרה אמרה לשי משהו כמו אתה מעדיף שאני אהיה שיכורה ולא רנין ? ושי התעצבן, והלך, שפרה הלכה אחריו ושאלה אותו אם אמרה משהו לא בסדר והוא אמר שלא, הכל בסדר והלך למיטה בלי לומר לילה טוב לרנין !!!!!! סביר להניח שהוא כועס על שתיהן ונראה מחר מה יהיה. בינתיים שיפרה מנסה לסנגר עליו ולהרגיע את רנין, שלא ממש מעוניינת ללכת לישון פגועה (כבר ניסתה לדבר אתו פעמיים).

insane sanity

New member
הבן אדם הזה הזוי!

והם יותר הזויים שהם הולכים שולל אחריו. מי מתנהג ככה? מערבב שתייה בסתר? אז אומרים.. מדברים.. חוץ מזה שרנין ילדה גדולה.. החלטה שלה.

אור2221

New member
עינב עצובה ובוכה

כואב לה על אבא שלה, תקוע כאן בין כל הילדים, הוא לא אכל בארוחת ערב כלום והיא ראתה את הפרצוף שלו. הוא אבא שלה, היא רגילה לראות אותו כדמות חזקה וגברית וקשה לה לראות אותו חסר אונים. שפרה אומרת לה שהוא בא לכאן ומשחק את המשחק, ואם הוא עצוב זה רק בשבילה, לא בשביל עצמו. הוא בא בשביל הספורט והוא מסתדר.

תודה, אבל הבנתי שיש מעבר לזה ע"פ שי

שי בשיחה עם צבר מאמש אמר כי הנאום של עינב היה מכוון לשפרה. אני הסקתי מכך שהיא אמרה דברים נוספים.

תודה, אבל הבנתי שיש מעבר לזה ע"פ שי

שי בשיחה עם צבר מאמש אמר כי הנאום של עינב היה מכוון לשפרה. אני הסקתי מכך שהיא אמרה דברים נוספים.

למעלה