עידכונים מהוילה ,היום ה-44, 14.10

ילדונת5

New member
מתי עינב בכתה???

זה מהיום??? הלוואי ועינב ויוסי יגיעו לגמר ואז כולם יאכלו את הכובע... במיוחד שי ורנין שני הנחשים הצבועים...

bibaso

New member
עכשיו עינב הצטרפה

(בוכה) קשה לה לראות את המצב של אבא שלה שעצוב (שזה בגלל שלה קשה והיא בדאון - היא בעצם לא יכולה לסמוך על אף אחד בבית). שפרה מעודדת גם אותה. היא בחרדה להשאר ללא אבא שלה, שהוא כרגע הבן-אדם היחיד שהיא יכולה לסמוך עליו בוילה.

אובן1

New member
עינב קצת פאתטית עכשיו..

על מה ולמה היא בוכה? מה כבר קרה? כשהדברים לא מסתדרים לה כפי שרצתה, ככככולם צבועים ורק היא נשמה טהורה.. אפשר עוד היה לקבל ולהבין את הרחמים העצמיים שלה אם היא היתה סוג של ונסה שלא מתערבבת בכל הגועל והצביעות שמתרחשים בבית .אבל היא רחוקה מלהיות כזו ומישהו צריך להזכיר לה מי אלו היו האנשים שלראשונה התאגדו לכדי קבוצה בעלת אג'נדה משותפת. ומי בחר להעמיד את צבר להדחה רק משום שחבר לשיפרה, ומה היה התירוץ העלוב שסיכמה עליו עם חבריה (בישל שעתיים לפני צאת השבת..פשוט אסון) כדי לטשטש את האמת. אז לא הלך לה הפעם, שתקבל את המציאות העגומה כפי שהיא ותמשיך הלאה, הרי בכל מקרה נציג מהמשפחה יקח את המיליון, אז מה זה משנה מי יעוף בשלב זה. את המערכה הזו היא הפסידה, בקרב הגדול היא תנצח. היא צריכה לקחת דוגמא מאשר. עם כל הצביעות שבו, לאיש יש מספיק כבוד כדי לא ליבב ולרחם על עצמו.

דינה128

New member
עינב מספרת שהיא בשלילה ונוהגת בכל זאת

בשעה 5:00 עינב סיפרה לאשר שהיא בשלילה ונוהגת בכל זאת. לאודישינים היא נהגה כל הזמן כשהיא בשלילה. חבל שהשופט הוא לא רב כי אז היתה מצייתת לחוקים. הבחורה לא יודעת שהכל מצולם? שהיא לא תוכל להגיד לא אמרתי?

דינה128

New member
רק אותי זה מזעזע?

אדם שנוהג כשהוא בשלילה זה דבר שאסור שיהיה או שזה כמו שעינב תמיד אומרת.. מותר לגנוב אבל אסור להיתפס

Lomsahne

New member
ממש ממש לא רק אותך...

הרי זה הרבה הרבה יותר מזעזע כמה ששפרה אוכלת לא ? האמת להגיד לך אני לא שמעתי באוזניים שלי שהיא אמרה את זה אז אני לוקח את זה בערבון מוגבל כי הרי כל היום יוצאים פה רק דברים מהקשרם {רק לדוגמא למטה מישהו פתח שרשור ובו הוא מתאר סיטואציה לא נכונה שאיתי שפרה לאון ורנין ישבו בחצר ואז שאלו את לאון איזשהי שאלה ושפרה ענתה במקומו ויצאה על איתי וכרגיל התנהגה בהתנשאות,עכשיו מה שבאמת קרה זה ששאלו את לאון שאלה ולאון ענה "ממש לא,ממש לא" ואז איתי אמר "תתפלא" כאילו הוא מבטל את מה שלאון מרגיש/חושב אז שפרה אמרה לו למה את אומר לו מה הוא מרגיש? אבל כרגיל כאן מוציאים הכל מההקשר רק כדי שוב להכפיש מישהו ולחדד את תוכנות האופי הרעות הלא קיימות אצלו}

דינה128

New member
אני ראיתי ושמעתי בשידור חי

השעה היתה 5:00 בבוקר ועינב ישבה ושוחחה עם אשר באיזור העישון. אפשר בקלות רבה לבדוק ולוודא שזה אכן נכון.

Jason2

New member
איזה שיר סמלי שמו להם

שובי שובי לים של אילנה אביטל. גם אשקלון וגם טבריה נמצאות ליד ים (אם אפשר לקרוא לכנרת ים).

Ping Poong

New member
אבל שובי זה לבת../images/Emo10.gif

זה אומר משהו?
~שולח עוד 10 סמסים לעינב~

למעלה