עידכונים מהוילה - יום 39 , 9.10

omer719

New member
../images/Emo41.gif עידכונים מהוילה - יום 39 , 9.10 ../images/Emo41.gif

צאת יום כיפור, אני מקווה שעבר עליכם צום קל(למי שצם), ושהתגעגעתם טוב טוב לאח הגדול כי בקרוב השידורים חוזרים, בטלוויזיה ב- 20:00 בערב ובאתר אולי לפני. אבל עד אז אפשר לשער מה קרה בבית בינתיים, או סתם לנצל את השירשור לדבר על נושאים שקרו אתמול בבוקר -צהריים
אז גמר חתימה טובה לכול חבריי הפורום

מה קרה בוילה ב-25 השעות האחרונות...

22:34: ונסה ואיתי החליטו לממש את אהבתם ועשו אהבה בשירותים 22:56: יוסי שחש חולשה הלך לטיפול בבית חולים, הוא שוחרר כעבור מספר שעות ושב לוילה 4:50: יוסי שב מהבית חולים, עינב חוששת לבריאותו וצועקת לו שיפרוש מהתוכנית ואם הוא לא יעשה את זה היא תעשה 11:30: עינב שלא יכלה עוד ללא אוכל התחילה להתעצבן ולצעוק על כולם, שי החזיר לה בצעקות וזה הגיע עד לאלימות פיסית 13:87: רנין שראתה שהיא שוב מנודה בגלל הצום נכנסה לאח הגדול ורצתה לעזוב. שוב ארזה מזוודה. האח הגדול שוב שכנעה אותה להישאר. ונסה צעקה לה שהיא פתטית והן התחילו לריב. 14:33: קרן שידעה שהשידור הופסק ניסתה לפרוץ לוילה. היא נעצרה כשהאח הגדול גילה אותה על החומה 15:00: שפרה בישלה ספגטי עם צבר שעזר לה עם הרוטב. אשר בדיוק חזר מהבית כנסת ובעזרת עינב התחילו לריב איתם וזה כמעט הגיע למכות. 17:03: ונסה התחרטה על מה שקרה עם איתי והתחילה לצעוק עליו שהוא מנצל אותה וכו'. איתי התעצבן. 18:25: האח הגדול הוציא הודעה שכל מה שהיה ב-25 השעות האחרונות לא דושר לצופים ושהם צריכים להחליט תוך חצי שעה אם הם מסכימים לשים הכל מאחור ולתת הרגשה לצופים שלא קרה כלום. אחרי 15 דקות החליטו פה אחד שכן עוד מעט השידור יתחיל כאילו כלום לא קרה..

יNOT

New member
../images/Emo4.gif ואנשים ימשיכו לצפות

זה באמת מוזר... בתור הפורום "הכי פעיל" , ושעוסק בתוכנית, ציפיתי שחלק מ"הפעילות" הזו תהיה מחאה גורפת, החרמה של התוכנית. אבל לא
אנישם ימשיכו לצפות ולקדם את התוכנית בפורום כאילו דבר לא משנה. בעונה הבאה יפסיקו לכם את השידור לשבוע....למה לא בעצם?!
עצוב על הפורום שעוסק בכל כך הרבה "קטנות" של ההתנהגות של הדיירים, ואילו זה כמעט ולא עניין

Ahkv

New member
מה הסיפור?

אז הפסיקו את השידור ליום וחצי, מה כבר קרה? אפשר לחשוב שאנשים צופים בזה 24 שעות כל הזמן. זאת בסך הכול תוכנית טלויזיה וביום כיפור זה היה ברור שהם לא יוכלו לשדר, לא צריך להתרגש מזה.

droriko

New member
אם הההודעה שלך היית מתממשת אז היית צודק

האמת שביום יום אין יותר מדי אקשן . ההפקה צריכה להוציא בפינצטה אירועים מעניינים כדי לשים בתוכנית סיכום וגם לרוב האירועים האלה לא יותר מדי מעניינים (אלא אם אתה כל היום מרותק למסך לראות מה יתפתח בין עינב לחזן)

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif WOW נוטי, מה נסגר?? ../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני בד"כ רק קוראת כאן וצופה מידי פעם בערוץ 20... ןאחרי כמה שרשורים אינסופיים בנושא, אני חייבת לשאול אותך - מה האובססיה?? (אנא, קרא את דבריי עם חיוך למרות שאני באמת שואלת.. חשוב שלא תחשוב שזו נימה של כעס או משהו כזה..) רבת עם מישהו בהפקה? היית אמור להשתתף וסרבו לך? אתה חבר של בוריס?
הקיצר, אתה מציין שאנשים כאן מתעניינים בדברים קטנים אבל לא בעיקר שזה יממה פלוס כמה שעות שלא שודרה התוכנית ואני שואלת: אתה מודע לכך שאתה מדבר על תוכנית טלויזיה? ולא סתם תוכנית בערוץ 8 אפילו אלא תוכנית ריאליטי?? מה קרה? סטו מהפורמט האמיתי? חטאו למ\כללים? אפשר לחשוב... (ואני רחוקה מלהיות דתיה או אחת ששומרת את יום כיפור וכו') סה"כ במדינה בה יש יום אחד שחשוב לציבור שלם, יום קדוש ביותר (ואומרת את זה כופרת אמיתית אבל שמכבדת אחרים בעלי דעות שונות) ולכן, הפסיקו שידור של תוכנית ריאליטי... ואתה לא מפסיק לדבר על זה... רבאק. בהתחלה עוד כתבת מאוד מעניין בפורום אבל זה כבר משעמם (עצומות? שביתות? החרמות? הלו???) בוא ואגלה לך סוד - זה לא כ"כ מרגש שהפסיקו לשדר ליממה... ואנשים לא יחרימו את הריאליטי הנמוך (אך המשעשע) הזה... אין צורך לקחת את זה ממש ברצינות.. הכי הרבה מישהו יחליט שהחקיות נפגעה ולכן לא שווה משלוח סמס בשווי שקל אחד... אני ממליצה לך "לעבור הלאה".... לא קרה באמת שום אסון גדול ואני חושבת שהמהומות בעכו צריכות להטריד את הצופים יותר ממה הפסדנו בבית ביום כיפור... ואם הם קיבלו שעתיים יותר של מים חמים? אכלו במיטה של אשר חזיר בקוטג' ונתנו למגעילה (נו, זאתי, עינב..) לההתייחד עם החזן ועם כל המיניין... אז מה ההתרגשות... ואנא ממך, אל תפנה אותי ל"פוסטים" שלך (קוראים לזה "הודעות" בפורומים כאן...) כי קראתי ועייפתי... אז אני באמת אומרת לך בחיוך - עבור הלאה... זו רק טלויזיה.. חבל על האנרגיה/עצבים/תדהמה וכו'... שנה נפלאה לך !

יNOT

New member
../images/Emo37.gif../images/Emo37.gif אני בכלל לא מבין../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

מאיפה פתאום באת? (בלי להעליב כמובן ) אני הגבתי על מספר דברים בתוכנית, והפוסט (מה לעשות ככה קוראים לזה ברוב העולם, זה נדבק לי למושגים ) שלי היה רק פוסט אחד.....זה היה פוסט תגובה לציניות של גולש אחר בפורום. את כתבת הרבה , ואני לא רוצה לשעמם אף אחד, כן זה רק תוכנית טלוויזיה , וכן , זה לא ממש מעניין.
באשר לקדושת הדת , הסברתי שאין קדושת הדת מבחינת ההפקה והסברתי למה. (ולכן אני לא אסביר שוב ) באשר למה לא ראינו בתוכנית כן, יכול להיות שהיה המוןןןןןןןןןןן (במיוחד לפי הצעקות בווילה ברגע שהחזירו את השידור - אני מסתמך על כותבי הפורום ) , ויכול להיות שכולם ישנו
בכל מקרה התגובה שלך מצחיקה ומשעשעת בעיקר בגלל התזמון שלה (שפשוט לא קשור לכלום
) בכל מקרה אני מקווה שתיהני מהפורום ולא תחפשי כל פוסט ופוסט של אנשים איפה אפשר להיפגע
תיהני.

חלילה להעליב/להפגע.. ../images/Emo45.gif אני באמת שואלת למה

זה כ"כ מפריע לך וכפי שציינתי - זו רק תוכנית ריאליטי... (על סמך מה הבנת שנפגעתי מההודעות שלך? זה בכלל לא הכיוון של מה שכתבתי... אני לא בגיל שנעלב מהודעות באינטרנט
) לגבי קדושת החג וה"חוקים" - אין לי מושג מה כסת"ח ומה אמיתי אבל זה לא באמת משנה כי אין שידורים ביום הזה. נקודה. (ואתה לחלוטין צודק שזו "עובדה בעיניים" כי יש שם צוות שעובד ומקליט...) והתזמון של התגובה שלי (אולי לא שרשרתי נכון..) מגיע בתגובה להודעה (פוסט
) שלך שכותרתה - "ואנשים ימשיכו לצפות" אחרי שכבר קראתי לפחות שתי הודעות שלך בנושא (שהתפתחו לריבים משום מה...) אז זה לא תלוש מהקשר.. באמת לא התכוונתי להעליב אלא יותר לשאול ולהתבדח.. צר לי אם החטאתי את המטרה.. אתה באמת כותב אחלה עד לנושא הזה..

יNOT

New member
אנשים פשוט לא אוהבים את הנושא הזה

לא מבינים שזה חלק מהפורום. שהפורום הוא לא רק התסרוקת של "זאתי" או "ההוא" וזה לא רק לחפור על על ניד ונע של דיירי הווילה. לפעמים עולים נושאים שהם קצת יותר קשים לדיון, יותר מורכבים , פחות "וואווו , ואיזה כיף בווילה". ושוב אני אומר אני רק הגבתי לפוסט של משתמש אחר , לאחר שראיתי שאין באמת תומכים , או אפילו מבינים לדיעה שהעליתי, החלטתי להימנע מלהגיב בשרשור הספציפי הזה. (שוב במטרה לא להפריע ) לפחות עד שבאת עם ה WOW
ולמה אפשר לומר כותב אחלה, עד לנושא הזה? הכתיבה שלי השתנתה?
ספציפית לנושא הזה?! אני לא מבין , ולכן גם לא רציתי להמשיך לכתוב בשרשור הספציפי הזה.

סבבה ../images/Emo45.gif

ולשאלתך- "עד לנושא זה" - כי הרגשתי שקצת "חפרת" ב"מחדל" של ההפקה.. וזה היה קצת מוגזם לטעמי
תמשיך לכתוב מה שבא לך (כמובן כל עוד לא פוגעים באחרים) ואל תתרגש מהודעות כמו שלי
גם ככה רוב הזמן מצ'עמם בוילה אז לפחות שכאן יהיה מעניין

יNOT

New member
זה בסדר אני לא מכור , אפשר להירגע ../images/Emo6.gif

בכלל כבר היה פוסט למטה עד כמה המילה "מכור" תמיד היא רק שלילית. אבל נחמד שבאת לסנגר עליי (או לשלוח אותי למרכז גמילה
)

יNOT

New member
../images/Emo31.gif

(אני באמת שלא אתחיל להגיב על סימפטומים של כותבים בפורום )

יNOT

New member
יש הבדל בין לצחוק איתך לבין לצחוק עליך

הרבה בפורום לא מבינים את זה, וזה אותו הדבר לגבי קללות. (לא שאני מייחס את זה אלייך )

My Little Fairy

New member
טוב.. אולי צחקתי עליך רק קצת...

כי... אתה.. ממש... כזה... כל כך... אחגדולוהיסטי!!!!! זכור: הצעד הראשון להחלמה הוא הודאה בהתמכרות.

יNOT

New member
אז הייתי צריך להתחיל מפורום ../images/Emo226.gif ולא פה ../images/Emo8.gif

הפורום הזה היה איפשהו ב- 5 האחרונים.

למעלה