עידכונים מהוילה - יום 41, 11.10

omer719

New member
../images/Emo41.gif עידכונים מהוילה - יום 41, 11.10 ../images/Emo41.gif

כול העידכונים החמים, התמונות והדיעות שלכם על היום הזה, שרשרו לכאן
דיון נעים!

האח אסר במיוחד על איתי וונסה לדבר צרפתית

לגבי אנגלית לא אמרו כלום אז כנראה מותר וגם אנגלית מבינים (חוץ מהבובלילים) אז זה פחות מטריד..

יNOT

New member
לא

אם נדמה לקהל הצופים בבית שהם מתמזמזים, לא יענישו אותם בגלל שדיברו צרפתית. ואולי כן, יעמידו אותם להדחה, אבל הם יישארו בווילה (כי הם "ייקבלו" הרבה SMSים שרוצים שהם יישארו בווילה ) את באמת לא קולטת דברים כאלה? (זה לא בשביל להעליב, אני פשוט מנסה להבין את הראש של האנשים שצופים בזה. )

netash2

New member
זה ממש מעצבן... הם שוכבים שם כבר במשך יותר

מחצי שעה ומדברים בצרפתית... בתחילת התכנית זכור לי שאסרו עליהם לדבר בצרפתית. עכשיו לא רק שהם שוכבים במיטה ומדברים צרפתית כל הזמן... הם גם לוחשים מדיי פעם... שגם זה אסור.. מעניין מה ההפקה ה"צדיקה" תעשה במקרה הזה...?! חוץ מזה שגם אני חושבת שהם מדברים על דיירי הבית כי הם אמרו משהו לאון.... אבל לא הבנתי מה היה שם כי היה חצי עברית חצי צרפתית.... אבל זה ממש לא בסדר!!!!!
וחוץ מזה.... שמתם לב שהיד של איתי שבתוך השמיכה כל הזמן זזה??? או שהוא מלטף את עצמו או שהוא מלטף את ונסה בחלקה התחתון כי היא גם עושה פרצופים של מאוד מאוד נהנית.... :)

מלטף אחושילינג ולפעמים בודק איפה לשים את היד

נראה לי גם הבמאי התייאש מהצרפתית שלהם..

netash2

New member
כן ועכשיו בלי בושה הם לא עם שמיכה והיד שלו

על החזה שלה... אומנם היא עם חזיה קטנטונת או בגד ים זה נראה אצלה אותו הדבר.... אבל היד שלו מונחת על הציצ!
כשעינב ולאון יושבים מולם. (ניסיתי לצלם אבל לא הצלחתי) ועכשיו הם שוב התחילו לדבר צרפתית ולאון ישר אמר להם "אה אה בלי צרפתית פה! אנחנו לא מבינים".

יNOT

New member
גרמתם לי להסתכל, ובינתיים זה מה באמת ראו.....

כן איתי וונסה באמת ביחד במיטה אחת (WOW ) כן איתי מחבק את וונסה, והיד שלו לא היתה על ה BOOBליל שלה, אלא מעל - מי שצריך הסברים בגוף הסרט על אנטומיה אני לא הכתובת
המגע הכי Y
ביניהם עד עכשיו , היה החיכוך של כפות הרגליים מחוץ לשמיכה. עכשיו הם עברו לבדוק את שערות הכתף של אית,י וונסה מגלה שגם לה כנראה יש...
כן וונסה סופר חרמנית או סופר טיזרית
עכשיו הנה ההסבר למה לא תראו כלום בכל מקרה
: 1. ההפקה עד עכשיו לא הראתה שום עירום מפורש ובטח שלא תצלם אותם עושים
תחת השמיכות. 2. הם יודעים שהם מצולמים , והם
ים שניהם , ולכן לא יעשו כלום (אלא אם כן יישתכרו) 3. ויש עוד אבל אני אתן לכם להשלים כדי שתרגישו חלק פעיל בתוכנית
4. הקטע הסתיים

איתי בל

New member
הקטע הוא

שעם כל הטיזינג והכל...יהיה להם מאוד קשה הלעביר עוד חודשיים כאילו מילא להתנזר מכל מגע מיני ל3 חודשים אבל לנהל טיזינג וכמעט משחק מקדים שכזה זה מעורר את ההורמונים... קצת ביולוגיה איתי במצבו במיוחד אחרי לפחות חודש בלי כלום כלום כלום ההורמונים שלו בהיכון אפילו עכשיו שהם שוכבים במיטה מחובקים הוא יודע שהם לא יזדיינו האשכים שלו לעומת זאת... ממש בטוחים שהם האשכים לא יודעים שאין מצלמות ובזמן גירוי האשכים מכפילים פי 10 את כמות הזרעים שהם מכינים איתי לא מוציא את הזרעים החוצה נוצר לו עודף זה הכאב ביצים שכולנו מכירים אבל זו לא הבעיה הבעיה היא שהגוף שלו ינסה יותר ויותר לשכנע אותו לשחרר את הזרעים האלה החוצה דבר שלא קל לעשות בכלל שלא נדבר במשך חודשיים שיהיה בהצלחה

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

קודם שוונסה הלכה רגע הוא סידר את עצמו, ואת המכנס, יש שם וואחד אוהל

Sweet Fantasy

New member
יאקס P: רציתי לצלם (בחיי הכל למענכם חח)

לא הספקתי, ואחרי כל ההאקשן לפני, איך אפשר היה שלא להסתכל
בכלליות - הוא הכי לא מושך אותי בעולם, אולי אחרי לייזר בפלג גוף עליון

איתי בל

New member
איתי הגדול לא מושך אותך

אבל איתי הענק גרם לך להזיל ריר שלא הספקת לצלם את התמונה
אהה וגם הזין של איתי (משעשע אותי שגם לא קוראים איתי... לא מתאים שיש שתיים הוא צריך לשנות את שמו)

יNOT

New member
אם אנחנו בעניין הסברים ../images/Emo8.gif

קודם כל אני מאוד מקווה שכן ייקרה משהו ביניהם.
(נראים זוג חמוד, ופוטנציאל לגירושים ) באשר לפוסט שלך. סקס זה דבר פסיכולוגי, אני לא מדבר על האקט עצמו אני מדבר על המשחק המקדים, ואף מוקדם יותר מזה. אם הם החליטו שהם לא יעשו סקס הם לא יעשו סקס. (לפחות עד שייספקו להם אלכוהול ) בקשר למצב הפיזי של איתי, כאב אשכים לא נובע מהתנזרות ,הוא נובע מהתחלה של הפעולה שלא מגיעה לסיומה (עכשיו אין לי מושג מה הוא עושה בשירותים , או כל לילה לפני השינה , אז יכול להיות שאתה צודק
) וכן אתה צודק שהסיבה היא שהגוף מייצר יותר זרע.
בכל מקרה כרגע יש התפתחות בחזית של BOOBליל ושל ליאון אז אוליי משם יבוא
תעדכנו

למעלה